NK Čelik

Rz88

Re: NK Čelik

Post Postao/la Rz88 »

Cinvict35 je napisao/la: 17 sij 2025, 16:07 Jel realan ovaj Trako stoper sto je raskinuo sa Sarajevom ugovor ,prosle god igrao u T City na posudbi.
Nas rodzen u Zenici
Vrsajevic mu je manager.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Ako je ko gledao sinoć gostovanje fude na rtv zenica na pitanje o nacionalnom stadionu kaze čekaju odg.saveza oko stadiona i reče imamo saradnju sa savezom i sad ćemo raditi na plandilu teren sa njima to je predkrai emisije rekao
Ono što me drugo brine na današnjem vijeću u nacrtu budzeta za sport predviđeno samo milon kao i prošle godine valjda povećaju do prijedloga budzeta pa i nama daju više od onih 200 hiljada
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Dzigera mi vise igra kad procitm da nam seljacki klubovi uzimaju igrace jos kad je iz Zenice .
Mogu mislit kako je momcima u upravi ali doce i nase vrijeme kad ce nas molit igraci i menadzeri.
Od ovog smrada Vrsajevica nikad ne smije ni jedan igrac zaigrat
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 17 sij 2025, 18:30 Dzigera mi vise igra kad procitm da nam seljacki klubovi uzimaju igrace jos kad je iz Zenice .
Mogu mislit kako je momcima u upravi ali doce i nase vrijeme kad ce nas molit igraci i menadzeri.
Od ovog smrada Vrsajevica nikad ne smije ni jedan igrac zaigrat
Mislim da se to neće dešavati već od naredne sezone kada bude pozitivna nula :srce:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

habuba je napisao/la: 17 sij 2025, 16:38
asimdemineri je napisao/la: 17 sij 2025, 13:29
habuba je napisao/la: 16 sij 2025, 16:03

Pogledaj ponovo video prezentaciju. Pristupna cesta je planirana vezivanjem sa Kamberovica Cikmom (ulaz) ispod onog nadvoznjaka koji je trenutno tamo, te direktnim izlazom na M-17. U sustini radi se o veoma malom ulaganju da se taj dio spoji sa saobracajnicama. Vidjet cemo da li ce to biti u domenu investitora ili lokalne zajednice da izgradi taj dio.
Ma video prezentacija nema veze sa realnim stanjem, ali to je vec druga tema. Nadam se da ce biti sve tako kako si ti rekao.
Ne tvrdim ni ja da je Kamberovica Cikma uslovna, ono sto sam podijelio jeste za sada jedini moguci prilaz sljaci. Logicno je da bi se prilazna cesta radila u nekom kapacitetu, a mozda i nova izgradila iz pravca benzinske. Ono sto je na renderu prikazano jeste da je prilaz akademiji kroz ulicu Kamberovica Cikma i ispod nadvoznjaka a da je izlaz direktno na M-17 i vjerovatno ponovo na Kamberovica Cikmu.

Isto vazi i za sam proces gradnje. Da je nama doci do toga da se krene u taj projekt. Mislim da bi oni koji su strucni za to u roku od 10 minuta skontali s koje strane ce dovesti masine i kako ce se one dopremiti na radiliste.
Upravo zbog toga sam i skrenuo pažnju.
Ova lokacija se vuče zadnjih 15 godina, čak je bila i u opticaju kad je bio reprezentativni kamp, Platini,Huso itd.
Firma koja je pravila video projekat u svojoj arhivi ima sigurno 4-5 videa za Plandilo.
Ali uvijek su odustajali zbog skoro nemoguće putne infrastrukture. Bilo je ideja praviti most između Blatuše i Plandila da taj prostor konačno dobije raspoloživost, jer ovako između pruge i M17 ni na nebu ni na zemlji. Helem, da ne kvarim temu, ja bih volio da se konačno nađe rješenje za Plandilo.
Ovo sve navodim zbog apliciranja na projekat NSBIH od 18 terena. Ne znam koji je rok tome svemu, ali nama je teren za treniranje neophodan. Možda bi bilo bolje tražiti novu lokaciju, nego čekati Plandilo 2-5 godina (ako je i to realan broj godina). Pokušati aplicirati sa drugim klubom npr Nemila i Čelik za teren u Nemili, podijeliti korištenje, proširiti lokacije omladinskog pogona na ruralni dio itd. Mislim da će od 18 terena ici 9 u manji entitet, 9 u FBiH. Ako sam dobro vidio, cilj NSBIH proširiti terene na manja mjesta, možda su tako šanse veće da se dobije brzo teren za treniranje. A Plandilo ko Plandilo ostaje zauvijek naša buduća akademija.
Ovo je samo moje mišljenje :like:
Alija Izetbegović Čelik
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Kad je ova trening utakmica? Da se pobjegne s posla?
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

400 clanova vec uclanjeno!
Raja je uvijek uz klub kao i uprava jos samo igraci da daju vise sebe za klub.
Musa ode,potanak je igrac.
Ima tu jos za odbaciti taraca iz ekipe.
Osigurati opstanak a svakako uci u PL i necemo i ne mozemo.
Cini mi se da uprava daju svu snagu i energiju da se odblokira taj ebeni racun vise.
I za rodzendan kluba odigrat jednu utakmicu sa elitnim protivnikom.
Prizeljkujem Dinamo Zagreb🙂😉
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Zamorano je napisao/la: 17 sij 2025, 20:43 400 clanova vec uclanjeno!
Raja je uvijek uz klub kao i uprava jos samo igraci da daju vise sebe za klub.
Musa ode,potanak je igrac.
Ima tu jos za odbaciti taraca iz ekipe.
Osigurati opstanak a svakako uci u PL i necemo i ne mozemo.
Cini mi se da uprava daju svu snagu i energiju da se odblokira taj ebeni racun vise.
I za rodzendan kluba odigrat jednu utakmicu sa elitnim protivnikom.
Prizeljkujem Dinamo Zagreb🙂😉
Daj nam Hajduk Split, da dođe i torcida iz 'ercegovine
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

asimdemineri je napisao/la: 17 sij 2025, 20:06
asimdemineri je napisao/la: 17 sij 2025, 13:29

Ma video prezentacija nema veze sa realnim stanjem, ali to je vec druga tema. Nadam se da ce biti sve tako kako si ti rekao.
Ne tvrdim ni ja da je Kamberovica Cikma uslovna, ono sto sam podijelio jeste za sada jedini moguci prilaz sljaci. Logicno je da bi se prilazna cesta radila u nekom kapacitetu, a mozda i nova izgradila iz pravca benzinske. Ono sto je na renderu prikazano jeste da je prilaz akademiji kroz ulicu Kamberovica Cikma i ispod nadvoznjaka a da je izlaz direktno na M-17 i vjerovatno ponovo na Kamberovica Cikmu.

Isto vazi i za sam proces gradnje. Da je nama doci do toga da se krene u taj projekt. Mislim da bi oni koji su strucni za to u roku od 10 minuta skontali s koje strane ce dovesti masine i kako ce se one dopremiti na radiliste.
Ova lokacija se vuče zadnjih 15 godina, čak je bila i u opticaju kad je bio reprezentativni kamp, Platini,Huso itd.
Firma koja je pravila video projekat u svojoj arhivi ima sigurno 4-5 videa za Plandilo.
Ali uvijek su odustajali zbog skoro nemoguće putne infrastrukture. Bilo je ideja praviti most između Blatuše i Plandila da taj prostor konačno dobije raspoloživost, jer ovako između pruge i M17 ni na nebu ni na zemlji. Helem, da ne kvarim temu, ja bih volio da se konačno nađe rješenje za Plandilo.
Ovo sve navodim zbog apliciranja na projekat NSBIH od 18 terena. Ne znam koji je rok tome svemu, ali nama je teren za treniranje neophodan. Možda bi bilo bolje tražiti novu lokaciju, nego čekati Plandilo 2-5 godina (ako je i to realan broj godina). Pokušati aplicirati sa drugim klubom npr Nemila i Čelik za teren u Nemili, podijeliti korištenje, proširiti lokacije omladinskog pogona na ruralni dio itd. Mislim da će od 18 terena ici 9 u manji entitet, 9 u FBiH. Ako sam dobro vidio, cilj NSBIH proširiti terene na manja mjesta, možda su tako šanse veće da se dobije brzo teren za treniranje. A Plandilo ko Plandilo ostaje zauvijek naša buduća akademija.
Nije situacija kao prije sad je moguce dobiti prikljucke ,kruzne tokove i slicno na M17 jer je promjenjena klasifikacija tog puta cini mi se od Biljeseva do ispod Topcic Polja odnosno u granicama grada dok to prije nije bilo skoro pa nikako moguce.
Ev danas je Futko govorio oko borbe sa autocestama i da su ih dobili na sudu za sve sto su trazili i da se kod Lukovog Polja dobio jos jedan kruzni tok,takodze neko je spominjao da je sinoc govorio i za teren na Plandilu.
STA JE OVO SAD KANTON ODNOSNO SDA DONIO ZAKLJUCKE I KAO PRIORITETNU STAVKU O MODERNIZACIJI I ULAGANJIMA U BILINO POLJE
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Trening utakmica izmedju sebe?
LimVo likČe
habuba

Post Postao/la habuba »

Cinvict35 je napisao/la: 17 sij 2025, 21:00
asimdemineri je napisao/la: 17 sij 2025, 20:06

Nije situacija kao prije sad je moguce dobiti prikljucke ,kruzne tokove i slicno na M17 jer je promjenjena klasifikacija tog puta cini mi se od Biljeseva do ispod Topcic Polja odnosno u granicama grada dok to prije nije bilo skoro pa nikako moguce.
Ev danas je Futko govorio oko borbe sa autocestama i da su ih dobili na sudu za sve sto su trazili i da se kod Lukovog Polja dobio jos jedan kruzni tok,takodze neko je spominjao da je sinoc govorio i za teren na Plandilu.
STA JE OVO SAD KANTON ODNOSNO SDA DONIO ZAKLJUCKE I KAO PRIORITETNU STAVKU O MODERNIZACIJI I ULAGANJIMA U BILINO POLJE
Ja ocekujem raspravu na vijecu o dodjeli Plandila u slijedeca dva mjeseca. Mislim da postoji kriticna masa za to pogotovo ako se bude imalo sluha za ovaj program sa NS. Uz manju investiciju dobijas odmah jedan teren i rijesava se pitanje dijela zimskih priprema jer imas svoj teren.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Horić, Isaković, Hodžić, Bratovčić. Spoj rutonja i golobrade la masije :srce:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Joj sto podmlađujemo mladu ekipu.
Srce, čast i ponos!
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Profil stopera koji vjerujem nismo ocekivali. Nadam se da ce uz Horica on, Hodzic i Babic steci potrebno iskustvo i kroz godinu do godinu i pol izrasti u jako dobre stopere.
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Hoćemo dovest nekog starijeg od 19 godina? :rock:
Sretno Danisu
c'mon likČe
Odgovori