NK Čelik

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Ovde ne može niti jedan trener pomoći izuzev profesionalni čitav niz trenera da imaš za seniore, ali pustimo se trenera ništa nećemo napraviti smjenom.Mi ne odblokiramo li račun mi ispadamo ili samo neko čudo da se desi.Ovo je njihov maksimum, a svi će prvo da ginu protiv nas pa sve ostalo, tako da nas vidim dole u zoni ispadanja.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Nebeskasila je napisao/la: 16 ožu 2025, 00:02 Poz decki. Cestitam na navijanju danas i na brojnosti. Lose vrijeme, dalek put, ali opet fina brojka. Dobili ste i par aplauza sa tribine za navijanje.
Hvala i vama na gostoprimstvu. Ne mogu pricati u ime Robijasa, ali vam hvala na svemu u moje ime. Ostaviti vodu, hurme i cokoladice na tribini - stvarno respekt. Nisu to velike stvari, ali su velike geste. Meni je Bihac tako lijepo gostovanje, a i prelijep grad i ljudi za posjetiti.

Sto se Robijasa tice, zadnjih mjesec dana smo odradili tri fantasticna gostovanja. Prvo Banja Luka i svi su manje vise vidjeli, nakon tog u dva vikenda od Drine do Une - Jedna si jedina! Ne moze u jedan post stati sta se sve izdesavalo u ove zadnje dvije utakmice, ali svaka cast sve i jednom momku ( a posebno onim ozenjenim sto su se usudili otici 8. marta u Gorazde i proci kroz sve ono). Danas nakon utakmice smo svi bili emocionalno ispraznjeni, puno smo presli, ali idemo dalje i jace.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Možeš u životu imati sve ali tačno u dubini duše svako malo se sjetiš Čelika i bude ti teško zbog mjesta gdje je pao i u kakvoj situaciji se nalazi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 16 ožu 2025, 00:55 Možeš u životu imati sve ali tačno u dubini duše svako malo se sjetiš Čelika i bude ti teško zbog mjesta gdje je pao i u kakvoj situaciji se nalazi.
Baš smo u kanalu zadnje 2 godine, nikako da isplivamo. Bijes, umor, konstantne rezultatske turbulencije, od Hadžića i onog kiksa nikako da dođemo sebi ko klub jbt.

Zadaća svakog navijača, simpatizera, rutonje sa zapada, igrača, trenera je da se pogine protiv Travnika, nek nas je i 500 na zapadu, 100 na jugu, al vrijeme je da se svi trznemo jebo ga više i ovo postojanje ovakvo. Daj taj travnik da im se krvi napijemo i da izađemo iz ovog kanala i rezultatski i psihički i u svakom smislu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Hvala Bihaću na gostoprimstvu jucer :like:
Osjecaj je bio kao da smo igrali negdje u okolini Zenice. Divan dan u gradu bez obzira na kisu.

Sto se tice nas i naseg kluba nema se tu sta vise ni reci ..
Svaka utakmica ce nama biti gadna jer smo prelosa i limitirana ekipa na svim pozicijama. Travnik po meni favorit na Bp i biti ce mi malo iznenadjenje ako ih dobijemo. Sve u svemu, ova uprava je dosla do svog maksimuma i to je svima jasno. Hvala im na svemu u ovih par godina ali bez bas ozbiljne love Celik iz ove lige ne moze dalje maketi.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

disara je napisao/la: 15 ožu 2025, 23:39
Truhlo je napisao/la: 15 ožu 2025, 20:50 Davno sam govorio na zimu da se mora zadužiti za igrački kadar, nije ovo sezona kad se režu troškovi. Bolje 50 ili 100 000 novog duga, nego ispasti u treću ligu za 80. rođendan. Sad yebi ga, velike su šanse da ispadamo, već nam 3 boda bježi sigurna zona, najgora smo gostujuća ekipa, a tek sad će im se noge odsjeći jer su pod ogromnim pritiskom.

Jedina nada je taj sad povoljniji raspored, 7 kući i 5 u gostima do kraja sezone. Od tih 5 gostujućih, tu je i radnički, to ako ne dobijemo, zaslužujemo ispadanje i kraj priče.
Sad sam provjerio da je zadnjih par sezona za 9. mjesto bilo potrebno oko 40 bodova, koji bod gore dole. Sto znaci sa 7 domacih utakmica i da racunamo tu gostujucu protiv Radnickog izadjemo na 43 boda i hajmo reci izborimo opstanak.
Sad je drugo pitanje da li mogu pobjediti svih 7 kuci i sa strane otkinuti koji bod, ali ako ovako nastave bice tesko do kraja.
Danas sam gledao podcast kod Sanela kad je gostovao Srdjan Stanic, pa on kaze kako je igracima padao tesko dres, dok bi na treninzima zabijali i igrali ko od sale. Da li je to slucaj sa nasima, a po meni jeste plus dodamo mladost i neiskustvo, tesko tesko do kraja.
Vrijeme je pred nama, pa cemo vidjeti.
Racunaj ove sezone 35-36 bodova za 9. mjesto jer se igraju 2 utakmice manje.

U Zenici nece zbog kartona igrati standardni zadnji vezni Faruk Durakovic i Faruk Piljug.
Ovo ce biti prva utakmica ove polusezone da imamo kompletan roster, naravno ako Buzu konacno registruju. Ovo se najvise odnosi na sredinu terena gdje nismo imali Kadrica, a sada ni Talhu. Nadam se da ce njih dvojica donijeti prevagu jer u odnosu na Vardu i Prgudu to je ogroman plus.
Mnogi kritikuju Marina zbog fizicke spreme, opet ponavljam jucerasnju utakmicu nisam gledao, ali sam sve ostale pratio uzivo i mogu reci da nisam primjetio da je manje spreman od ostalih igraca. On nije vise nivo koji je bio prije 10 godina, ali se vidi da je nogometno pismeniji od vecine nasih igraca.
Trenutno nam najvise skripi na pozicijama napadaca i drugog stopera uz Horu. Ima vise mogucnosti, ali po kvaliteti nitko se ne izdvaja. Ostaje zal sto se nije probalo s Babicem na stoperu, ali mislim da ne bi bilo razlike u odnosu na Hodzica, Masetica i ostale.
Ludilom predoziran

Post Postao/la Ludilom predoziran »

Imate golove sa utakmice na fb na zvanično stranici Jedinstva
Stativa88

Post Postao/la Stativa88 »

Sto se Dino uvaljuje u posao Zaimovicu to nije humano svako malo tekst sa nekom dozom „podgrebavanja“ nudeci mu neke juniore i stavljajuci rijec u kontekst „strucnjak iz Mostara“ krajnje ne kulturno i ne ljudski zasto to radi?Krenuvsi iz najnizeg ranga mislio sam da ce barem te klosarske navike se promjenit da se niko ne petlja i ne gura u prvi tim ali izgleda nista se nije promjenilo katastrofa
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ljigavo skroz, samo se steti klubu na ovaj nacin s tekstovima ..
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Dino jedes previse govna i kontas da se nesto trebas pitat medzedu! Ako imas portal nisi bog! Pisi tekstove i ne mjesaj se u rad kluba i ne nameci svoje misljenje samo sto imas moc portala da izrazis misljenje! Ovaj Durmo je kurton od golmana,kakve djecije golove prima to je nevjerovatno.
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Na njivama smo mogli igrati u Drugoj ligi centar a sad nam je problem. Tu je problem u glavi
LimVo likČe
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Problem je u kvaliteti necemo se lagati ljudi. U Federaciji sam pogledao puno utakmica hvala ekipi na streamovima plus je tu bila mytv. Ja nisam vidio protivnika a da nije imao 4-5 dobri prilika, smisljeni akcija i na kraju svi su se fizicki jako trudili. Svi su igrali na istim terenima. Na kraju krajeva vise smo utakmica igrali na losim terenima nego na BP. Samo nasu ekipu sam vidio bez izradjene akcije, bez borbe itd. Naravno bude i dobrih utakmica.

I pored svega mislim da mozemo ostati u ligi ako se bas nalozimo kod kuce i uzmemo neki mksimum sto se moze uzeti plus nadati se da bar Radnickog mozemo dobiti na strani. Dosta vas spominje 9 mjesto za opstanak ali morate racunati da je sim bau ispao i da je 10ta pozivija sigurna cak i ako 6 budu ispadali. Ponavljam opet da i 11ta pozicija mozda ne ispadne ukoliko se odigra baraz sa PL i Stupcanica ne prodje dalje. Sve nam najbolje ekipe dolze na BP i moramo bas biti dobro nabrijani od prve sekunde.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

2 ulaze sigurno iz treće lige
3 ispadaju sigurno iz PL
2 skraćenje lige.
7 ekipa - 1 simbau
6 ekipa sigurno ispada.
7 ispada ako 9 ekipa u PLBIH bude iz FBiH. Nebitno ušla Stupčanica ili Travnik u PLBIH ili došla nam ekipa iz baraža koja igra protiv njih jer se mora ostaviti mjesto i za njih u ovoj ligi. Ako Radnik eventualno bude 9 ili 10 onda ispada 6 i to je to.

U suštini katastrofalna situacija u koju smo sami sebe doveli zbog katastrofalnih odluka u sportskom segmentu zadnje dvije godine a koje su kulminirale ove zime u najgorem prelaznom roku ikada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Sa skracenjem lige onda definitivno 9ti ali koliko je sigurno to skracivanje lige? Jel to nesto potpisano, poslano klubovima? Jel to u onim biltenima ili tako nesto ne znam kako se zove li moraju se znaci propozicije takmicenja prije pocetka. To bi mogao biti problem itekako. Skracivati Federaciju u godini gdje se PL skracuje je u rangu BiH.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sad sam pregledo golove ,sanse nisu prikazane pa ne mogu nista komentirat.
Fin Celikov gol i njihov prvi treci ali drugi ja nikako ne razumijem Durmu sta ce on na 25 metara od gola em ruzan teren ne mozes se ni kretat.Onde mozes bit jedino ako je penal za nas ili korner ,nikako mi nije jasno i ne vidi se sa koliko je metara mu ovaj dao gol.
Moramo pokusat Travnika dobit taj opstanak obezbjedit ,ne vredi ni kukat ni lajat mi bolje sad nemamo moramo ih podrzat kako god jer ispadanje puno bi se toga srusilo jer ljudi bi ohladili od Celika ,prvi ja ne bi vise pratio nit gledo nit bi imo zivaca .
Izvjesno je da 4 tima iz Federalne ispast i sto me strah vise i od igraca i igre necemo se mi snac u ovim prljavim igrama izmedju sudija,klubova jer mi idemo na sve posteno a tu ce bit lakrdije teska jer ovi svi od Tuzle pa dole jos neki ce davat bodove ko plati to da nam je jasno a ovde 3 gostujuca boda prevelika i prosle sezone tako bili pa smo cetvrti zavrsili samo sad nam je puno teze.
Odgovori