NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Puno mi i Horića uzdižemo samo zbog imena i prezimena i zato što je nekad davno igrao Premijer ligu. On nije na svom nivou već duži vremenski period. Čast ljudske osobine ali nije više to to, godine čine svoje. Nije više toliko siguran i igrači kao da nemaju povjerenja u kapitena.
-
Duel Čelika i Travnika sudi Senad Heljić iz Sarajeva, a pomoćnici su mu Eldar Parla i Josip Begić
Horic mozda nije na nivou kao nekada, ali za ekipu znaci previse kako na terenu tako i van njega.Bosanjeros je napisao/la: ↑19 ožu 2025, 19:52 Puno mi i Horića uzdižemo samo zbog imena i prezimena i zato što je nekad davno igrao Premijer ligu. On nije na svom nivou već duži vremenski period. Čast ljudske osobine ali nije više to to, godine čine svoje. Nije više toliko siguran i igrači kao da nemaju povjerenja u kapitena.
-
Je li Izudin Kamberović još uvijek član stručnog štaba ili je napustio klub dolaskom Jusića u prvi tim? Mislim da je red da se klub oglasi povodom toga, jer Izudin je zaslužio da mu se posveti posebna objava!!
Ludilooooo
je zarobiloooo

-
Poštujem, a kakav je utjecaj što znači sportski smo u nikad gorem stanju, borimo se za opstanak? Šta imamo od toga što znači za ekipu i van terena? Mi ako ne pobijedimo Travnik, u velikim smo govnima.Eugen je napisao/la: ↑19 ožu 2025, 21:09Horic mozda nije na nivou kao nekada, ali za ekipu znaci previse kako na terenu tako i van njega.Bosanjeros je napisao/la: ↑19 ožu 2025, 19:52 Puno mi i Horića uzdižemo samo zbog imena i prezimena i zato što je nekad davno igrao Premijer ligu. On nije na svom nivou već duži vremenski period. Čast ljudske osobine ali nije više to to, godine čine svoje. Nije više toliko siguran i igrači kao da nemaju povjerenja u kapitena.
Podrska za Regoju!
Pamtim ga kao srcanog za Celik iz perioda "Metalegea" i pokusaj opstanka part XVI.