NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Nadam se bar oko 3 hiljade u nedelju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trebao bi malo klub da razmisli i da podstakne i vecu pridaju ulaznica.Na primjer moze se uvesti praksa ko kupi 10 i vise ulaznica tribine zapad da dobije neki vaučer s kojim dobija popust od 50 - 60 posto na neke proizvode iz fan šopa tipa dres,majice,šorc,zastave i manje sitnice. Tu naravno ne računam dukserice,trenerke,jakne i skuplje stvari. Jer vremenom se i dresovi i ove manje stvari daju na popustima 40 - 50 %
https://www.facebook.com/share/p/15R3er ... tid=qi2Omg
Da li dolaziš sutra na utakmicu i upitnik a onda komentari zaključani? Trolla nas neko
Da li dolaziš sutra na utakmicu i upitnik a onda komentari zaključani? Trolla nas neko

To je pitanje da se svako ponaosob zapita. Odgovor cemo znati sutra u 19.00, tako da su komentari suvisni.
NAPRIJED ČELIK!!!!
PS. Svani nedeljo!

NAPRIJED ČELIK!!!!
PS. Svani nedeljo!
Samo Čelik zenički !!!
Sutra ćemo vidjeti od čega smo i koliko je Čelik bitan u ovom gradu. Sinoc Posušje posjeta 2500 ljudi u kljucnoj utakmici za opstanak a opstina im cijela ima 19 500 stanovnika, malo vise od kapaciteta Bilinog Polja.
A kod nas ja se smijem kladiti u što god da trenutno 80% grada ne zna ni kada Čelik igra ni da mu je izuzetno bitna utakmica. Nekada smo bili broj 1 po lokalpatriotizmu, danas..........
A da dolazi Sarajevo i Željo to bi kljucalo i samo se o tome pričalo uz sutra ogromnu posjetu što govori dovoljno gdje je fudbalska kultura općenito u BiH pa tako i Zenici gdje se gleda prvo spektakl i atraktivnost protivnika pa tek ono što bi trebalo biti broj 1 a to je podrska svom klubu.
Ipak zbog odličnog vremena, odlicnog termina i bitnosti utakmice očekujem veću posjetu. Barem 3000.
Previse ocekujete od posjete.
Da se nasadite na glavu ljudi nece soci bez nekog posebnog hajpa kojeg u ovom slucaju nema a mozda je i bolje ovi nasi nisu naucili igrati pred punim stadionom.
Danas bi nam xovi odgovarali izmedu konkurenata za opstanak ili?
Da se nasadite na glavu ljudi nece soci bez nekog posebnog hajpa kojeg u ovom slucaju nema a mozda je i bolje ovi nasi nisu naucili igrati pred punim stadionom.
Danas bi nam xovi odgovarali izmedu konkurenata za opstanak ili?
Gledajuci trenutne rezultate, ako hocemo da se borimo, mi moramo sutra pobijediti kako znamo i umijemo. Sto se posjete tice, malo ste nerealni, drzi vas kao i mene onaj stari duh, ali vise to nije tako. Ukoliko uzmemo u obzir sve sta se desava i u kakvoj smo dubiozi, vec sad smo iznad ocekivanja po posjeti.

5 utakmica u Maju

12 bodova do kraja su nas maksimum da uzmemo, nadam se da ce biti dovoljno za opstanak.
malo me i strah uci na tabelu kada vidim rezulate, ali sad je bar jasno da nista osim tri boda nas ne ostavlja u igri
nadam se da cemo dobiti i ovu bitku i da nece Zenica i navijaci sutra ostaviti Čelik na cjedilu.
najgori nam je ovaj rezultat gdje radnik vodi 2-0 u gorazdu
nadam se da cemo dobiti i ovu bitku i da nece Zenica i navijaci sutra ostaviti Čelik na cjedilu.
- Zalayeta22
Ma nije ovo ni lose sto se tice rezultata, ispadaju radnicki, rahic ,zvijezda i gorazde. Ostaje izmedju nas, tomislava i gradine da se ganjamo, a mislim da realno mozemo da ih preskocimo i da ufatimo 9. mjestoAvenija je napisao/la: ↑03 svi 2025, 18:11 malo me i strah uci na tabelu kada vidim rezulate, ali sad je bar jasno da nista osim tri boda nas ne ostavlja u igri
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
Kontam valjalo bi da Gorazde izgubi i Jedinstvo makar x jer oni su nam konkurenti sa 22 utakmice.
Tomislav,Hadzici imaju po 21
Tomislav,Hadzici imaju po 21
Zvijezda iducu kupuje u Rahicu i eto ih na 29 bodova, imaju oni svoju racunicu po kojoj ostaju.Zalayeta22 je napisao/la: ↑03 svi 2025, 18:29Ma nije ovo ni lose sto se tice rezultata, ispadaju radnicki, rahic ,zvijezda i gorazde. Ostaje izmedju nas, tomislava i gradine da se ganjamo, a mislim da realno mozemo da ih preskocimo i da ufatimo 9. mjestoAvenija je napisao/la: ↑03 svi 2025, 18:11 malo me i strah uci na tabelu kada vidim rezulate, ali sad je bar jasno da nista osim tri boda nas ne ostavlja u igri
Jedinstvo ode na +4 uz vise utakmicu od nas koju igramo sutra. Radnik +3 boda protiv Gorazda, mi vodili 1-3 u 90 minuti

Sada je vise i nebitno moramo mi pobjedjivati i osvajati bodove. Prva je sutra