NK Čelik
Re: NK Čelik
Evo napokon da vidimo i tog Šeru 

-
Pa dobro sudije, jel svaki kontakt s ovim padavičarima faul?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
-
Ja terena bože dragi.Lopta odskače ko dole na šljaci da igraju.
Početak iz snova. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Dobro smo krenuli, al s nama se nikad ne zna, ovako smo u Olovu vodili pa na kraju katastrofa, iako je Stupcanica dosta jaca od ovih. Goražde lose a nisu ni ostali konkurenti bolji pa mozda i nije sve tako crno kako su neki pisali ovdje al vidjecemo.
Samo da ne bude opustanja i mozemo do dobrog rezultata
I evo ga.Brotherze je napisao/la: ↑08 ožu 2025, 15:30 Dobro smo krenuli, al s nama se nikad ne zna, ovako smo u Olovu vodili pa na kraju katastrofa, iako je Stupcanica dosta jaca od ovih. Goražde lose a nisu ni ostali konkurenti bolji pa mozda i nije sve tako crno kako su neki pisali ovdje al vidjecemo.
Gol iz ničeg.
-
Ja mislim da samo mi mozemo ovakve golove primitJonSnow je napisao/la: ↑08 ožu 2025, 15:40I evo ga.Brotherze je napisao/la: ↑08 ožu 2025, 15:30 Dobro smo krenuli, al s nama se nikad ne zna, ovako smo u Olovu vodili pa na kraju katastrofa, iako je Stupcanica dosta jaca od ovih. Goražde lose a nisu ni ostali konkurenti bolji pa mozda i nije sve tako crno kako su neki pisali ovdje al vidjecemo.
Gol iz ničeg.

Dok se nasi dogovore ko ce je izbit mi fasujemo go.JonSnow je napisao/la: ↑08 ožu 2025, 15:40I evo ga.Brotherze je napisao/la: ↑08 ožu 2025, 15:30 Dobro smo krenuli, al s nama se nikad ne zna, ovako smo u Olovu vodili pa na kraju katastrofa, iako je Stupcanica dosta jaca od ovih. Goražde lose a nisu ni ostali konkurenti bolji pa mozda i nije sve tako crno kako su neki pisali ovdje al vidjecemo.
Gol iz ničeg.
Slabo ove prekide branimo, valjda izdrzimo do pauze pa malo dodju sebi u drugom
-
U pionirima se uci da se lopta na stranu uvijek izbija