Evo kako navijaci Celika ubijaju svoje igrace. Bez minute vec znamo ko nije dobar. Prvi pogresan pas idu zvizduci, drugi psovke. Onda taj igrac ode u PL i mi kazemo vidi njima valja.
@Truhlo dzaba ponavljat. Ne placamo doprinose na vrijeme, ali je velika greska sto su otisla tri igraca sa najvecim ugovorima i sto nije dosao "iskusan play da proigramo." Ja kad sam bio za ostanak u DLC, nisam ni slutio da cemo opet doci u situaciju da ne mozemo izmirivati mjesecne obaveze, vise sam govorio iz aspekta vracanja dugova. Tu sam pogrijesio jer smo ocigledno u stanju vracati dugove i igrati FL, ali se onda pojavi treca situacija koja pojebe cijeli koncept.
Ako gledamo cisto ispadanje iz lige, mozemo pricati o losim potezima UO, ali se mora uzeti sve ono sto se desavalo u obzir. Tada vec vidimo da je Celik trenutno u pat poziciji. Ostaje samo da ceka dan da se odblokira racun. Sada, spomenuti ce neki proteste, koji je cilj protesta? Protiv Fuada kad si protestovao imalo je smisla jer je Fuadova pozicija data ljudima na biranje. Sudije niko ne moze pomjeriti. Mozemo samo jos ispasti oni koji zele da utjecu na pravosudje. Jos bi se osramotili odzivom na proteste, kao sto smo se osramotili utakmicom protiv Klisa.