Dragi bati to više i ptice na grani znaju vec 5 godina, ali od toga sto si nabrojao svaka od tih ima svoje pod ciljeve i ono što ti je bilo na 1. mjestu spadne na 3. mjesto.Jel kontaš šta hoću da ti kažem?Što je ovaj brat rekao blizu si cilja a isto tako daleko.Blizu si ali ne ovisiš o samome sebi i opet čekaj da nađeš zajedničku sa lešinarima i onda ti je daleko cilj.Tako da ti se ovo može još razvlačiti do početka iduće sezone.Treba biti optimista ali kao što kaže ona narodna kad te jednom zmija ujede i guštera se bojiš e tako i sa deblokadom u bližem periodu.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 ožu 2025, 12:41 Da nam pozelim sretan nastavak sezone vise podrske ,sabura i zivaca.
Ciljevi
1.Opstanak
2.Deblokada.
3.Plandilo.
4.Podrska od grada veca i sto bolji odnos da bude zaboravit na proslost i podrska od ZDK i onda ce bit vise i sponzora i navijaca,clanova i krenut jos jace..
To bi bila sezona iz snova
Danas kad i bi bod uzeli valjalo mada ce sve bit zaebane utakmice pogotovo u gostima livade a ovde gosti imaju tepih.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
-
E ja samo ne znam što im ne zabrane korištenje telefona kada se stigne u Goražde.Posvađao se ili cura nije dala on u mislima u njenoj minđi
Evo napokon da vidimo i tog Šeru 

-
Pa dobro sudije, jel svaki kontakt s ovim padavičarima faul?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
-
Ja terena bože dragi.Lopta odskače ko dole na šljaci da igraju.
Početak iz snova. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Dobro smo krenuli, al s nama se nikad ne zna, ovako smo u Olovu vodili pa na kraju katastrofa, iako je Stupcanica dosta jaca od ovih. Goražde lose a nisu ni ostali konkurenti bolji pa mozda i nije sve tako crno kako su neki pisali ovdje al vidjecemo.
Samo da ne bude opustanja i mozemo do dobrog rezultata
I evo ga.Brotherze je napisao/la: ↑08 ožu 2025, 15:30 Dobro smo krenuli, al s nama se nikad ne zna, ovako smo u Olovu vodili pa na kraju katastrofa, iako je Stupcanica dosta jaca od ovih. Goražde lose a nisu ni ostali konkurenti bolji pa mozda i nije sve tako crno kako su neki pisali ovdje al vidjecemo.
Gol iz ničeg.
-
Ja mislim da samo mi mozemo ovakve golove primitJonSnow je napisao/la: ↑08 ožu 2025, 15:40I evo ga.Brotherze je napisao/la: ↑08 ožu 2025, 15:30 Dobro smo krenuli, al s nama se nikad ne zna, ovako smo u Olovu vodili pa na kraju katastrofa, iako je Stupcanica dosta jaca od ovih. Goražde lose a nisu ni ostali konkurenti bolji pa mozda i nije sve tako crno kako su neki pisali ovdje al vidjecemo.
Gol iz ničeg.