NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Borac da je htio i da su bili na maksimumu spucali bi nam 6-7 komada sta je vama, uozbiljite se.
Trebamo mi jos dosta pure jesti, ali kao sto jos nekoliko ljudi rece, sa pravim pristupom mozemo biti taman dovoljni da zatvorimo ovu sezonu. Kada bi mogli biti konstanti i kada bi svi dali 100% sebe u svakoj utakmici mogli bi se oni boriti i za nesto vise, samo ne mozes igrati onako kako smo mi igrali u prvom djelu sezone i nadati se necemu (u dobrom dijelu nije bilo ni do znanja koliko je bilo do bolikrca).Brotherze je napisao/la: ↑14 vel 2025, 13:17Bilo je pametnjakovica ovdje koji su kritikovali da nista prema naprijed nismo uradili al hajd.KakhaKaladze je napisao/la: ↑14 vel 2025, 12:38Mislim da su svi svjesni da je odigran kvalitetan mec jer ja nisam procitao nijedan negativan komentar uprkos porazu od 3 0 i to je najbolji pokazatelj.
Problem ove ekipe nikada nije bio njen maksimum nego je problem sto je minimum jako nizak sto je posljedica mladosti i neiskustva. Mislim da niko ne bi bio sokiran da nas sutra Vitez dobije na Bilinom i to je nasa realnost. Mozemo igrati sa svakim kad nam je dobar dan a isto tako mozemo izgubiti od svakog kad nam nije dan.
Da mi bar ovako kao protiv Borca svaku odigramo borbeno mislim da nece biti problema za opstanak.
Jel se zna hoce li biti tekma s Vitezom danas ili ce biti odgodjena zbog vremenskih prilika i zbog cuvanja terena Bilinog?
Ne brukaj se majstore vidi se da nisi gledao utakmicu a pogotovo nisi bio u BL, onakvu kradju nisam dugo vidio, svaki aut, svaki faul koji je bio ili ili sudio je za Borac koji je izasao u najjacem sastavuRubikovaKocka je napisao/la: ↑14 vel 2025, 16:15 Borac da je htio i da su bili na maksimumu spucali bi nam 6-7 komada sta je vama, uozbiljite se.
Palačkić isto za Vitez potpisao
Kakvi su,jel mogu spojit 2 3 pasa?
Pa tehnički su sve ovo transferi u Vitez. Igrač amater se ne može posuditi, tako neko pravilo ima.
Pametan potez Palačkića i kluba, bolje da igra u Vitezu nego da grije klupu i tribine u Čeliku, svakako smo bili pretrpani u sredini.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Je li naredna subota protiv Laktaša?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
-
Upravu si samo za to da nisam gledao utakmicu.Eugen je napisao/la: ↑15 vel 2025, 10:23Ne brukaj se majstore vidi se da nisi gledao utakmicu a pogotovo nisi bio u BL, onakvu kradju nisam dugo vidio, svaki aut, svaki faul koji je bio ili ili sudio je za Borac koji je izasao u najjacem sastavuRubikovaKocka je napisao/la: ↑14 vel 2025, 16:15 Borac da je htio i da su bili na maksimumu spucali bi nam 6-7 komada sta je vama, uozbiljite se.
Sve ce ti se reci u Gorazdu i u Bihacu o ovoj ekipi.
-
Mali Kadric je stvarno fin igrac, Sero ce biti veliko pojacanje.