Koja je tebi pička materina s tim nacionalističkim izjavama?strucnjak9 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 15:49Ne moze on. Izjasnjava se ko Bosnjak, a to je nepozeljno kod nas izgleda. Ipak smo mi multi-kultiTruhlo je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 15:34Nećemo Džidića pa kad bi ispali ponovo u kantonalnu ligustrucnjak9 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 15:25 Kad otjeraju Regoju, predlazem upravi da razmisli o Goranu Popovicu, Joci Stokicu, Dusku Stajicu. Nisu nikoga vodili, al igrali su za nas. Valjda je to jedina referencaPovedi nas Regoje
![]()
![]()
Jusic je za ovu neznalicu Anceloti. Osakatis juniore i stavis ga za pomocnika. Valjda je logicno bilo da on preuzme ekipu, a ne da oslabis juniore a u prvom timu gdje si ga prekomandovao ne vodi glavnu rijec… Ja se ne sjecam da nam je neko 3 komada dao i onda kad nas je Duvnjak vodio? Za sve ove poslije njega je izmislio fudbal, jel se ko sjetio da ga zovne da pita da preuzme ekipu ponovo?
Daj samo sa strane trenere i igrace, makar iz lige ispali![]()
NK Čelik
Re: NK Čelik
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- asimdemineri
Moraju prvo navedeni na podcast da pohvale Zenicu kao najbolju fudbalsku sredinu,poslije, toga su kandidati za klupu Čelika.strucnjak9 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 15:25 Kad otjeraju Regoju, predlazem upravi da razmisli o Goranu Popovicu, Joci Stokicu, Dusku Stajicu. Nisu nikoga vodili, al igrali su za nas. Valjda je to jedina referenca

Podcast Damjanović, podcast Regoje, podcast treća liga
Alija Izetbegović Čelik
Neznam sta serete.
Dobra igra. Neznaju ni oni kako su nas pobjedili . Da nisu imalo Fajica iskusnog igraca koji rjesi pvaj susret pvp je lagano moglp u nasu korist otoci. Jos jednom se pokazuje koliko znaci iskusan napadac u ovoj ligi. Trebalo je malo srece .
Ja sam zadovoljan borbom zaista a rezultat ipak ocekivan. Idemo pokusati u sljedece tri napraviti skok ili lagano pripremat se za trecu ligu.
Misli da se trba naci golman . Mnogo bodova ove sezone ode na racun golmana .
Dobra igra. Neznaju ni oni kako su nas pobjedili . Da nisu imalo Fajica iskusnog igraca koji rjesi pvaj susret pvp je lagano moglp u nasu korist otoci. Jos jednom se pokazuje koliko znaci iskusan napadac u ovoj ligi. Trebalo je malo srece .
Ja sam zadovoljan borbom zaista a rezultat ipak ocekivan. Idemo pokusati u sljedece tri napraviti skok ili lagano pripremat se za trecu ligu.
Misli da se trba naci golman . Mnogo bodova ove sezone ode na racun golmana .
Zadnja izmjena: AeroMs33, dana/u 29 ožu 2025, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
Mi Bosnjaci smo ovaj klub i odveli u ovaj kanal, prvenstveno mislim na sda balijandere koji nisu pokvarili samo ono sto nisu dotakli.strucnjak9 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 15:49Ne moze on. Izjasnjava se ko Bosnjak, a to je nepozeljno kod nas izgleda. Ipak smo mi multi-kultiTruhlo je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 15:34Nećemo Džidića pa kad bi ispali ponovo u kantonalnu ligustrucnjak9 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 15:25 Kad otjeraju Regoju, predlazem upravi da razmisli o Goranu Popovicu, Joci Stokicu, Dusku Stajicu. Nisu nikoga vodili, al igrali su za nas. Valjda je to jedina referencaPovedi nas Regoje
![]()
![]()
Jusic je za ovu neznalicu Anceloti. Osakatis juniore i stavis ga za pomocnika. Valjda je logicno bilo da on preuzme ekipu, a ne da oslabis juniore a u prvom timu gdje si ga prekomandovao ne vodi glavnu rijec… Ja se ne sjecam da nam je neko 3 komada dao i onda kad nas je Duvnjak vodio? Za sve ove poslije njega je izmislio fudbal, jel se ko sjetio da ga zovne da pita da preuzme ekipu ponovo?
To sto pises su ciste gluposti
Srce, čast i ponos!
-
Nacionalisticke izjave? Navedi mi tacno sta je nacionalisticki sto sam napisao? Gdje sam uvrijedio nekoga na nacionalnoj osnovi?JonSnow je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 16:05Koja je tebi pička materina s tim nacionalističkim izjavama?strucnjak9 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 15:49Ne moze on. Izjasnjava se ko Bosnjak, a to je nepozeljno kod nas izgleda. Ipak smo mi multi-kulti![]()
To sto ja pisem cinjenice tebi smeta? Kada u Modrici, Lukavici, Banjaluci, Mostaru, Posusju budu radili treneri koji su Bosnjaci, onda cu povuci sve sto sam pisao. Je li to nacionalizam ili ove cinjenice koje ja pisem, koje su mutavim balijama ok?
Neka mi neko objasni zasto je Regoje dobio sansu prije Jusica? Kakav je uspjeh veci od njega imao? Bojim se da je posrijedi samo podanicki mentalitet, gdje je tudje i sa strane uvijek bolje od domaceg

Ps.
U PL od 12 klubova, samo u jednom radi Bosnjak i to jedan koji je dosao radi raspalog premijera Niksica kojem je isti badzo.
Ovo su najluđi upisi na temi NK Čelik u historiji foruma 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Znači treba maknut Robeta Jonjića iz kluba i stavit tamo Fuada Kasumovića da ne glumimo multi kulti?strucnjak9 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 16:33Nacionalisticke izjave? Navedi mi tacno sta je nacionalisticki sto sam napisao? Gdje sam uvrijedio nekoga na nacionalnoj osnovi?JonSnow je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 16:05Koja je tebi pička materina s tim nacionalističkim izjavama?strucnjak9 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 15:49
Ne moze on. Izjasnjava se ko Bosnjak, a to je nepozeljno kod nas izgleda. Ipak smo mi multi-kulti![]()
To sto ja pisem cinjenice tebi smeta? Kada u Modrici, Lukavici, Banjaluci, Mostaru, Posusju budu radili treneri koji su Bosnjaci, onda cu povuci sve sto sam pisao. Je li to nacionalizam ili ove cinjenice koje ja pisem, koje su mutavim balijama ok?
Neka mi neko objasni zasto je Regoje dobio sansu prije Jusica? Kakav je uspjeh veci od njega imao? Bojim se da je posrijedi samo podanicki mentalitet, gdje je tudje i sa strane uvijek bolje od domaceg
Ps.
U PL od 12 klubova, samo u jednom radi Bosnjak i to jedan koji je dosao radi raspalog premijera Niksica kojem je isti badzo.
Iz koje si se ti pizde materine slegao u grad?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hebo majku sad ja nesto kontam sto su napadali Damjanovica evo sad i Regoju iako su ljudi pustali krv za Klub a jedan Zaimovic ima podrsku forumskog mjenja iako nć lik nikakav rezultat nije postigao i utekao kad je zagustilo.
-
Robert je iz Zenice. Daj mi Brunu Akrapovica iz Zenice i sve pet. Ili ako vec mora sa strane daj mi Borisa Pavica koji je imao uspjeha. Ali brate nemoj mi Bojana Regoju iz Lukavice, koji nema nikakve trenerske reference. Jedina referenca mu je sto je 6 mjeseci nosio dres Celika i na osnovu toga je dobio posao.JonSnow je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 16:43Znači treba maknut Robeta Jonjića iz kluba i stavit tamo Fuada Kasumovića da ne glumimo multi kulti?strucnjak9 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 16:33Nacionalisticke izjave? Navedi mi tacno sta je nacionalisticki sto sam napisao? Gdje sam uvrijedio nekoga na nacionalnoj osnovi?
Ps.
Slegao?

Ko god nema vas mentalitet on je slegao? Mozda sam jedino iz Blatuse slegao, a i stari mi je odatle slegao

Zadnja izmjena: strucnjak9, dana/u 29 ožu 2025, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ruku na srce Zaimović je trenerski najozbiljniji, ali džaba kad je pizda. Nikome od njih ovo nije realan pokazatelj (ne)znanja kad raspolažu s lošim igračkim kadrom, i bio sam i onomad protiv smjene Damjanovića čisto iz tog razloga, jer sam znao da je njegovo ograničeno trenersko znanje samo 10-20% problema.
Drug moj nas su naši muslimani Bošnjaci najviše kamatarili i dan danas kamatare a ovo Muslimani uzmi sa rezervom.Dok jedan Robi svim srcem živi za Čelik.strucnjak9 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 16:55Robert je iz Zenice. Daj mi Brunu Akrapovica iz Zenice i sve pet. Ili ako vec mora sa strane daj mi Borisa Pavica je imao uspjeha. Ali brate nemoj mi Bojana Regoju iz Lukavice, koji nema nikakve trenerske reference. Jedina referenca mu je sto je 6 mjeseci nosio dres Celika i na osnovu toga je dobio posao.JonSnow je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 16:43Znači treba maknut Robeta Jonjića iz kluba i stavit tamo Fuada Kasumovića da ne glumimo multi kulti?strucnjak9 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 16:33
Nacionalisticke izjave? Navedi mi tacno sta je nacionalisticki sto sam napisao? Gdje sam uvrijedio nekoga na nacionalnoj osnovi?
Ps.
Slegao?![]()
Ko god nema vas mentalitet on je slegao? Mozda sam jedino iz Blatuse slegao, a i stari mi je odatle slegao![]()
Nebitna je vjera nacionalnost, ako covjek zna,sta sad ako je neki trener cigan a najbolji?
Mi ćemo reći ma de evo mi ćemo lupam sad Kamberovića.
A to da ima svakakve pogani Bosanaca katoličke ili pravoslavne vjeroispovijesti ima vala i previše i svi smo toga svjesni.
- asimdemineri
A sto ne bi slali omladince na gostovanja, a ovi seniori samo nek domace tekme igraju.Bezveze se muce momci u autobusu…
-
Ja nigdje nisam napisao da pod svaku cijenu trener treba biti Bosnjak i da se treba rampa ostalima staviti. Ali pisem da ako se vec pravi eksperiment (jer ovo s Regojom je eksperiment) onda ga napravi s Jusicem npr. koji je tvoj domaci trener a itekako je zasluzio da preuzme ekipu zbog uspjeha sa juniorimaR0B1J4SH je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 17:00Drug moj nas su naši muslimani Bošnjaci najviše kamatarili i dan danas kamatare a ovo Muslimani uzmi sa rezervom.Dok jedan Robi svim srcem živi za Čelik.strucnjak9 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 16:55Robert je iz Zenice. Daj mi Brunu Akrapovica iz Zenice i sve pet. Ili ako vec mora sa strane daj mi Borisa Pavica je imao uspjeha. Ali brate nemoj mi Bojana Regoju iz Lukavice, koji nema nikakve trenerske reference. Jedina referenca mu je sto je 6 mjeseci nosio dres Celika i na osnovu toga je dobio posao.
Slegao?![]()
Ko god nema vas mentalitet on je slegao? Mozda sam jedino iz Blatuse slegao, a i stari mi je odatle slegao![]()
Nebitna je vjera nacionalnost, ako covjek zna,sta sad ako je neki trener cigan a najbolji?
Mi ćemo reći ma de evo mi ćemo lupam sad Kamberovića.
A to da ima svakakve pogani Bosanaca katoličke ili pravoslavne vjeroispovijesti ima vala i previše i svi smo toga svjesni.
Nepotrebna i glupa tema za raspravu u trenutcima kada se klub za 80 godina postojanja "bori" da ne ispadne u treću ligu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA