NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Jedina satisfakcija u svemu ovome je gledati Robijaše na gostovanjima kad već svako gostovanje gubimo na terenu barem na tribinama pobjedjujemo.

Zamisli 2 dana prije meča sva mjesta za gostovanje popunjena i to ne Kakanj, Travnik ili slična levatska mjesta nego Banja Luka. Respect.

Pun sektor Robije znaci. :rock: U ovakvoj situaciji i rezultatima :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Znal se koji broj Robijasa ide u Banjaluku .
I znal iko sta se desilo sa tim famoznim pozajmicama od strane Sarajeva ,cak su i njihovi forumasi pisali da ce ic ona Jatta i jos koji ,sta se to usutilo il se ceka da se vidi hocel izborit mjesto u prvom timu ili tako nesto
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Cinvict35 je napisao/la: 07 vel 2025, 20:09 Znal se koji broj Robijasa ide u Banjaluku .
I znal iko sta se desilo sa tim famoznim pozajmicama od strane Sarajeva ,cak su i njihovi forumasi pisali da ce ic ona Jatta i jos koji ,sta se to usutilo il se ceka da se vidi hocel izborit mjesto u prvom timu ili tako nesto
Ide 250 robova
LimVo likČe
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Cinvict35 je napisao/la: 07 vel 2025, 20:09 Znal se koji broj Robijasa ide u Banjaluku .
Imaju potpisan sporazum s Radnikom iz Hadzica do kraja sezone tako da nama igraca od Sarajeva nema nista
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 07 vel 2025, 19:44 Jedina satisfakcija u svemu ovome je gledati Robijaše na gostovanjima kad već svako gostovanje gubimo na terenu barem na tribinama pobjedjujemo.

Zamisli 2 dana prije meča sva mjesta za gostovanje popunjena i to ne Kakanj, Travnik ili slična levatska mjesta nego Banja Luka. Respect.

Pun sektor Robije znaci. :rock: U ovakvoj situaciji i rezultatima :pray:
Samo da policija ne bude srala sta, pa ih ne vrati.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Sad citam ova lista sto je izasla, uopste nije konacna lista i to je samo isao prijedlog jednog dijela zastupnika. Tako da, moguce je da nas sljeduje i vise novca. U svakom slucaju mi cemo dobiti najvise, a ovo je smijesno koje klubove su naveli kao klubove od znacaja za zdk. Valjda bude pameti pa to podijele na 4-5 klubova, a svi ostali ce imati priliku, cini mi se 2 miliona dijeliti putem javnog poziva.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Redbull je napisao/la: 07 vel 2025, 21:34 Sad citam ova lista sto je izasla, uopste nije konacna lista i to je samo isao prijedlog jednog dijela zastupnika. Tako da, moguce je da nas sljeduje i vise novca. U svakom slucaju mi cemo dobiti najvise, a ovo je smijesno koje klubove su naveli kao klubove od znacaja za zdk. Valjda bude pameti pa to podijele na 4-5 klubova, a svi ostali ce imati priliku, cini mi se 2 miliona dijeliti putem javnog poziva.
Pa dobro Nezir Pivić je u obraćanju danas skoro sve identično istakao ono što je Čelik napisao jučer u saopštenju..Povećanje budzeta za sport i njihov cilj(vlade) i raspodjela je prvenstveno radi Čelika koji je broj 1 u kantonu i mora ga se vratiti u PL...

Medjutim vidim najvise otpora u Zenici od cijelog kantona što bi Čelik rekao Zeničluk, osim klubova ovih nekih Vukova i Kangala za koje ne zna 99% Zenice da su osnovani iznenadili su me Fudini kerovi. Uvijek se žale kako kanton ništa ne daje Zenici i sada kada je pravda koliko toliko zadovoljena prvih 5-6 njegovih najjacih ljudi poput Amre Mehmedić, Elmira Šabanovića, Denana Pašalića pišu saopstenja po mrežama da ovo ne smije nikako proci..nije mi jasan motiv i razlog.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 07 vel 2025, 22:00
Redbull je napisao/la: 07 vel 2025, 21:34 Sad citam ova lista sto je izasla, uopste nije konacna lista i to je samo isao prijedlog jednog dijela zastupnika. Tako da, moguce je da nas sljeduje i vise novca. U svakom slucaju mi cemo dobiti najvise, a ovo je smijesno koje klubove su naveli kao klubove od znacaja za zdk. Valjda bude pameti pa to podijele na 4-5 klubova, a svi ostali ce imati priliku, cini mi se 2 miliona dijeliti putem javnog poziva.
Pa dobro Nezir Pivić je u obraćanju danas skoro sve identično istakao ono što je Čelik napisao jučer u saopštenju..Povećanje budzeta za sport i njihov cilj(vlade) i raspodjela je prvenstveno radi Čelika koji je broj 1 u kantonu i mora ga se vratiti u PL...

Medjutim vidim najvise otpora u Zenici od cijelog kantona što bi Čelik rekao Zeničluk, osim klubova ovih nekih Vukova i Kangala za koje ne zna 99% Zenice da su osnovani iznenadili su me Fudini kerovi. Uvijek se žale kako kanton ništa ne daje Zenici i sada kada je pravda koliko toliko zadovoljena prvih 5-6 njegovih najjacih ljudi poput Amre Mehmedić, Elmira Šabanovića, Denana Pašalića pišu saopstenja po mrežama da ovo ne smije nikako proci..nije mi jasan motiv i razlog.
A sta mislis koji je motiv, samo zato sto je ovamo sda na vlasti. Ovi fudine seljacine su izgleda gore i od sda seljacina, nevjerovatno. U svakom slucaju, mislim da cemo dobiti svoj dio, samo da dodje na vrijeme, da do pocetka naredne sezone budemo na 0, da se konacno posvetimo sportskom dijelu.
bartoli

Post Postao/la bartoli »

“Puno baba kilava djeca”
LimVo likČe
phillies

Post Postao/la phillies »

https://www.zenicablog.com/pivic-jos-ni ... -nk-celik/

Po ovome napisanom, ja ne vidim puta da jedna Nemila, Natron, Vares, OK Celik Volley ili jos neki od klubova iz onih prijedloga, dobiju i marke od ovih tri miliona konvertibilnih maraka. Za ove (i ovakve) klubove predvidjena su sredstva u iznosu od dva miliona KM koje ce raspodjeliti po osnovu javnog poziva i to je to.
Samo Čelik zenički !!!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 07 vel 2025, 23:09 https://www.zenicablog.com/pivic-jos-ni ... -nk-celik/

Po ovome napisanom, ja ne vidim puta da jedna Nemila, Natron, Vares, OK Celik Volley ili jos neki od klubova iz onih prijedloga, dobiju i marke od ovih tri miliona konvertibilnih maraka. Za ove (i ovakve) klubove predvidjena su sredstva u iznosu od dva miliona KM koje ce raspodjeliti po osnovu javnog poziva i to je to.
Upravo to, po meni je ovo sasvim ok. Svi ce biti zadovoljni, a klubovi koji mogu nesto napraviti, dobit ce vecu pomoc. Ovi ostali isto tako nece ostati bez pomoci, imaju 2 miliona da raspodijele. Sve drugo je politika i lopovluk, sta ce jednoj nemili preko 200k, pa grad zenica toliko Celiku uplati (i to kompenzacija za poslovne prostore).
goku

Post Postao/la goku »

Avenija je napisao/la: 07 vel 2025, 22:00

A cekaj jel tebi ovaj zakon dobar?Na stranu Celik, ma kakav god da bude zakon Celik ce dobiti najveci kolac i tu se mi nemaml sta briniti, i ovi 600k je malo!

Al za ostale klubove koji su dobili ni pod razno ne treba ovaj zakon ovakac kakav jest zaziviti…
phillies

Post Postao/la phillies »

Zakon je dobar, ali prijedlog klubova koji ce biti ukljuceni ovim zakonom nije. Isto tako, da je Kapkovic ostao sa Fudom, vjerujem da bi Mehmedicka i ostali iz te stranke podrzali ovaj zakon sa ovim klubovima. Sve je to politikanstvo.

Moglo se i ocekivati da ce se neki pokusati ugraditi i uci "na kvarnjaka" na ovaj spisak. Na nadleznim je da to osujete i da odrede klubove koji su stvarno od znacaja za drustvo i zdk.
Samo Čelik zenički !!!
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Ovo Krusevo cini mi se lagano izbaci Zvijezdu iz kupa 2-0
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Samo da ne prodjemo sutra kao Vares danas hehe
Odgovori