FK Željezničar
- Lokomotifa
Re: FK Željezničar
Neka je i čajnoslu ali bravo Vini svaka čast. Odličan prodor Hodžića. Top.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Zaboravili kad su bekog zadnji put pobjedili, igraju ko karine i ima obraza ovako slaviti gol. Niko drugi nije kriv za to nego mi navijaci koji uzdizemo ove pickice
Strašno kako je Hodžić povukao ovu loptu, taman da Savo odmah vidi kakav je igrač i oko koga mu se sve treba vrtiti.
- PlavaPorodica
Obožavao sam ga radi ovoga.. strašan korak, a jak ko zemlja.
Najbolji vezni što je igrao u Želji zajedno sa Alispahićem poslije Hadziahmetovica.
Kakav korak Hodzica...
Pohvale i malom Dragovicu, fino igra.
Pohvale i malom Dragovicu, fino igra.
Tesko cemo ovako do kraja izdrzati mislim na Jelica. Nevjerovatno svaki kontakt faul, dva zuta na pocetku.. Samo sutati to su nase sanse ovako tesko do gola doci.
Znaci kao da mi je pao kamen sa leđa... Idemo do kraja...
Ara i Aleksa odlični... Bedem...
Ara i Aleksa odlični... Bedem...
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 07 ožu 2026, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Sreca pa se ovo odbilo i uslo u gol jer nam je ovo jedini sut do sad i mi jedino ovako mozemo zabijati. Nadam se da cemo uspjeti sacuvati rezultat jer nevjerovatno mi je da minut poslije na napad jedne Sloge tolika panika vlada u odbrani gdje se ne zna gdje ko stoji..
Moramo poceti stvarati prilike jer ako se uzdaml ovako u slucsjnosti, nista od nas nece biti. Na hajr
Moramo poceti stvarati prilike jer ako se uzdaml ovako u slucsjnosti, nista od nas nece biti. Na hajr
- AhmedNurudin
Da i ja sam to čuo. Mislim da nema ko drugi biti. Kada je on bio kod nas ono nekada 2018-te čini mi se?
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Tako nešto. Nije se baš nešto isticao Bog zna sta ali drago mi je da neko ima u štabu da dobro poznaje ligu i odnose u ligi. Mislim, nije nek pljačka jer je, pored Želje radio samo po prvoj ligi RS-a ali hajde nek ima bar neko.AhmedNurudin je napisao/la: ↑07 ožu 2026, 15:53Da i ja sam to čuo. Mislim da nema ko drugi biti. Kada je on bio kod nas ono nekada 2018-te čini mi se?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Moramo se osloboditi ovog pritiska, ne smijemo dozvoliti da nas ovako nabiju na našu polovinu od samog početka.