Cestitke trenerima igracima i Robijasi odlicni,sasvim zasluzena cista pobjeda.
Nema se sta puno o utakmici nek smo dobili,ovde nije niko siguran nista jedan dva kiksa sa drugog mozes doci u borbu za opstanak .
Nadam se i u gostima uz Robiju da ce se otkinit taj bod i nakraju uspjet izborit opstanak to 9 mjesto.
Sad Tomislav fina sredina fin teren definitivno se moze igrati ali et vidjet cemo.
Ovo izgleda niko ne zeli uci.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Cudan osjecaj ,tokom i poslije utakmice uooste nisam bio iznerviran i depresivan,bas cudan osjecaj ,nisam navikao
.
Salu na stranu lijepo je bilo biti na utakmici gdje dominiras i stvaras onakve prilike i uzivas u tekmi

Salu na stranu lijepo je bilo biti na utakmici gdje dominiras i stvaras onakve prilike i uzivas u tekmi
-
Re: Re:
Po čemu to zaključuješ,što je Stupčanica izgubila?Pa nije Real ne lete u po terenu.Mi da imamo veznjaka da zna igrat lopte, napadača i jednog stopera tukli bi se sa njima gore.Liga u par deka.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 tra 2025, 00:12 Cestitke trenerima igracima i Robijasi odlicni,sasvim zasluzena cista pobjeda.
Nema se sta puno o utakmici nek smo dobili,ovde nije niko siguran nista jedan dva kiksa sa drugog mozes doci u borbu za opstanak .
Nadam se i u gostima uz Robiju da ce se otkinit taj bod i nakraju uspjet izborit opstanak to 9 mjesto.
Sad Tomislav fina sredina fin teren definitivno se moze igrati ali et vidjet cemo.
Bas zato sto nemamo ti sto si nabrojao, a nemamo zbog finansija svima dobro poznati, zato i jesmo tu na tabeli gdje jesmo, tj u zoni ispadanja.Guest.1945 je napisao/la: ↑20 tra 2025, 10:28Po čemu to zaključuješ,što je Stupčanica izgubila?Pa nije Real ne lete u po terenu.Mi da imamo veznjaka da zna igrat lopte, napadača i jednog stopera tukli bi se sa njima gore.Liga u par deka.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 tra 2025, 00:12 Cestitke trenerima igracima i Robijasi odlicni,sasvim zasluzena cista pobjeda.
Ostaje nam nada da cemo prezivjet kako-tako u ovoj ligi, pa kad se steknu preduslovi da budemo finansijama jaci onda biti neki novi Celik, bolji Celik.
Sad smo nazalost u situaciji gdje je hajmo reci svaka utakmica na bilinom polju "tvrda", a u gostima manje-vise sve jasno. Patnja je to sve gledat.
Ja cu ooet napisat da ova ekipa ima kvalitet za gorbji dio tabele ali neki pehovi su se desili u nekim tekmama za nepovjerovat i ovaj dres je i tezak i pritisak je takav kakav jest jos uz te neke trenere koje smo imali dodzes u ovu situaciju.FliX je napisao/la: ↑20 tra 2025, 11:10Bas zato sto nemamo ti sto si nabrojao, a nemamo zbog finansija svima dobro poznati, zato i jesmo tu na tabeli gdje jesmo, tj u zoni ispadanja.Guest.1945 je napisao/la: ↑20 tra 2025, 10:28Po čemu to zaključuješ,što je Stupčanica izgubila?Pa nije Real ne lete u po terenu.Mi da imamo veznjaka da zna igrat lopte, napadača i jednog stopera tukli bi se sa njima gore.Liga u par deka.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 tra 2025, 00:12 Cestitke trenerima igracima i Robijasi odlicni,sasvim zasluzena cista pobjeda.
Ostaje nam nada da cemo prezivjet kako-tako u ovoj ligi, pa kad se steknu preduslovi da budemo finansijama jaci onda biti neki novi Celik, bolji Celik.
Sad smo nazalost u situaciji gdje je hajmo reci svaka utakmica na bilinom polju "tvrda", a u gostima manje-vise sve jasno. Patnja je to sve gledat.
Re: NK Čelik
Ma meni pogled na tabelu ne uljeva povjerenje da cemo se izvuci.
Fali nam sad tri boda . Do kraja moramo ta tri boda napraviti.
Ljudi misle dvije zadnje kuci i to je to al ne racunaju da jednu utakmicu smo slobodni. A gdje tu da ostali rimovi mogu napraviti pobjede u gostima . I jos da nemamo kvalitetnu ekipu. Al vidjet cemo do kraja sta ce se desavati. Mozda i deseta pozicija pa cak u nekim kombinacijama kako sam ovde nacuo moze da bude za opstanak. Deveta pozicija he po meni daleko .
Moramo pored dva otpisana i recimo jos i Zvijezda Gradačac jos tri tima poslati u nizi rang.
Hadici imaju kvalitet za opstanak. Tu jos ostaju Gorazde ,Jedinstvo koji su u usponu i Tomislav. Neznam bit ce tesko ali mozda proradi Sero kad bude najbitnije . Vidjet cemo.
Fali nam sad tri boda . Do kraja moramo ta tri boda napraviti.
Ljudi misle dvije zadnje kuci i to je to al ne racunaju da jednu utakmicu smo slobodni. A gdje tu da ostali rimovi mogu napraviti pobjede u gostima . I jos da nemamo kvalitetnu ekipu. Al vidjet cemo do kraja sta ce se desavati. Mozda i deseta pozicija pa cak u nekim kombinacijama kako sam ovde nacuo moze da bude za opstanak. Deveta pozicija he po meni daleko .
Moramo pored dva otpisana i recimo jos i Zvijezda Gradačac jos tri tima poslati u nizi rang.
Hadici imaju kvalitet za opstanak. Tu jos ostaju Gorazde ,Jedinstvo koji su u usponu i Tomislav. Neznam bit ce tesko ali mozda proradi Sero kad bude najbitnije . Vidjet cemo.