Samo da nas ova mladost ne odvede u treći rang takmičenja.
NK Čelik
Re: NK Čelik
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Bgm bez zayebancije ovo nije nikakav upgrade na ove sto su otisli.
Srce, čast i ponos!
Više me strah da sad ispadnemo, nego na ljeto 2020. kad je klub bio pred gašenjem.PatrickBateman je napisao/la: ↑18 sij 2025, 12:16Bgm bez zayebancije ovo nije nikakav upgrade na ove sto su otisli.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Samo molit Boga da se Horic ne povrijedi, bez njega ce odbrana biti bas amaterska
-
Jel ovaj mali Husarin igrac? Nadam se da nam taj smrad nece uci u klub preko igraca
To je najveći rizik. Jedna povreda, kartoni, nama će starteri biti momci od 19 godina u odbrani.
Mislim super je ovo što kupimo izlazne juniore iz svih klubova u BiH, sigurno će dati rezultata u budućnosti, ali u ovoj sezoni gdje može ispasti 6 klubova i gdje će biti svaka utakmica na nož na proljeće je ogroman ogroman rizik.
-
Ma ne znam bgm koliko ce i u budocnosti dat rezultata, evo ovaj mali bio ovu polusezonu u Slobodi i koliko sam upratio na onom forumu nemaju bas neko misljenje o njemu, vrh mu je federalna liga.
To sto je neki igrac mlad ne znaci po automatizmu da je potencijal. Jbt pa tako nije ni u Evropi, a kamoli ovdje kod nas
To sto je neki igrac mlad ne znaci po automatizmu da je potencijal. Jbt pa tako nije ni u Evropi, a kamoli ovdje kod nas
Srce, čast i ponos!
Istog sam misljenja super je sto se dovode mladi talentovani igraci ,tako i treba ali da smo u komotnoj situaciji ovako je malo rizicno.Truhlo je napisao/la: ↑18 sij 2025, 12:34To je najveći rizik. Jedna povreda, kartoni, nama će starteri biti momci od 19 godina u odbrani.
Mislim super je ovo što kupimo izlazne juniore iz svih klubova u BiH, sigurno će dati rezultata u budućnosti, ali u ovoj sezoni gdje može ispasti 6 klubova i gdje će biti svaka utakmica na nož na proljeće je ogroman ogroman rizik.
Opet mislim da ce se dovest iskusniji stoper i jedan vezni i to bi mislim i bilo dovoljno za sigurnu zonu.
Ipak mislim da cemo bit bolji zbog to fizickog dtanja ekipe i nemogu krila gore odigrat polusezonu kao i Masic tako da ucinak ove trojice od 3 gola svakako ce nadmasit
Zato jest downgradePatrickBateman je napisao/la: ↑18 sij 2025, 12:16Bgm bez zayebancije ovo nije nikakav upgrade na ove sto su otisli.
Ionako slabe i mlade i glupe i neiskusne ekipe iz prosle polusezone.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Kakve smo srece ovi ce bit jos slabiji, gluplji i neiskusniji. Treba cuvat zivce na proljeceAvenija je napisao/la: ↑18 sij 2025, 12:57Zato jest downgradePatrickBateman je napisao/la: ↑18 sij 2025, 12:16Bgm bez zayebancije ovo nije nikakav upgrade na ove sto su otisli.
Ionako slabe i mlade i glupe i neiskusne ekipe iz prosle polusezone.
Srce, čast i ponos!
strucnjak9 je napisao/la: ↑18 sij 2025, 12:31 Jel ovaj mali Husarin igrac? Nadam se da nam taj smrad nece uci u klub preko igraca
Evo i ovaj Nihad Sero koji je potpisao je njegov igrac
-
Vec su prethodnici napisali sa Husarica. Nema on sta traziti u klubu. Ok, dvojica njegovih igraca igraju u Celiku i to je to. Nit ce on preko njih imati nekog uticaja na ekipu, nit su nasi u Upravi vatile da bi mu se dopustio veci upliv u klub.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 18 sij 2025, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
Da li ce ponovo doc do saradnje sa Sarajevom u vezi eventualnih posudba?