NK Čelik
Re: NK Čelik
Prelijepo je bilo danas vidjeti djecu iz Visokog koji su bili u Zenici i usput posjetili nas klub,slikali se na Bilinom,potom otisli do fan shopa...Svaka cast Milaku i Cerimu koji rade na promociji kluba ugovarajuci ovakve posjete sa skolama sirom BiH.
Seljaci, sta si ocekivaoRubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lis 2024, 20:54 Sta ovo Stupcanica prodaje karte za obe tribine svojim navijacima ? Niti spomenuli nisu u objavi gostujuce navijace ? Nece valjda opet srati s kartama i kapacitetom !? Nema sanse da im ovaj put prodje.
Mislim da će nam dati pola natkrivene tribine, tj. oko 300 ulaznica. Po propozicijama su dužni dati 10% kapaciteta, tj oko 150, valjda neće srati, 300 je sasvim super za nas.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lis 2024, 20:54 Sta ovo Stupcanica prodaje karte za obe tribine svojim navijacima ? Niti spomenuli nisu u objavi gostujuce navijace ? Nece valjda opet srati s kartama i kapacitetom !? Nema sanse da im ovaj put prodje.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ja ocekujem barem 500 ljudi u Olovu, mislim da je to i vise nego realna brojka jer sam prilicno siguran da barem 50% zapada ide na ovo gostovanje plus standardna robija.Truhlo je napisao/la: ↑23 lis 2024, 09:04Mislim da će nam dati pola natkrivene tribine, tj. oko 300 ulaznica. Po propozicijama su dužni dati 10% kapaciteta, tj oko 150, valjda neće srati, 300 je sasvim super za nas.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lis 2024, 20:54 Sta ovo Stupcanica prodaje karte za obe tribine svojim navijacima ? Niti spomenuli nisu u objavi gostujuce navijace ? Nece valjda opet srati s kartama i kapacitetom !? Nema sanse da im ovaj put prodje.
Tesko , da je nedjelja bio bi ev ja prvi nemogu u subotu taj termin , dosta raje radi subotu velika vecinaKakhaKaladze je napisao/la: ↑23 lis 2024, 09:07Ja ocekujem barem 500 ljudi u Olovu, mislim da je to i vise nego realna brojka jer sam prilicno siguran da barem 50% zapada ide na ovo gostovanje plus standardna robija.Truhlo je napisao/la: ↑23 lis 2024, 09:04Mislim da će nam dati pola natkrivene tribine, tj. oko 300 ulaznica. Po propozicijama su dužni dati 10% kapaciteta, tj oko 150, valjda neće srati, 300 je sasvim super za nas.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lis 2024, 20:54 Sta ovo Stupcanica prodaje karte za obe tribine svojim navijacima ? Niti spomenuli nisu u objavi gostujuce navijace ? Nece valjda opet srati s kartama i kapacitetom !? Nema sanse da im ovaj put prodje.
Ma oko 300 je realno, pola će odustati ako bude sranja sa ulaznicama. 150 robije što ide svaku i 150 simpatizera. 300 je odlična brojka, kada zagrmi još ispod krovaKakhaKaladze je napisao/la: ↑23 lis 2024, 09:07Ja ocekujem barem 500 ljudi u Olovu, mislim da je to i vise nego realna brojka jer sam prilicno siguran da barem 50% zapada ide na ovo gostovanje plus standardna robija.Truhlo je napisao/la: ↑23 lis 2024, 09:04Mislim da će nam dati pola natkrivene tribine, tj. oko 300 ulaznica. Po propozicijama su dužni dati 10% kapaciteta, tj oko 150, valjda neće srati, 300 je sasvim super za nas.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lis 2024, 20:54 Sta ovo Stupcanica prodaje karte za obe tribine svojim navijacima ? Niti spomenuli nisu u objavi gostujuce navijace ? Nece valjda opet srati s kartama i kapacitetom !? Nema sanse da im ovaj put prodje.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
300-400 i ocekujem realno, pa cak i preko. Vidjeti cemo sta će smislitiTruhlo je napisao/la: ↑23 lis 2024, 09:04Mislim da će nam dati pola natkrivene tribine, tj. oko 300 ulaznica. Po propozicijama su dužni dati 10% kapaciteta, tj oko 150, valjda neće srati, 300 je sasvim super za nas.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 lis 2024, 20:54 Sta ovo Stupcanica prodaje karte za obe tribine svojim navijacima ? Niti spomenuli nisu u objavi gostujuce navijace ? Nece valjda opet srati s kartama i kapacitetom !? Nema sanse da im ovaj put prodje.
Ove naše stranice se malte ne pogasile nakon Bratstva kao da smo tri kiksali a ne vezali tri odlicna rezultata. Makar da se tabela objavi da se iskoristi situacija dok smo treći
Arena Sport uzela da radi prenos kupa Čelik-Stupčanica.
Mada jebo kup u subotu je utakmica za prvo mjesto lige.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zna li se u koliko je sati tekma? Da se mogu prilagodjavati.Avenija je napisao/la: ↑23 lis 2024, 11:41 Ove naše stranice se malte ne pogasile nakon Bratstva kao da smo tri kiksali a ne vezali tri odlicna rezultata. Makar da se tabela objavi da se iskoristi situacija dok smo treći
Edit: Nasao. U 19:00.
Samo Čelik zenički !!!
-
Koliko mjesta smo sad dobili na tribini ? Vidim samo veceras uplate, ogranicen broj !?
-
Kako stoje juniori protiv Zelje?
5-1 poraz, stijelac naseg gola Eman Babic iz penala. 2-0 na poluvremenu gdje nismo nista uradili. Na pocetku drugog poluvremena pritisak Celika, ali Zeljo daje gol za 3-0 iz kontranapada. Par minuta kasnije sudija svira i penal koji Babic pogadja. Celik nastavlja s pritiskom, 1v1 sansu s golmanom ne zabija i slijedi kazna. Do kraja nista specijalno se nije desavalo. Rezultat jeste visok, ali po prikazanom je mogao biti i manje bolan. Ipak, vidjela se razlika u kvaliteti koja je neosporiva. Od nasih pojedinaca vrijedi istaknuti Emana Babica koji je u odbrani bez greske odgirao, dobio svaki duel i zabio gol te Kerima Beganovica koji je iznudio penal i imao par prodora po desnoj strani.
- BatistutA19
Realnost je to nema sta ,mi smo u 2 ligi koja je podijeljena na entitetske i onda nasa po grupama podijeljenja. Prevelika je to razlika u kvaliteti klubova a mozda su oni i vrhu lige mada pojma nemam juniorske lige ko je kakav .Nama je uspijeh da izbacis iz ove ekipe 2 kvalitetna igraca za seniore a kvalitetom sa PL juniora mi zaostajemo puno i zaostajat cemo jos puno godina.
Treba otići u olovo i kupit im sve karte odmah, i
Reče mi neko dijete da su ova djeca 5-1 izgubili?