NK Čelik

RubikovaKocka

Re: NK Čelik

Post Postao/la RubikovaKocka »

Nadam se bar oko 3 hiljade u nedelju.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/1KF7NUGF ... tid=xfxF2i

Ulaznice u prodaji

Avanti
Šibica
Bonoboooo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Trebao bi malo klub da razmisli i da podstakne i vecu pridaju ulaznica.Na primjer moze se uvesti praksa ko kupi 10 i vise ulaznica tribine zapad da dobije neki vaučer s kojim dobija popust od 50 - 60 posto na neke proizvode iz fan šopa tipa dres,majice,šorc,zastave i manje sitnice. Tu naravno ne računam dukserice,trenerke,jakne i skuplje stvari. Jer vremenom se i dresovi i ove manje stvari daju na popustima 40 - 50 %
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/p/15R3er ... tid=qi2Omg

Da li dolaziš sutra na utakmicu i upitnik a onda komentari zaključani? Trolla nas neko :lol:
phillies

Post Postao/la phillies »

To je pitanje da se svako ponaosob zapita. Odgovor cemo znati sutra u 19.00, tako da su komentari suvisni. :lol: :lol: :lol: :lol:

NAPRIJED ČELIK!!!!

PS. Svani nedeljo!
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 03 svi 2025, 12:34 To je pitanje da se svako ponaosob zapita. Odgovor cemo znati sutra u 19.00, tako da su komentari suvisni. :lol: :lol: :lol: :lol:

NAPRIJED ČELIK!!!!

PS. Svani nedeljo!
Sutra ćemo vidjeti od čega smo i koliko je Čelik bitan u ovom gradu. Sinoc Posušje posjeta 2500 ljudi u kljucnoj utakmici za opstanak a opstina im cijela ima 19 500 stanovnika, malo vise od kapaciteta Bilinog Polja.

A kod nas ja se smijem kladiti u što god da trenutno 80% grada ne zna ni kada Čelik igra ni da mu je izuzetno bitna utakmica. Nekada smo bili broj 1 po lokalpatriotizmu, danas..........

A da dolazi Sarajevo i Željo to bi kljucalo i samo se o tome pričalo uz sutra ogromnu posjetu što govori dovoljno gdje je fudbalska kultura općenito u BiH pa tako i Zenici gdje se gleda prvo spektakl i atraktivnost protivnika pa tek ono što bi trebalo biti broj 1 a to je podrska svom klubu.

Ipak zbog odličnog vremena, odlicnog termina i bitnosti utakmice očekujem veću posjetu. Barem 3000.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Previse ocekujete od posjete.
Da se nasadite na glavu ljudi nece soci bez nekog posebnog hajpa kojeg u ovom slucaju nema a mozda je i bolje ovi nasi nisu naucili igrati pred punim stadionom.
Danas bi nam xovi odgovarali izmedu konkurenata za opstanak ili?
goku

Post Postao/la goku »

1200 max
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Gledajuci trenutne rezultate, ako hocemo da se borimo, mi moramo sutra pobijediti kako znamo i umijemo. Sto se posjete tice, malo ste nerealni, drzi vas kao i mene onaj stari duh, ali vise to nije tako. Ukoliko uzmemo u obzir sve sta se desava i u kakvoj smo dubiozi, vec sad smo iznad ocekivanja po posjeti.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

slika

5 utakmica u Maju :rock:

12 bodova do kraja su nas maksimum da uzmemo, nadam se da ce biti dovoljno za opstanak.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

malo me i strah uci na tabelu kada vidim rezulate, ali sad je bar jasno da nista osim tri boda nas ne ostavlja u igri

nadam se da cemo dobiti i ovu bitku i da nece Zenica i navijaci sutra ostaviti Čelik na cjedilu.

najgori nam je ovaj rezultat gdje radnik vodi 2-0 u gorazdu
Zalayeta22

Post Postao/la Zalayeta22 »

Avenija je napisao/la: 03 svi 2025, 18:11 malo me i strah uci na tabelu kada vidim rezulate, ali sad je bar jasno da nista osim tri boda nas ne ostavlja u igri

nadam se da cemo dobiti i ovu bitku i da nece Zenica i navijaci sutra ostaviti Čelik na cjedilu.

Ma nije ovo ni lose sto se tice rezultata, ispadaju radnicki, rahic ,zvijezda i gorazde. Ostaje izmedju nas, tomislava i gradine da se ganjamo, a mislim da realno mozemo da ih preskocimo i da ufatimo 9. mjesto
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Kontam valjalo bi da Gorazde izgubi i Jedinstvo makar x jer oni su nam konkurenti sa 22 utakmice.
Tomislav,Hadzici imaju po 21
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Zalayeta22 je napisao/la: 03 svi 2025, 18:29
Avenija je napisao/la: 03 svi 2025, 18:11 malo me i strah uci na tabelu kada vidim rezulate, ali sad je bar jasno da nista osim tri boda nas ne ostavlja u igri

Ma nije ovo ni lose sto se tice rezultata, ispadaju radnicki, rahic ,zvijezda i gorazde. Ostaje izmedju nas, tomislava i gradine da se ganjamo, a mislim da realno mozemo da ih preskocimo i da ufatimo 9. mjesto
Zvijezda iducu kupuje u Rahicu i eto ih na 29 bodova, imaju oni svoju racunicu po kojoj ostaju.

Jedinstvo ode na +4 uz vise utakmicu od nas koju igramo sutra. Radnik +3 boda protiv Gorazda, mi vodili 1-3 u 90 minuti :vješanje:

Sada je vise i nebitno moramo mi pobjedjivati i osvajati bodove. Prva je sutra
Odgovori