NK Čelik
Re: NK Čelik
Jesu stigla ta dva katila sto ce duse da vade ?
-
Sta znaci ovaj otpis dugova pojedinim sporstkim kolektivima
Ja sam ubijedzen da mi nemamo toliko losu ekipu koliko mi kukamo ,samo nam je disciplina losa kao i sam atmosfera u ekipi ,mislim da posten i strog trener bi to utegnuo da licimo na ekipuGuest.1945 je napisao/la: ↑19 ožu 2025, 11:20Ja se nadam da će taj dželat sa kandžijom u ruci da iskoristi sve bonske ovlasti.
Znaci da nas poticu da ne placamo poreze i doprinose. Ovo se odnosi samo na one sto europu izbore, pa zbog licence da im se oprasta. To znaci da uzmes najbolje igrace, ne placas im doprinose, izboris europu i oprosti ti se dug, a onaj ko je placao sve uredno, mora sve i dalje da placa. Toliko o tome.
Kontam neke koristiRedbull je napisao/la: ↑19 ožu 2025, 13:18Znaci da nas poticu da ne placamo poreze i doprinose. Ovo se odnosi samo na one sto europu izbore, pa zbog licence da im se oprasta. To znaci da uzmes najbolje igrace, ne placas im doprinose, izboris europu i oprosti ti se dug, a onaj ko je placao sve uredno, mora sve i dalje da placa. Toliko o tome.

Dobro nam dosao Bojane, stap u ruku i dovedi u red ove manekene
- BatistutA19
Dobro doso Bojane i sretno ti u radu i puna podrska 
vidjet cemo sta ce nam donijeti novi trener i da li ce bit napredka u igri pogotovo u disiplini 

Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 19 ožu 2025, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Tko ce voditi juniore u nastavku sezone?
A sta da se svi prebacino na jug, ionako nas ima 500, bar da jug posjeti na stare dane…
Jbg ne mozemo mi sa zapada na jug nemamo clanske Robije

-
Puno mi i Horića uzdižemo samo zbog imena i prezimena i zato što je nekad davno igrao Premijer ligu. On nije na svom nivou već duži vremenski period. Čast ljudske osobine ali nije više to to, godine čine svoje. Nije više toliko siguran i igrači kao da nemaju povjerenja u kapitena.
-
Duel Čelika i Travnika sudi Senad Heljić iz Sarajeva, a pomoćnici su mu Eldar Parla i Josip Begić