NK Čelik

Brotherze

Re: NK Čelik

Post Postao/la Brotherze »

R0B1J4SH je napisao/la: 29 ožu 2025, 15:04
phillies je napisao/la: 29 ožu 2025, 15:01 Mi smo svoje sanse propustili u prvim poluvremenu plus pomocnik nam je sigurno uzeo pogodak. Kasnije je tezak teren uzeo svoje, pa i nije vise igre neke bilo (pogotovo nakon njihovog gola). Penal za Zvijezdu smjesan, jos ovaj govori, ovo se u modernom fudbalu svira. :shock: :shock: :shock: Treci gol je kad su nasi vise odustali od utakmice. A i greska Masetica.
Definitivno neki igraci nisu bili na nivou i nadam se da ce Regoje praviti rezove u ekipi.

Zaimovicu, jbo li te Puce u stau, da te jbo. On od fubalske igre jedino zna faul u napadu napraviti.
Ja kad sam govorio da treba igrat Jahja ispred njega vi ste rekli Puce dobar igrač jer vrši presing.Ljudi moji vi ne znate šta je presing onda očigledno.Bajric je pravi napadač koji je target man al to naši ne znaju nego momku guraju u prostor loptu to je samoubistvo.
Puce je tanak al ni Bajric nije nista bolji, treba mu nekoliko sekundi dok starta a ovdje gdje treba ganjati loptu nam nista ne bi znacio.

Ne znam zasto je Talha izveo, mozda radi umora. Ipak smo mi imali samo 3 dana odmora od tekme protiv Travnika a na ovom terenu se jos vise igraci trose
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Svako gostovanje isto ništa novo.Uprava je sigurna da je ova ekipa za prva 4. mjesta na tebali to je to.Regoje se uči poslu, ko god nema gdje dolazi u Čelik, valjo nevaljo ma hajde bitno je da si se očešao o klub.Uprava je nestručna to se vidi ne možes im toliko ni zamjeriti.Pustas svakog trenera da ti dovodi hrpu igraca.Neka puste opet sad neka Regoje dovodi igrače, pa cemo tako sve u krug.Pa onda i on neka utrpa od nekog poznanika sina pa nek ga nabere.Ili dovedi trenera kakvog bog zapovjeda i pusti ga da selektuje igrače ili dovedi ti kakve treba igrače, a mi niti jedno niti drugo.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 29 ožu 2025, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Naredne 3 ne vrijede 9,nego 18 bodova.
Jednu ako kiksamo,sljedeće sezone "derbi" sa nemilom.
Skidanje gaća na petlji standardno,ovo je sramota.
c'mon likČe
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Meni je tužno bilo što nakon primljenog gola nisu mogli izbiti loptu do centra, ni Horić ni Mašetić, koja nemoć :oops:

Regoje užasne izmjene i postavka nakon primljenog gola.

Sad ide onaj gadni Radnik iz Hadžića koji nismo dobili ni jednom u ove dvije godine, a kako se brane i trče kontre, bit će baš yebeno. U kakvu se situaciju klub doveo, stvarno sramota :oops:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Prvo poluvrijieme smo bili bolji,ali mi smo baksuz ekipa.Nama se lopta od stative odbija u polje,a njihova u gol.Drugo poluvrijeme smo pali I psihicki I fizicki.Igraci koji su usli s klupe UZASNI...Drugo poluvrijeme ide na dusu Regoje.Navijanje svih 90 minuta,ali nasim curicama to nista ne predstavlja....
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

FRLegioen je napisao/la: 29 ožu 2025, 15:18 Prvo poluvrijieme smo bili bolji,ali mi smo baksuz ekipa.Nama se lopta od stative odbija u polje,a njihova u gol.Drugo poluvrijeme smo pali I psihicki I fizicki.Igraci koji su usli s klupe UZASNI...Drugo poluvrijeme ide na dusu Regoje.Navijanje svih 90 minuta,ali nasim curicama to nista ne predstavlja....
Ne znaju druže, džaba borba kad ne znaju.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

U drugom dijelu loše smo ušli primili smo nesmotren gol i poslije smo pokušali da izjednačimo, ali smo primili još dva gola i to je to.
Bojan Regoje

:lol: :lol: :rock:
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Brotherze je napisao/la: 29 ožu 2025, 15:12
R0B1J4SH je napisao/la: 29 ožu 2025, 15:04
phillies je napisao/la: 29 ožu 2025, 15:01 Mi smo svoje sanse propustili u prvim poluvremenu plus pomocnik nam je sigurno uzeo pogodak. Kasnije je tezak teren uzeo svoje, pa i nije vise igre neke bilo (pogotovo nakon njihovog gola). Penal za Zvijezdu smjesan, jos ovaj govori, ovo se u modernom fudbalu svira. :shock: :shock: :shock: Treci gol je kad su nasi vise odustali od utakmice. A i greska Masetica.
Definitivno neki igraci nisu bili na nivou i nadam se da ce Regoje praviti rezove u ekipi.

Zaimovicu, jbo li te Puce u stau, da te jbo. On od fubalske igre jedino zna faul u napadu napraviti.
Ja kad sam govorio da treba igrat Jahja ispred njega vi ste rekli Puce dobar igrač jer vrši presing.Ljudi moji vi ne znate šta je presing onda očigledno.Bajric je pravi napadač koji je target man al to naši ne znaju nego momku guraju u prostor loptu to je samoubistvo.
Puce je tanak al ni Bajric nije nista bolji, treba mu nekoliko sekundi dok starta a ovdje gdje treba ganjati loptu nam nista ne bi znacio.

Ne znam zasto je Talha izveo, mozda radi umora. Ipak smo mi imali samo 3 dana odmora od tekme protiv Travnika a na ovom terenu se jos vise igraci trose
Ma kakvo ganjanje lopte sa ovim igračima hahahaha,ako se radi presing na postavljenu odbranu onda moraju sva 3 napadaca izac a ne jedan,i onda odbrana tog jednog izbaci i sta si postigo ništa.
Šero bi mogo uradit presing al Marin nikad u životu,ne znam zašto forsira Marina a na klupi mu Buza,Dzankovic al eto.

A sta je sa Martinovićem i Bratovcicem.
Bratovcica tušnuli povrijeđenog e Allahu dragi,sta nam rade i kakve igrače dovodimo ovo je tuga do neba.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Kad otjeraju Regoju, predlazem upravi da razmisli o Goranu Popovicu, Joci Stokicu, Dusku Stajicu. Nisu nikoga vodili, al igrali su za nas. Valjda je to jedina referenca
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

strucnjak9 je napisao/la: 29 ožu 2025, 15:25 Kad otjeraju Regoju, predlazem upravi da razmisli o Goranu Popovicu, Joci Stokicu, Dusku Stajicu. Nisu nikoga vodili, al igrali su za nas. Valjda je to jedina referenca
Nećemo Džidića pa kad bi ispali ponovo u kantonalnu ligu :rock: Povedi nas Regoje :pivo:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Daj popustite čovjeka, nije znalac i nema rezultate ok, al čovjek je silom prilika došao u klub, ne znam što očekujete da bude Gvardiola.. On da je stručnjak ne bi se vrtio po prvoj ligi federacije, pogotovo ne u još uvijek nestabilnom Čeliku, čovjeku treba dat podršku, za razliku od svojih prethodnika, čovjek je 90 minuta pored aut linije i trudi se koliko zna i umije da prenese savjete igračima.. Nije on kriv što se Durmo ne zna bacit kod prvog gola, što smo penal dobili i što Mašetić gubi loptu u svom šesnaestercu.. I ako se ispadnem ne daj Bože, najmanje će Regije biti kriv.. TEMELJE OVE EKIPE JE POSTAVIO DAMJANOVIĆ, ZAIMOVIĆ "GRADIO", a on samo koristi to što ima.. A znamo svi odlično šta ima, tako da sjašite s čovjeka!
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Koju god utakmicu Čelika sam gledao uživo ili na tv na svakoj tekmi protivnicki golman je bolji od Durme! Daleko najlošiji golman lige je Durmo! Nije danas kriv za golove sto jest jest,al sve ostalo sta je odradio je i vese nego amaterski. Odbrana Isakovic i Horic i Vardo odmah se nisam nicemu ni nadao,sta se mozes i nadat odbrana daleko najlosiji,najstariji i najsporiji dio tima danas. Jusic borben a svi ostali dobro podbacili!
Buza mora igrat i prije Pucea,Dzankovica i Martinovica! Šero proslu tekmu najbolji danas ko izgubljena kokos,slab dibidus.
Valjda ce ovih 900000 km pokriti deblokadu racuna mada me nebi iznenadilo i da usfali jos 100 - 200 hiljada km.
Mi ni Radnickog necemo dobiti, pa 5 bodova iz preostale tri tekme je sasvim realno ocekivat.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Truhlo je napisao/la: 29 ožu 2025, 15:34
strucnjak9 je napisao/la: 29 ožu 2025, 15:25 Kad otjeraju Regoju, predlazem upravi da razmisli o Goranu Popovicu, Joci Stokicu, Dusku Stajicu. Nisu nikoga vodili, al igrali su za nas. Valjda je to jedina referenca
Nećemo Džidića pa kad bi ispali ponovo u kantonalnu ligu :rock: Povedi nas Regoje :pivo:
Ne moze on. Izjasnjava se ko Bosnjak, a to je nepozeljno kod nas izgleda. Ipak smo mi multi-kulti :alkohol:

Jusic je za ovu neznalicu Anceloti. Osakatis juniore i stavis ga za pomocnika. Valjda je logicno bilo da on preuzme ekipu, a ne da oslabis juniore a u prvom timu gdje si ga prekomandovao ne vodi glavnu rijec… Ja se ne sjecam da nam je neko 3 komada dao i onda kad nas je Duvnjak vodio? Za sve ove poslije njega je izmislio fudbal, jel se ko sjetio da ga zovne da pita da preuzme ekipu ponovo?

Daj samo sa strane trenere i igrace, makar iz lige ispali :srce:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Da mi je neko rekao da cu ovo čitati nakon 5 godina stabilizacije i odlaska u najniži rang objesio bi se da se ne patim prateći Čelik više
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ne znam sta reci vruce glave pametno.,meni 1 poluvreme sasvim.ok imali smo sansi i trebali smo dat gol.dva a sto nismo zahvaljujuci mlakom sutu Popovica i 2 suta u nebo pod oblake od Varde i jos nekih bilo prilika i definitivno smo bolji bili.
2 poluvreme cista nula onaj sut Meduseljca i ono nesto kad smo pokusali izjednacit.
Od igraca od Popovica nista nema on brzine ima viska kg slabe koristi ,ja bi mozda guro Buzu i Kadrica u prvih 11,sto se tice Durme zna odbranit suteve ali sto se tice centarsuteva preslabo nit hvata nit boksuje u petercu a kamo li da istrci na penal.
Mi igraca bolji nemamo da bi mi nesto pametovali to je to moramo podrzat i nema nam druge,samo sve utakmice ce bit teske i neizvjesno do posljednjeg kola.kad ti vidis nama drugi bjezi 6 bodova i njima jedan dva kiksa eto ih dole.
Steta bi bilo ispast i mada ja vjerujem opet u opstanak.
Odgovori