NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Avenija
Global moderator

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Jedina satisfakcija u svemu ovome je gledati Robijaše na gostovanjima kad već svako gostovanje gubimo na terenu barem na tribinama pobjedjujemo.

Zamisli 2 dana prije meča sva mjesta za gostovanje popunjena i to ne Kakanj, Travnik ili slična levatska mjesta nego Banja Luka. Respect.

Pun sektor Robije znaci. :rock: U ovakvoj situaciji i rezultatima :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Znal se koji broj Robijasa ide u Banjaluku .
I znal iko sta se desilo sa tim famoznim pozajmicama od strane Sarajeva ,cak su i njihovi forumasi pisali da ce ic ona Jatta i jos koji ,sta se to usutilo il se ceka da se vidi hocel izborit mjesto u prvom timu ili tako nesto
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Cinvict35 je napisao/la: 07 vel 2025, 20:09 Znal se koji broj Robijasa ide u Banjaluku .
I znal iko sta se desilo sa tim famoznim pozajmicama od strane Sarajeva ,cak su i njihovi forumasi pisali da ce ic ona Jatta i jos koji ,sta se to usutilo il se ceka da se vidi hocel izborit mjesto u prvom timu ili tako nesto
Ide 250 robova
LimVo likČe
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Cinvict35 je napisao/la: 07 vel 2025, 20:09 Znal se koji broj Robijasa ide u Banjaluku .
Imaju potpisan sporazum s Radnikom iz Hadzica do kraja sezone tako da nama igraca od Sarajeva nema nista
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 07 vel 2025, 19:44 Jedina satisfakcija u svemu ovome je gledati Robijaše na gostovanjima kad već svako gostovanje gubimo na terenu barem na tribinama pobjedjujemo.

Zamisli 2 dana prije meča sva mjesta za gostovanje popunjena i to ne Kakanj, Travnik ili slična levatska mjesta nego Banja Luka. Respect.

Pun sektor Robije znaci. :rock: U ovakvoj situaciji i rezultatima :pray:
Samo da policija ne bude srala sta, pa ih ne vrati.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Sad citam ova lista sto je izasla, uopste nije konacna lista i to je samo isao prijedlog jednog dijela zastupnika. Tako da, moguce je da nas sljeduje i vise novca. U svakom slucaju mi cemo dobiti najvise, a ovo je smijesno koje klubove su naveli kao klubove od znacaja za zdk. Valjda bude pameti pa to podijele na 4-5 klubova, a svi ostali ce imati priliku, cini mi se 2 miliona dijeliti putem javnog poziva.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Redbull je napisao/la: 07 vel 2025, 21:34 Sad citam ova lista sto je izasla, uopste nije konacna lista i to je samo isao prijedlog jednog dijela zastupnika. Tako da, moguce je da nas sljeduje i vise novca. U svakom slucaju mi cemo dobiti najvise, a ovo je smijesno koje klubove su naveli kao klubove od znacaja za zdk. Valjda bude pameti pa to podijele na 4-5 klubova, a svi ostali ce imati priliku, cini mi se 2 miliona dijeliti putem javnog poziva.
Pa dobro Nezir Pivić je u obraćanju danas skoro sve identično istakao ono što je Čelik napisao jučer u saopštenju..Povećanje budzeta za sport i njihov cilj(vlade) i raspodjela je prvenstveno radi Čelika koji je broj 1 u kantonu i mora ga se vratiti u PL...

Medjutim vidim najvise otpora u Zenici od cijelog kantona što bi Čelik rekao Zeničluk, osim klubova ovih nekih Vukova i Kangala za koje ne zna 99% Zenice da su osnovani iznenadili su me Fudini kerovi. Uvijek se žale kako kanton ništa ne daje Zenici i sada kada je pravda koliko toliko zadovoljena prvih 5-6 njegovih najjacih ljudi poput Amre Mehmedić, Elmira Šabanovića, Denana Pašalića pišu saopstenja po mrežama da ovo ne smije nikako proci..nije mi jasan motiv i razlog.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 07 vel 2025, 22:00
Redbull je napisao/la: 07 vel 2025, 21:34 Sad citam ova lista sto je izasla, uopste nije konacna lista i to je samo isao prijedlog jednog dijela zastupnika. Tako da, moguce je da nas sljeduje i vise novca. U svakom slucaju mi cemo dobiti najvise, a ovo je smijesno koje klubove su naveli kao klubove od znacaja za zdk. Valjda bude pameti pa to podijele na 4-5 klubova, a svi ostali ce imati priliku, cini mi se 2 miliona dijeliti putem javnog poziva.
Pa dobro Nezir Pivić je u obraćanju danas skoro sve identično istakao ono što je Čelik napisao jučer u saopštenju..Povećanje budzeta za sport i njihov cilj(vlade) i raspodjela je prvenstveno radi Čelika koji je broj 1 u kantonu i mora ga se vratiti u PL...

Medjutim vidim najvise otpora u Zenici od cijelog kantona što bi Čelik rekao Zeničluk, osim klubova ovih nekih Vukova i Kangala za koje ne zna 99% Zenice da su osnovani iznenadili su me Fudini kerovi. Uvijek se žale kako kanton ništa ne daje Zenici i sada kada je pravda koliko toliko zadovoljena prvih 5-6 njegovih najjacih ljudi poput Amre Mehmedić, Elmira Šabanovića, Denana Pašalića pišu saopstenja po mrežama da ovo ne smije nikako proci..nije mi jasan motiv i razlog.
A sta mislis koji je motiv, samo zato sto je ovamo sda na vlasti. Ovi fudine seljacine su izgleda gore i od sda seljacina, nevjerovatno. U svakom slucaju, mislim da cemo dobiti svoj dio, samo da dodje na vrijeme, da do pocetka naredne sezone budemo na 0, da se konacno posvetimo sportskom dijelu.
bartoli

Post Postao/la bartoli »

“Puno baba kilava djeca”
LimVo likČe
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

https://www.zenicablog.com/pivic-jos-ni ... -nk-celik/

Po ovome napisanom, ja ne vidim puta da jedna Nemila, Natron, Vares, OK Celik Volley ili jos neki od klubova iz onih prijedloga, dobiju i marke od ovih tri miliona konvertibilnih maraka. Za ove (i ovakve) klubove predvidjena su sredstva u iznosu od dva miliona KM koje ce raspodjeliti po osnovu javnog poziva i to je to.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 07 vel 2025, 23:09 https://www.zenicablog.com/pivic-jos-ni ... -nk-celik/

Po ovome napisanom, ja ne vidim puta da jedna Nemila, Natron, Vares, OK Celik Volley ili jos neki od klubova iz onih prijedloga, dobiju i marke od ovih tri miliona konvertibilnih maraka. Za ove (i ovakve) klubove predvidjena su sredstva u iznosu od dva miliona KM koje ce raspodjeliti po osnovu javnog poziva i to je to.
Upravo to, po meni je ovo sasvim ok. Svi ce biti zadovoljni, a klubovi koji mogu nesto napraviti, dobit ce vecu pomoc. Ovi ostali isto tako nece ostati bez pomoci, imaju 2 miliona da raspodijele. Sve drugo je politika i lopovluk, sta ce jednoj nemili preko 200k, pa grad zenica toliko Celiku uplati (i to kompenzacija za poslovne prostore).
goku

Post Postao/la goku »

Avenija je napisao/la: 07 vel 2025, 22:00

A cekaj jel tebi ovaj zakon dobar?Na stranu Celik, ma kakav god da bude zakon Celik ce dobiti najveci kolac i tu se mi nemaml sta briniti, i ovi 600k je malo!

Al za ostale klubove koji su dobili ni pod razno ne treba ovaj zakon ovakac kakav jest zaziviti…
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Zakon je dobar, ali prijedlog klubova koji ce biti ukljuceni ovim zakonom nije. Isto tako, da je Kapkovic ostao sa Fudom, vjerujem da bi Mehmedicka i ostali iz te stranke podrzali ovaj zakon sa ovim klubovima. Sve je to politikanstvo.

Moglo se i ocekivati da ce se neki pokusati ugraditi i uci "na kvarnjaka" na ovaj spisak. Na nadleznim je da to osujete i da odrede klubove koji su stvarno od znacaja za drustvo i zdk.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
KenoRob
12. igrač

Post Postao/la KenoRob »

Ovo Krusevo cini mi se lagano izbaci Zvijezdu iz kupa 2-0
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Samo da ne prodjemo sutra kao Vares danas hehe
Odgovori