NK Čelik
Re: NK Čelik
Prelijepo je bilo danas vidjeti djecu iz Visokog koji su bili u Zenici i usput posjetili nas klub,slikali se na Bilinom,potom otisli do fan shopa...Svaka cast Milaku i Cerimu koji rade na promociji kluba ugovarajuci ovakve posjete sa skolama sirom BiH.
Seljaci, sta si ocekivaoRubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lis 2024, 20:54 Sta ovo Stupcanica prodaje karte za obe tribine svojim navijacima ? Niti spomenuli nisu u objavi gostujuce navijace ?Nece valjda opet srati s kartama i kapacitetom !? Nema sanse da im ovaj put prodje.
Mislim da će nam dati pola natkrivene tribine, tj. oko 300 ulaznica. Po propozicijama su dužni dati 10% kapaciteta, tj oko 150, valjda neće srati, 300 je sasvim super za nas.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lis 2024, 20:54 Sta ovo Stupcanica prodaje karte za obe tribine svojim navijacima ? Niti spomenuli nisu u objavi gostujuce navijace ?Nece valjda opet srati s kartama i kapacitetom !? Nema sanse da im ovaj put prodje.
-
Ja ocekujem barem 500 ljudi u Olovu, mislim da je to i vise nego realna brojka jer sam prilicno siguran da barem 50% zapada ide na ovo gostovanje plus standardna robija.Truhlo je napisao/la: ↑23 lis 2024, 09:04Mislim da će nam dati pola natkrivene tribine, tj. oko 300 ulaznica. Po propozicijama su dužni dati 10% kapaciteta, tj oko 150, valjda neće srati, 300 je sasvim super za nas.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lis 2024, 20:54 Sta ovo Stupcanica prodaje karte za obe tribine svojim navijacima ? Niti spomenuli nisu u objavi gostujuce navijace ?Nece valjda opet srati s kartama i kapacitetom !? Nema sanse da im ovaj put prodje.
Tesko , da je nedjelja bio bi ev ja prvi nemogu u subotu taj termin , dosta raje radi subotu velika vecinaKakhaKaladze je napisao/la: ↑23 lis 2024, 09:07Ja ocekujem barem 500 ljudi u Olovu, mislim da je to i vise nego realna brojka jer sam prilicno siguran da barem 50% zapada ide na ovo gostovanje plus standardna robija.Truhlo je napisao/la: ↑23 lis 2024, 09:04Mislim da će nam dati pola natkrivene tribine, tj. oko 300 ulaznica. Po propozicijama su dužni dati 10% kapaciteta, tj oko 150, valjda neće srati, 300 je sasvim super za nas.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lis 2024, 20:54 Sta ovo Stupcanica prodaje karte za obe tribine svojim navijacima ? Niti spomenuli nisu u objavi gostujuce navijace ?Nece valjda opet srati s kartama i kapacitetom !? Nema sanse da im ovaj put prodje.
Ma oko 300 je realno, pola će odustati ako bude sranja sa ulaznicama. 150 robije što ide svaku i 150 simpatizera. 300 je odlična brojka, kada zagrmi još ispod krovaKakhaKaladze je napisao/la: ↑23 lis 2024, 09:07Ja ocekujem barem 500 ljudi u Olovu, mislim da je to i vise nego realna brojka jer sam prilicno siguran da barem 50% zapada ide na ovo gostovanje plus standardna robija.Truhlo je napisao/la: ↑23 lis 2024, 09:04Mislim da će nam dati pola natkrivene tribine, tj. oko 300 ulaznica. Po propozicijama su dužni dati 10% kapaciteta, tj oko 150, valjda neće srati, 300 je sasvim super za nas.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lis 2024, 20:54 Sta ovo Stupcanica prodaje karte za obe tribine svojim navijacima ? Niti spomenuli nisu u objavi gostujuce navijace ?Nece valjda opet srati s kartama i kapacitetom !? Nema sanse da im ovaj put prodje.

-
300-400 i ocekujem realno, pa cak i preko. Vidjeti cemo sta će smislitiTruhlo je napisao/la: ↑23 lis 2024, 09:04Mislim da će nam dati pola natkrivene tribine, tj. oko 300 ulaznica. Po propozicijama su dužni dati 10% kapaciteta, tj oko 150, valjda neće srati, 300 je sasvim super za nas.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lis 2024, 20:54 Sta ovo Stupcanica prodaje karte za obe tribine svojim navijacima ? Niti spomenuli nisu u objavi gostujuce navijace ?Nece valjda opet srati s kartama i kapacitetom !? Nema sanse da im ovaj put prodje.

Ove naše stranice se malte ne pogasile nakon Bratstva kao da smo tri kiksali a ne vezali tri odlicna rezultata. Makar da se tabela objavi da se iskoristi situacija dok smo treći
Arena Sport uzela da radi prenos kupa Čelik-Stupčanica.
Mada jebo kup u subotu je utakmica za prvo mjesto lige.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zna li se u koliko je sati tekma? Da se mogu prilagodjavati.Avenija je napisao/la: ↑23 lis 2024, 11:41 Ove naše stranice se malte ne pogasile nakon Bratstva kao da smo tri kiksali a ne vezali tri odlicna rezultata. Makar da se tabela objavi da se iskoristi situacija dok smo treći![]()
Edit: Nasao. U 19:00.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Koliko mjesta smo sad dobili na tribini ? Vidim samo veceras uplate, ogranicen broj !?
-
Kako stoje juniori protiv Zelje?
5-1 poraz, stijelac naseg gola Eman Babic iz penala. 2-0 na poluvremenu gdje nismo nista uradili. Na pocetku drugog poluvremena pritisak Celika, ali Zeljo daje gol za 3-0 iz kontranapada. Par minuta kasnije sudija svira i penal koji Babic pogadja. Celik nastavlja s pritiskom, 1v1 sansu s golmanom ne zabija i slijedi kazna. Do kraja nista specijalno se nije desavalo. Rezultat jeste visok, ali po prikazanom je mogao biti i manje bolan. Ipak, vidjela se razlika u kvaliteti koja je neosporiva. Od nasih pojedinaca vrijedi istaknuti Emana Babica koji je u odbrani bez greske odgirao, dobio svaki duel i zabio gol te Kerima Beganovica koji je iznudio penal i imao par prodora po desnoj strani.
- BatistutA19
Realnost je to nema sta ,mi smo u 2 ligi koja je podijeljena na entitetske i onda nasa po grupama podijeljenja. Prevelika je to razlika u kvaliteti klubova a mozda su oni i vrhu lige mada pojma nemam juniorske lige ko je kakav .Nama je uspijeh da izbacis iz ove ekipe 2 kvalitetna igraca za seniore a kvalitetom sa PL juniora mi zaostajemo puno i zaostajat cemo jos puno godina.
Treba otići u olovo i kupit im sve karte odmah, i 

Reče mi neko dijete da su ova djeca 5-1 izgubili?