Puce je tanak al ni Bajric nije nista bolji, treba mu nekoliko sekundi dok starta a ovdje gdje treba ganjati loptu nam nista ne bi znacio.R0B1J4SH je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 15:04Ja kad sam govorio da treba igrat Jahja ispred njega vi ste rekli Puce dobar igrač jer vrši presing.Ljudi moji vi ne znate šta je presing onda očigledno.Bajric je pravi napadač koji je target man al to naši ne znaju nego momku guraju u prostor loptu to je samoubistvo.phillies je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 15:01 Mi smo svoje sanse propustili u prvim poluvremenu plus pomocnik nam je sigurno uzeo pogodak. Kasnije je tezak teren uzeo svoje, pa i nije vise igre neke bilo (pogotovo nakon njihovog gola). Penal za Zvijezdu smjesan, jos ovaj govori, ovo se u modernom fudbalu svira.![]()
![]()
Treci gol je kad su nasi vise odustali od utakmice. A i greska Masetica.
Definitivno neki igraci nisu bili na nivou i nadam se da ce Regoje praviti rezove u ekipi.
Zaimovicu, jbo li te Puce u stau, da te jbo. On od fubalske igre jedino zna faul u napadu napraviti.
Ne znam zasto je Talha izveo, mozda radi umora. Ipak smo mi imali samo 3 dana odmora od tekme protiv Travnika a na ovom terenu se jos vise igraci trose