NK Čelik

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

200.000 ide prema sporazumu klubu od grada svake godine
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

disara je napisao/la: 11 vel 2025, 17:03
Allgunsblazing je napisao/la: 10 vel 2025, 14:50
disara je napisao/la: 10 vel 2025, 13:01

Jel ima nesto sto ne znamo ili se samo referises na sinocnju tekmu, posto nisam pratio drugo poluvrijeme?
Generalno mlako i nezainteresovano. Nek i dalje krivi Duvnjaka sto ga je saltao po pozicijama.
Pa takav je bio vecinom i proslu sezonu, na trenutke bi zivnuo. Mada ni meni nije jasna njegova pozicija, da li je vezni, desteka, napadac.
Ono sto je meni zao sto se Karalic nije isprofilisao na desnog beka, ima brzinu, snagu, a cesto je i Sivcu pomogao u odbrani.
Valjda se Ali dozove.
Ne dozove li se brzo propast ce ko i Žuna! I to vrlo brzo do 23 god ce znat na cemu je,dal da zivi od lopte ili od lopate :D
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

:D
Brotherze je napisao/la: 11 vel 2025, 15:45
Cinvict35 je napisao/la: 11 vel 2025, 13:57 Izgleda da ce lec ili je vec uplaceno od Grada 20 000km,to je mimo onih 200k ,ovo je haman ono svake godije kao za pripreme ili slicne troskove.
Jad i bjeda
Od koga je, dosta je i to hehe. Onaj ublehas bi najradije srusio Bilino, asfaltirao i parking napravio
Pogriješio si, podzemni parking
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ali mi izgleda ko pogubljen na terenu, baš mu je pala forma.Ako sad ne zablista ode u neki klub iz 2. FL, al eto ima još vremena.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

disara je napisao/la: 11 vel 2025, 17:03
Allgunsblazing je napisao/la: 10 vel 2025, 14:50
disara je napisao/la: 10 vel 2025, 13:01

Jel ima nesto sto ne znamo ili se samo referises na sinocnju tekmu, posto nisam pratio drugo poluvrijeme?
Generalno mlako i nezainteresovano. Nek i dalje krivi Duvnjaka sto ga je saltao po pozicijama.
Pa takav je bio vecinom i proslu sezonu, na trenutke bi zivnuo. Mada ni meni nije jasna njegova pozicija, da li je vezni, desteka, napadac.
Ono sto je meni zao sto se Karalic nije isprofilisao na desnog beka, ima brzinu, snagu, a cesto je i Sivcu pomogao u odbrani.
Valjda se Ali dozove.
Prosla mu je bila prva sezona u ovom rangu, tako da za to moramo imati razumijevanja. Ove godine je davao golove, ali ne postoji na terenu, a nije ni ubica kao recimo Anel Dedic pa da moze igrati tako svoju poziciju.

Opet sve ja mogu razumijeti, ali ne mogu da igras kao da ti nije stalo. To ti mozda moze proci ako si neki velemajstor i doduse imao je poteza u prethodnim sezonama. Sada vise nema ni tih poteza, a niti zelje da barem nesto drugo donese na terenu.

Prosle godine je u baklavi bio sasvim dobar, kao i Talha koji je isto malo potonuo ove godine, ali ne toliko kao Ali. Problem je sto je Ali najkorisniji iza spica, a nedovoljno koristan da bude ofanzivni vezni jer ne moze uvezivati igru. Sad bi trener morao zrtvovati jedno krilo pa staviti dva spica i Alija iza njih da bi mozda proradio. Nije dovoljno dobar igrac da bi se ipak mijenjala formacija za njeg.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ali je na pocetku ove sezone odlicno krenuo. Ne znam da li je i dalje on nas najbolji strijelac, mada to vise govori o nama nego o njemu.

Bio je van terena ove sezone pa je ispao iz ritma, a ruku na srce i ostatak ekipe je bio los tako da mu se nema sta puno ni zamjeriti. Ja i dalje samtaram da se on moze razviti u dobrog igraca.
Srce, čast i ponos!
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

PatrickBateman je napisao/la: 12 vel 2025, 13:36 Ali je na pocetku ove sezone odlicno krenuo. Ne znam da li je i dalje on nas najbolji strijelac, mada to vise govori o nama nego o njemu.

Bio je van terena ove sezone pa je ispao iz ritma, a ruku na srce i ostatak ekipe je bio los tako da mu se nema sta puno ni zamjeriti. Ja i dalje samtaram da se on moze razviti u dobrog igraca.
Slazem se ako se prigovara Aliju ,onda Dzankovic ,Martinovic,Masic i jos neki bi trebali snosit i jos vecu odgovornost za igre i ucinkovitost ove sezone s obzirom da su ti neki napadacki igraci.
Uglavnom velika vecina igraca je poprilicno podbacila i jos da dodam da smo fizicki bili jedna od najnespremniji ekipa u prvenstvu
disara

Post Postao/la disara »

Cinvict35 je napisao/la: 12 vel 2025, 15:40
PatrickBateman je napisao/la: 12 vel 2025, 13:36 Ali je na pocetku ove sezone odlicno krenuo. Ne znam da li je i dalje on nas najbolji strijelac, mada to vise govori o nama nego o njemu.

Slazem se ako se prigovara Aliju ,onda Dzankovic ,Martinovic,Masic i jos neki bi trebali snosit i jos vecu odgovornost za igre i ucinkovitost ove sezone s obzirom da su ti neki napadacki igraci.
Uglavnom velika vecina igraca je poprilicno podbacila i jos da dodam da smo fizicki bili jedna od najnespremniji ekipa u prvenstvu
Podbacili su bez daljnjeg, o tome nema rasprave. Medutim Ali, Davud, Durmis, Karalic, poslije one sezone u DLC ocekivao sam da ce jos vise napredovati, bolje igrati jer su mi posebno dragi zato sto su "nasi" medutim i sami vidimo kako igraju. Da li je do njih, zalaganja, trenera, odluka istog, ne znam, ali nadam se da ce se dozvati i krenuti da igraju onako poput u drugoj sezoni DLC.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Nemoj te ba poredit 2 ligu i 1 ligu prevelika je tu razlika u igracima tamo su amateri ,ova liga je puno veci level a o WWIN ligi da ne pricamo,mi bi sa onim igracima glat ispali odmah iz 1 lige.
Trenutno mi nemamo nijednog igraca koji moze igrat i u Gošku a kamoli onim iz vrha nit smo imali.
Ovim.igracima trenutno je plafon 1 liga i Ali ako se ne dozove pameti i ne pocne ozbiljnije razmisljat nece se najest hljeba od nogometa i bice mu plafon Nemila,Vitez,Zepce,Rudar i slicni i njemu i svim ostalim.Do njih je ako oni nece zaboli ne moraju.
Nadam se prekretnicom ove sezone za nas Celik u svim pokjima i da ce bit sve najbolje.
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

Vukovic vcrs MOTM, a Jusica nije mogao proci :D
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Mi još nismo svjesni kako su nasi momci odigrali kvalitetan meč protiv aktuelnog prvaka i ekipe koja je pred plasmanom u osminu finala Konf lige, a mi se borimk za opstanak u 1.ligi FBiH
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Eugen je napisao/la: 14 vel 2025, 08:49 Mi još nismo svjesni kako su nasi momci odigrali kvalitetan meč protiv aktuelnog prvaka i ekipe koja je pred plasmanom u osminu finala Konf lige, a mi se borimk za opstanak u 1.ligi FBiH
Mislim da su svi svjesni da je odigran kvalitetan mec jer ja nisam procitao nijedan negativan komentar uprkos porazu od 3 0 i to je najbolji pokazatelj.
Problem ove ekipe nikada nije bio njen maksimum nego je problem sto je minimum jako nizak sto je posljedica mladosti i neiskustva. Mislim da niko ne bi bio sokiran da nas sutra Vitez dobije na Bilinom i to je nasa realnost. Mozemo igrati sa svakim kad nam je dobar dan a isto tako mozemo izgubiti od svakog kad nam nije dan.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

KakhaKaladze je napisao/la: 14 vel 2025, 12:38
Eugen je napisao/la: 14 vel 2025, 08:49 Mi još nismo svjesni kako su nasi momci odigrali kvalitetan meč protiv aktuelnog prvaka i ekipe koja je pred plasmanom u osminu finala Konf lige, a mi se borimk za opstanak u 1.ligi FBiH
Mislim da su svi svjesni da je odigran kvalitetan mec jer ja nisam procitao nijedan negativan komentar uprkos porazu od 3 0 i to je najbolji pokazatelj.
Problem ove ekipe nikada nije bio njen maksimum nego je problem sto je minimum jako nizak sto je posljedica mladosti i neiskustva. Mislim da niko ne bi bio sokiran da nas sutra Vitez dobije na Bilinom i to je nasa realnost. Mozemo igrati sa svakim kad nam je dobar dan a isto tako mozemo izgubiti od svakog kad nam nije dan.
Bilo je pametnjakovica ovdje koji su kritikovali da nista prema naprijed nismo uradili al hajd.
Da mi bar ovako kao protiv Borca svaku odigramo borbeno mislim da nece biti problema za opstanak.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Pa jesi li ista uradio prema naprjed.
Nula jaruga ko lamela. Ja mislim da suta nismo imali
Sad ce ovaj Borac jaro halo . Pa hebes fudbal gdje ne osutas.
Igrali smo dobro i sta sad. Realnost je da nisi osutao prema golu ,i imat ces problema sa napadom 100% na gostovanjima . I ja sam pametnjakovic
Vi jos gledate susret koji nije realnost naseg stanja .
Dajte zaboravite Borac inasa realnost je prva liga i borba za opstanak.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

AeroMs33 je napisao/la: 14 vel 2025, 14:52 Pa jesi li ista uradio prema naprjed.
Nula jaruga ko lamela. Ja mislim da suta nismo imali
Sad ce ovaj Borac jaro halo . Pa hebes fudbal gdje ne osutas.
Igrali smo dobro i sta sad. Realnost je da nisi osutao prema golu ,i imat ces problema sa napadom 100% na gostovanjima . I ja sam pametnjakovic
Vi jos gledate susret koji nije realnost naseg stanja .
Dajte zaboravite Borac inasa realnost je prva liga i borba za opstanak.
De mi samo reci jesil ti ocekivao da ce ekipa sredine tabele druge lige BiH sakriti loptu ekipi koja igra knockout fazu europskog takmicenja i to na njihovom terenu i da ih pritom jos guraju sudije?
Nemoj za*ebavati. Nije da ti nisi upravu al moras malo bit i realan. Nije isto ne napravit sansu protiv Borca i Rahica. Ako ne napravis sansu protiv Rahica to jest problem i slozit cu se s tobom, al ne mozes to rec za utakmicu protiv Borca.
Odgovori