NK Čelik

Bosanjeros

Re: NK Čelik

Post Postao/la Bosanjeros »

Puno mi i Horića uzdižemo samo zbog imena i prezimena i zato što je nekad davno igrao Premijer ligu. On nije na svom nivou već duži vremenski period. Čast ljudske osobine ali nije više to to, godine čine svoje. Nije više toliko siguran i igrači kao da nemaju povjerenja u kapitena.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Duel Čelika i Travnika sudi Senad Heljić iz Sarajeva, a pomoćnici su mu Eldar Parla i Josip Begić
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Bosanjeros je napisao/la: 19 ožu 2025, 19:52 Puno mi i Horića uzdižemo samo zbog imena i prezimena i zato što je nekad davno igrao Premijer ligu. On nije na svom nivou već duži vremenski period. Čast ljudske osobine ali nije više to to, godine čine svoje. Nije više toliko siguran i igrači kao da nemaju povjerenja u kapitena.
Horic mozda nije na nivou kao nekada, ali za ekipu znaci previse kako na terenu tako i van njega.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Je li Izudin Kamberović još uvijek član stručnog štaba ili je napustio klub dolaskom Jusića u prvi tim? Mislim da je red da se klub oglasi povodom toga, jer Izudin je zaslužio da mu se posveti posebna objava!!
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Bosanjeros

Post Postao/la Bosanjeros »

Eugen je napisao/la: 19 ožu 2025, 21:09
Bosanjeros je napisao/la: 19 ožu 2025, 19:52 Puno mi i Horića uzdižemo samo zbog imena i prezimena i zato što je nekad davno igrao Premijer ligu. On nije na svom nivou već duži vremenski period. Čast ljudske osobine ali nije više to to, godine čine svoje. Nije više toliko siguran i igrači kao da nemaju povjerenja u kapitena.
Horic mozda nije na nivou kao nekada, ali za ekipu znaci previse kako na terenu tako i van njega.
Poštujem, a kakav je utjecaj što znači sportski smo u nikad gorem stanju, borimo se za opstanak? Šta imamo od toga što znači za ekipu i van terena? Mi ako ne pobijedimo Travnik, u velikim smo govnima.
FliX

Post Postao/la FliX »

Podrska za Regoju! :like: Pamtim ga kao srcanog za Celik iz perioda "Metalegea" i pokusaj opstanka part XVI. :D
Eugen

Post Postao/la Eugen »

carsija072 je napisao/la: 19 ožu 2025, 21:47 Je li Izudin Kamberović još uvijek član stručnog štaba ili je napustio klub dolaskom Jusića u prvi tim? Mislim da je red da se klub oglasi povodom toga, jer Izudin je zaslužio da mu se posveti posebna objava!!
Preuzet će neku selekciju u omlad pogonu
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

SVI NA JUG !
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

FliX je napisao/la: 19 ožu 2025, 22:04 Podrska za Regoju! :like: Pamtim ga kao srcanog za Celik iz perioda "Metalegea" i pokusaj opstanka part XVI. :D
Grozna vremena, jesmo li s njim u ekipi rezultatski uspjeli izboriti opstanak :?:
Alija Izetbegović Čelik
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

asimdemineri je napisao/la: 20 ožu 2025, 08:25
FliX je napisao/la: 19 ožu 2025, 22:04 Podrska za Regoju! :like: Pamtim ga kao srcanog za Celik iz perioda "Metalegea" i pokusaj opstanka part XVI. :D
Grozna vremena, jesmo li s njim u ekipi rezultatski uspjeli izboriti opstanak :?:
Jesmo znam da je protiv Širokog volej ufatio iz kornera za 1:0 u ligi za opstanak
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Bio je Regoje u onoj najuzbudljivijoj polusezoni u istoriji kluba bar po meni. 14 zaredom ne izgubljenih utakmica. Tad sam uzivao na utakmicama . Krenuli smo od debelog minusa mozda cak desetak bodova zaostatka poslje prve polusezone mislim kad je Hafizovic onu djecu morao zvat jer nismo imali igraca. Onda se na zimskoj pauzi skupila ekipa .
Ja mislim da je Real dosao na Bilino da bi izgubio kakva je atmosfera i dobra ekipa bila.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

AeroMs33 je napisao/la: 20 ožu 2025, 13:20 Bio je Regoje u onoj najuzbudljivijoj polusezoni u istoriji kluba bar po meni. 14 zaredom ne izgubljenih utakmica. Tad sam uzivao na utakmicama . Krenuli smo od debelog minusa mozda cak desetak bodova zaostatka poslje prve polusezone mislim kad je Hafizovic onu djecu morao zvat jer nismo imali igraca. Onda se na zimskoj pauzi skupila ekipa .
Ja mislim da je Real dosao na Bilino da bi izgubio kakva je atmosfera i dobra ekipa bila.
Pavic preuzeo ekipu od Jusufbegovica, svi nas otpisali jer smo bili u minusu 7-8 bodova, ali nismo izgubili utakmice i na kraju ostali u ligi.

Ruzic, Sadikovic, Jusic, Regoje, Husic, Pezer, Heco, Sisic, Dilaver, Salcinovic, Karic. Na klupi bili: Dujkovic, Stokic, Brkovic, Smriko...

Regoje zabio gol u pobjedi nad Sirokim 1:0 i u mecu Celik -Olimpik 4:1 on dao jedan, a Dilaver 3 gola.
Odgovori