NK Čelik
Re: NK Čelik
Raskid i sa Musom
Musa i Rašević stvarno tanko prošlu polusezonu i očekivani raskidi. Šta će biti sa Bajramovićem? On je baš propuh na beku bio, a na probi dva lijeva beka
Možda i sa njim raskinuti ako ćemo potpisati jednog beka sa probe da bude backup Smajloviću i onda dovesti solidnog stopera da može igrati u paru sa Horićem.
Musa i Rašević stvarno tanko prošlu polusezonu i očekivani raskidi. Šta će biti sa Bajramovićem? On je baš propuh na beku bio, a na probi dva lijeva beka
Možda i sa njim raskinuti ako ćemo potpisati jednog beka sa probe da bude backup Smajloviću i onda dovesti solidnog stopera da može igrati u paru sa Horićem.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Po meni greška na zimu pustiti oba stopera da idu. Valjda neće Tolja krpiti poziciju stopera.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Imali su rasevic i musa svojih bljeskova. Rasevic je po meni solidan stoper, ali kiksevi u banovicima su ga sigurno kostali, vjerovatno je izgubio povjerenje sefa. Ima dobru dugu loptu i aktivan je u napadu kod prekida, ali nedovoljno je to.
Musa je znao dobro odigrati, ali je nekako nesiguran i nizak. Siguran sam da se za njihovu platu moze dovesti bolji stoper, a sumnjam da bi ih klub pustio da nema nekoga spremnog.
Musa je znao dobro odigrati, ali je nekako nesiguran i nizak. Siguran sam da se za njihovu platu moze dovesti bolji stoper, a sumnjam da bi ih klub pustio da nema nekoga spremnog.
- Zenicanin988
Daj Boze da Futko ne zafrka za ovo zemljiste.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- asimdemineri
Ma video prezentacija nema veze sa realnim stanjem, ali to je vec druga tema. Nadam se da ce biti sve tako kako si ti rekao.habuba je napisao/la: ↑16 sij 2025, 16:03Pogledaj ponovo video prezentaciju. Pristupna cesta je planirana vezivanjem sa Kamberovica Cikmom (ulaz) ispod onog nadvoznjaka koji je trenutno tamo, te direktnim izlazom na M-17. U sustini radi se o veoma malom ulaganju da se taj dio spoji sa saobracajnicama. Vidjet cemo da li ce to biti u domenu investitora ili lokalne zajednice da izgradi taj dio.asimdemineri je napisao/la: ↑15 sij 2025, 16:59 Plandilo nema pristupnu cestu, bez toga nema građevinske urbanističke, ne može nijedan kamion doći do Plandila. Ako grad bude dao parcelu, treba tražiti cestu i pristup, inače uzalud je parcela i apliciranje za terene koje plaća savez.
Ovo ostalo sve super, svaka čast.
Alija Izetbegović Čelik
Druze, ako se plan bude zasnivao da je taj put pristupna cesta za kamione i ostalu masineriju, onda je to mrka kapa. Sama cesta (od nadvoznjaka -Strong Auto pa do Zeke - petlja) je toliko siroka da se dva mala auta tesko mimoidju, a da ne spominjem kamione koji bi tom cestom trebali "spartati". Isto tako podvoznjak je mislim neuslovan za veca i sira vozila. Mozda grijesim, ali nedavno sam tuda prolazio i nisam optmisita sto se tog puta tice. Po meni, trebao bi se napraviti neki improvizovani put pored benzinske i tako obezbjediti kamiona pristup gradilistu. A u dogledno vrijeme (kad bude prosao regulacioni plan ili sta vec, kad se bude gradio kruzni tok koji je prikazan u prezantaciji) onda traziti prikljucak na M17 ili tako nesto.habuba je napisao/la: ↑16 sij 2025, 16:03Pogledaj ponovo video prezentaciju. Pristupna cesta je planirana vezivanjem sa Kamberovica Cikmom (ulaz) ispod onog nadvoznjaka koji je trenutno tamo, te direktnim izlazom na M-17. U sustini radi se o veoma malom ulaganju da se taj dio spoji sa saobracajnicama. Vidjet cemo da li ce to biti u domenu investitora ili lokalne zajednice da izgradi taj dio.asimdemineri je napisao/la: ↑15 sij 2025, 16:59 Plandilo nema pristupnu cestu, bez toga nema građevinske urbanističke, ne može nijedan kamion doći do Plandila. Ako grad bude dao parcelu, treba tražiti cestu i pristup, inače uzalud je parcela i apliciranje za terene koje plaća savez.
Ali vjerujem da imaju strucnije glave po ovom pitanju i da ce se to rijesiti kako treba.
Samo Čelik zenički !!!
Mislim da ne bi puštali da nemaju u planu dovesti provjerenog stopera za cijenu ove dvojice.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ima veze, jer je klub ovo progurao i uvršteno je u prijedlog urbanističkog plana. Imate taj prijedlog na stranici grada i tačno je predviđena cesta za akademiju i taj prostor ucrtan za sportske objekte.asimdemineri je napisao/la: ↑17 sij 2025, 13:29Ma video prezentacija nema veze sa realnim stanjem, ali to je vec druga tema. Nadam se da ce biti sve tako kako si ti rekao.habuba je napisao/la: ↑16 sij 2025, 16:03Pogledaj ponovo video prezentaciju. Pristupna cesta je planirana vezivanjem sa Kamberovica Cikmom (ulaz) ispod onog nadvoznjaka koji je trenutno tamo, te direktnim izlazom na M-17. U sustini radi se o veoma malom ulaganju da se taj dio spoji sa saobracajnicama. Vidjet cemo da li ce to biti u domenu investitora ili lokalne zajednice da izgradi taj dio.asimdemineri je napisao/la: ↑15 sij 2025, 16:59 Plandilo nema pristupnu cestu, bez toga nema građevinske urbanističke, ne može nijedan kamion doći do Plandila. Ako grad bude dao parcelu, treba tražiti cestu i pristup, inače uzalud je parcela i apliciranje za terene koje plaća savez.
Kao sto gore rekoh, ima strucnijih glava i da ce se to rijesiti na najbolji moguci nacinTruhlo je napisao/la: ↑17 sij 2025, 14:53Ima veze, jer je klub ovo progurao i uvršteno je u prijedlog urbanističkog plana. Imate taj prijedlog na stranici grada i tačno je predviđena cesta za akademiju i taj prostor ucrtan za sportske objekte.asimdemineri je napisao/la: ↑17 sij 2025, 13:29Ma video prezentacija nema veze sa realnim stanjem, ali to je vec druga tema. Nadam se da ce biti sve tako kako si ti rekao.habuba je napisao/la: ↑16 sij 2025, 16:03
Pogledaj ponovo video prezentaciju. Pristupna cesta je planirana vezivanjem sa Kamberovica Cikmom (ulaz) ispod onog nadvoznjaka koji je trenutno tamo, te direktnim izlazom na M-17. U sustini radi se o veoma malom ulaganju da se taj dio spoji sa saobracajnicama. Vidjet cemo da li ce to biti u domenu investitora ili lokalne zajednice da izgradi taj dio.
Samo Čelik zenički !!!
Malo ne vezano za temu NK Čelik, ali jel samo ja ne mogu pronaći aplikaciju sportbc na ios app store-u?
LimVo likČe
Jel realan ovaj Trako stoper sto je raskinuo sa Sarajevom ugovor ,prosle god igrao u T City na posudbi.
Nas rodzen u Zenici
Nas rodzen u Zenici
Ne tvrdim ni ja da je Kamberovica Cikma uslovna, ono sto sam podijelio jeste za sada jedini moguci prilaz sljaci. Logicno je da bi se prilazna cesta radila u nekom kapacitetu, a mozda i nova izgradila iz pravca benzinske. Ono sto je na renderu prikazano jeste da je prilaz akademiji kroz ulicu Kamberovica Cikma i ispod nadvoznjaka a da je izlaz direktno na M-17 i vjerovatno ponovo na Kamberovica Cikmu.asimdemineri je napisao/la: ↑17 sij 2025, 13:29Ma video prezentacija nema veze sa realnim stanjem, ali to je vec druga tema. Nadam se da ce biti sve tako kako si ti rekao.habuba je napisao/la: ↑16 sij 2025, 16:03Pogledaj ponovo video prezentaciju. Pristupna cesta je planirana vezivanjem sa Kamberovica Cikmom (ulaz) ispod onog nadvoznjaka koji je trenutno tamo, te direktnim izlazom na M-17. U sustini radi se o veoma malom ulaganju da se taj dio spoji sa saobracajnicama. Vidjet cemo da li ce to biti u domenu investitora ili lokalne zajednice da izgradi taj dio.asimdemineri je napisao/la: ↑15 sij 2025, 16:59 Plandilo nema pristupnu cestu, bez toga nema građevinske urbanističke, ne može nijedan kamion doći do Plandila. Ako grad bude dao parcelu, treba tražiti cestu i pristup, inače uzalud je parcela i apliciranje za terene koje plaća savez.
Isto vazi i za sam proces gradnje. Da je nama doci do toga da se krene u taj projekt. Mislim da bi oni koji su strucni za to u roku od 10 minuta skontali s koje strane ce dovesti masine i kako ce se one dopremiti na radiliste.
-