NK Čelik

BatistutA19

Re:

Post Postao/la BatistutA19 »

Cestitke trenerima igracima i Robijasi odlicni,sasvim zasluzena cista pobjeda.
Nema se sta puno o utakmici nek smo dobili,ovde nije niko siguran nista jedan dva kiksa sa drugog mozes doci u borbu za opstanak .
Nadam se i u gostima uz Robiju da ce se otkinit taj bod i nakraju uspjet izborit opstanak to 9 mjesto.
Sad Tomislav fina sredina fin teren definitivno se moze igrati ali et vidjet cemo.
Ovo izgleda niko ne zeli uci.
Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Cudan osjecaj ,tokom i poslije utakmice uooste nisam bio iznerviran i depresivan,bas cudan osjecaj ,nisam navikao :D .
Salu na stranu lijepo je bilo biti na utakmici gdje dominiras i stvaras onakve prilike i uzivas u tekmi
Guest.1945

Re: Re:

Post Postao/la Guest.1945 »

BatistutA19 je napisao/la: 20 tra 2025, 00:12 Cestitke trenerima igracima i Robijasi odlicni,sasvim zasluzena cista pobjeda.
Nema se sta puno o utakmici nek smo dobili,ovde nije niko siguran nista jedan dva kiksa sa drugog mozes doci u borbu za opstanak .
Nadam se i u gostima uz Robiju da ce se otkinit taj bod i nakraju uspjet izborit opstanak to 9 mjesto.
Sad Tomislav fina sredina fin teren definitivno se moze igrati ali et vidjet cemo.
Po čemu to zaključuješ,što je Stupčanica izgubila?Pa nije Real ne lete u po terenu.Mi da imamo veznjaka da zna igrat lopte, napadača i jednog stopera tukli bi se sa njima gore.Liga u par deka.
FliX

Post Postao/la FliX »

Guest.1945 je napisao/la: 20 tra 2025, 10:28
BatistutA19 je napisao/la: 20 tra 2025, 00:12 Cestitke trenerima igracima i Robijasi odlicni,sasvim zasluzena cista pobjeda.
Po čemu to zaključuješ,što je Stupčanica izgubila?Pa nije Real ne lete u po terenu.Mi da imamo veznjaka da zna igrat lopte, napadača i jednog stopera tukli bi se sa njima gore.Liga u par deka.
Bas zato sto nemamo ti sto si nabrojao, a nemamo zbog finansija svima dobro poznati, zato i jesmo tu na tabeli gdje jesmo, tj u zoni ispadanja.
Ostaje nam nada da cemo prezivjet kako-tako u ovoj ligi, pa kad se steknu preduslovi da budemo finansijama jaci onda biti neki novi Celik, bolji Celik.
Sad smo nazalost u situaciji gdje je hajmo reci svaka utakmica na bilinom polju "tvrda", a u gostima manje-vise sve jasno. Patnja je to sve gledat.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

FliX je napisao/la: 20 tra 2025, 11:10
Bas zato sto nemamo ti sto si nabrojao, a nemamo zbog finansija svima dobro poznati, zato i jesmo tu na tabeli gdje jesmo, tj u zoni ispadanja.
Ostaje nam nada da cemo prezivjet kako-tako u ovoj ligi, pa kad se steknu preduslovi da budemo finansijama jaci onda biti neki novi Celik, bolji Celik.
Sad smo nazalost u situaciji gdje je hajmo reci svaka utakmica na bilinom polju "tvrda", a u gostima manje-vise sve jasno. Patnja je to sve gledat.
Ja cu ooet napisat da ova ekipa ima kvalitet za gorbji dio tabele ali neki pehovi su se desili u nekim tekmama za nepovjerovat i ovaj dres je i tezak i pritisak je takav kakav jest jos uz te neke trenere koje smo imali dodzes u ovu situaciju.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ma meni pogled na tabelu ne uljeva povjerenje da cemo se izvuci.
Fali nam sad tri boda . Do kraja moramo ta tri boda napraviti.
Ljudi misle dvije zadnje kuci i to je to al ne racunaju da jednu utakmicu smo slobodni. A gdje tu da ostali rimovi mogu napraviti pobjede u gostima . I jos da nemamo kvalitetnu ekipu. Al vidjet cemo do kraja sta ce se desavati. Mozda i deseta pozicija pa cak u nekim kombinacijama kako sam ovde nacuo moze da bude za opstanak. Deveta pozicija he po meni daleko .
Moramo pored dva otpisana i recimo jos i Zvijezda Gradačac jos tri tima poslati u nizi rang.
Hadici imaju kvalitet za opstanak. Tu jos ostaju Gorazde ,Jedinstvo koji su u usponu i Tomislav. Neznam bit ce tesko ali mozda proradi Sero kad bude najbitnije . Vidjet cemo.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

AeroMs33 je napisao/la: 20 tra 2025, 11:53 Ma meni pogled na tabelu ne uljeva povjerenje da cemo se izvuci.
Ljudi misle dvije zadnje kuci i to je to al ne racunaju da jednu utakmicu smo slobodni. A gdje tu da ostali rimovi mogu napraviti pobjede u gostima . I jos da nemamo kvalitetnu ekipu. Al vidjet cemo do kraja sta ce se desavati. Mozda i deseta pozicija pa cak u nekim kombinacijama kako sam ovde nacuo moze da bude za opstanak. Deveta pozicija he po meni daleko .
Moramo pored dva otpisana i recimo jos i Zvijezda Gradačac jos tri tima poslati u nizi rang.
Hadici imaju kvalitet za opstanak. Tu jos ostaju Gorazde ,Jedinstvo koji su u usponu i Tomislav. Neznam bit ce tesko ali mozda proradi Sero kad bude najbitnije . Vidjet cemo.
Iako je ovo jedna od tezih liga za predvidjeti, pokusat cemo tako sto cemo upisivati samo domace pobjede do kraja (bit ce dosta nerijesenih i pobjeda gostiju, ali mislim da na kraju ovo daje neku relevantnu sliku). Kada se upisu svima domace pobjede, na kraju sezone bi ispadali Simm bau, Radnicki, Rahic, Zvijezda, Radnik, Jedinstvo, a 10. mjesto bi djelili Gorazde, Tomislav i Celik s 40 bodova. Celik ima bolji medjusobni omjer protiv Gorazda i trenutno protiv Tomislava (2-0) pa bi s minimalnim porazom u gostima sezonu zavrsio osmi. Kod kuce igramo s Tuzlom koja nije nepobjediva, zatim Stupcanica koja dolazi bez Vazde, Buducnost koja bi trebala do tada osigurati opstanak i nadam se doci rasterecena na Bilino te Gradina koju moramo konacno pobjediti. U goste idemo Tomislavu protiv kojeg se takodjer moze igrati te TOSK-u i Bratstvu koje je najbolji domacin ove sezone. Zakljucak je da nas osvojenih 12 domacih bodova ostavlja u ovoj ligi u 90% kombinacija jer s remijima koji su neizbjezni obje ekipe gube po 2 boda pa bi konacni zbroj bodova bio manji svima. S remijem ili pobjedom u Tomislavgradu gdje imamo najvece sanse za pozitivan rezultat od preostalih gostovanja mi imamo sve u svojim rukama pa cak i pravo na kiks, iako tako ne treba ni razmisljati. Sljedece dvije utakmice su kljucne, a pogotovo sljedeca koja se ustvari igra za 6 bodova.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Rz88 je napisao/la: 20 tra 2025, 12:27
AeroMs33 je napisao/la: 20 tra 2025, 11:53 Ma meni pogled na tabelu ne uljeva povjerenje da cemo se izvuci.
Iako je ovo jedna od tezih liga za predvidjeti, pokusat cemo tako sto cemo upisivati samo domace pobjede do kraja (bit ce dosta nerijesenih i pobjeda gostiju, ali mislim da na kraju ovo daje neku relevantnu sliku). Kada se upisu svima domace pobjede, na kraju sezone bi ispadali Simm bau, Radnicki, Rahic, Zvijezda, Radnik, Jedinstvo, a 10. mjesto bi djelili Gorazde, Tomislav i Celik s 40 bodova. Celik ima bolji medjusobni omjer protiv Gorazda i trenutno protiv Tomislava (2-0) pa bi s minimalnim porazom u gostima sezonu zavrsio osmi. Kod kuce igramo s Tuzlom koja nije nepobjediva, zatim Stupcanica koja dolazi bez Vazde, Buducnost koja bi trebala do tada osigurati opstanak i nadam se doci rasterecena na Bilino te Gradina koju moramo konacno pobjediti. U goste idemo Tomislavu protiv kojeg se takodjer moze igrati te TOSK-u i Bratstvu koje je najbolji domacin ove sezone. Zakljucak je da nas osvojenih 12 domacih bodova ostavlja u ovoj ligi u 90% kombinacija jer s remijima koji su neizbjezni obje ekipe gube po 2 boda pa bi konacni zbroj bodova bio manji svima. S remijem ili pobjedom u Tomislavgradu gdje imamo najvece sanse za pozitivan rezultat od preostalih gostovanja mi imamo sve u svojim rukama pa cak i pravo na kiks, iako tako ne treba ni razmisljati. Sljedece dvije utakmice su kljucne, a pogotovo sljedeca koja se ustvari igra za 6 bodova.
Upravu si.
Sacekat cemo sljedecu protiv Tomislava i jos Citya pa cemo onda racunati.
Valjalo bi izvuci makar bod.
Tuzle se bojim radi sudija . A i nase ekipe .
Ako tu se dobro odigra sve ce biti lakse
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

A ko god od trenutnih prvoligasa udje u PL nece se dugo zadrzat sigurno, 10 ekipa je samo gore a tu moras imati bar 3 iz rs i 2-3 hrvatske inace ce se povlaciti pitanje nacionalnog interesa hehe.

Mi se mozemo pouzdat jedino u omladinsku skolu da naleti neka jaka generacija i da iguraju skroz do prvog tima. Da dovodimo neke zvijezde tesko jer finansijama nemamo sanse protiv ovih gore, plus tu su klubovi koje gura politika ili kriminalci razni a mi nemamo nikog iza sebe.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Hadžići definitivno ne zaslužuju da ostanu,da nisu filijala Sarajevu bili bi gori od Rahića.
Protiv Tomislava bi eventualna pobjeda vrijedila 10 bodova,tako da,ako se tu nekako dobije na konju smo,i onda hvatamo priključak za PL :D
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Situacija jest prezajebana i opasna po Čelik ali imamo i neke prednosti protiv Tomislava, dobar je teren, drugi u ligi po kvalitetu što nama odgovara, konačno malo sloge medju igračima se primjetilo, naraslo je koliko toliko raspoloženje i samopouzdanje i ako bude zalaganje preko 100% šansa je tu. Naravno najveca prednost bi bila da bude više Robijaša od domaće publike.

Gledam samo pozitivne stvari ima toliko toga negativnog sto nam ne ide u prilog ali idemo opstimiatično da se provučemo ove godine, važne godine.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 20 tra 2025, 14:07 Situacija jest prezajebana i opasna po Čelik ali imamo i neke prednosti protiv Tomislava, dobar je teren, drugi u ligi po kvalitetu što nama odgovara, konačno malo sloge medju igračima se primjetilo, naraslo je koliko toliko raspoloženje i samopouzdanje i ako bude zalaganje preko 100% šansa je tu. Naravno najveca prednost bi bila da bude više Robijaša od domaće publike.

Gledam samo pozitivne stvari ima toliko toga negativnog sto nam ne ide u prilog ali idemo opstimiatično da se provučemo ove godine, važne godine.
Situacija ako izgubimo kriticna jer nam je Tomislav direktni konkurent...Najmanje bod osvojiti moramo,nema se to sta pametovati.Ja bih Hamzu ako se oporavi u napad postavio,njegova brzina u kontri na dobrom terenu moze doci do izrazaja.Igraci ce imati podrsku odlicnu siguran sam!Bice to jedno od boljih gostovanja...
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Po cemu sam zakljucio pa po posljednjim utakmicama u gostima glat gube a i kuci kiksaju .Ko kod udje nema on sta trazit u Win ligi BiH.
Da je nama opstat a nek udje ko god hoce a bice bgm zajebano ,koliko nam kiks dodje veliki sad protiv Hadzica i recimo Gorazda ili recimo protiv Lukavca ,3 teska kiksa,mada i ono u Hadzicima je bio kiks ali opet po meni korektno i bod,ali ova 3 su prava kiksa mi bi drugi bili.
FliX

Post Postao/la FliX »

Ako Radnik Bijelina upadne u zonu ispadanja, tad ce vjerovatno Stupcanica igrat baraz i izgubit ce, nebitno bio Igman ili Posusje.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

FliX je napisao/la: 20 tra 2025, 16:01 Ako Radnik Bijelina upadne u zonu ispadanja, tad ce vjerovatno Stupcanica igrat baraz i izgubit ce, nebitno bio Igman ili Posusje.
Toliko su jasna pravila, svako malo neko lupi dezinformaciju. Prijatelju, po trenutnom stanju na tabeli u PL, Stupčanica bi igrala baraž protiv Posušja.

Vrlo jednostavno 4 ispadaju, baraž samo u slučaju da 9. i 10. na tabeli dolaze iz istog entiteta.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Odgovori