NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Imas karakter Darija Damjanovica nakon sto procitam tvoj post padnem u depru kao nakon pressa Damjanovica :mrgreen:

Sad ce to Zaimovic razdrmat sve :like:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

:lol: :lol:

Ma nije nama posjeta loša, nego nam ogroman stadion :mrgreen: Da nam je ko u Olovu, svaku bi bio rasprodan :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
phillies

Post Postao/la phillies »

Pesimisti vide poluprazan stadion, optimisti vide ogroman stadion :D :D :D Punice se Bilino i na Celikovim utakmicama, samo sabura braco...
Samo Čelik zenički !!!
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Kartu ko ne kupi mrzi Celik
Hej hej hej
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Svi neka krenu od sebe lično. Ovi 30-40 godina a ima ih bas dosta sto su isli na Jug prije, da se vrate na tribinu na kojoj su odrastali.
Na zapad ćemo bože zdravlja kada dodjemo do 50-60 kuka ili u penziji :rock:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Prosli put smo pred kup imali priliku da uhvatimo zalet, napravimo hajp i napunimo stadion. Tu priliku smo propustili. Hajmo momci zapnite sutra jer to vam garantuje invaziju u Olovo i ogroman zalet pred kup. U nekom ludom scenariju i da uvezemo dva pozitivna rezultat, pobjedu sutra i bod(ove) iz Olova, u kupu su 3 4 k sigurica.
Sanjaaaam sretnooo Bilinoooo
macak_

Post Postao/la macak_ »

Pored nekih drugih stvari, najvise mi je kod darija zasmetalo to sto nije iskoristio te ponudjene situacije, jer smo nakon oba travnika imali sansu da uhvatimo niz, protiv realno slabijih protivnika. Svi znamo da je ovo limitirana ekipa, ali radnicki, hadzici i rahic su morali biti 7-9 bodova, a s tim ti je onda nebo granica. To je 4-5 milja na stadionu, protivnici te se boje, sudije respektuju, igraci imaju samopouzdanje.

Sad je taj slican momenat, ali puno puno tezi pritivnici, pa vidjecemo hoce li zaim uspjeti.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Sutra jos jedan bivsi igrac, Arnautovic, igra najvjerojatnije protiv nas, nadam se samo da se nece i on razigrati protiv nas kao Durmis prosle sedmice.

Na konferenciji ne spominju povrede pa valjda Dzankovic bude igrao u prvih 11, nek ponovi partiju protiv Tomislava i super.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Bratstvo jeste standard ove lige i poznata ekipa ali ne bi ja to nešto posebno respektovao jer su sva gostovanja skoro izgubili ove sezone plus se desila promjena politička u Gračanici gdje im je glavni čovjek kluba i glavni finansije nakon 20 godina skinut sa vlasti pa je pitanje i budućnosti tog kluba veoma upitno. Medjutim sa njima se mora mnogo agresivnije odigrati nego protiv Tomislava. Iskusniji, prgaviji, lukaviji..ali ako u kost se udje uz ZNATNU PODRŠKU sa tribina što je jako bitan segment sutra mislim da ćemo uspjeti doci do tri boda.

Nadam se dobroj podršci, da igrači neće fuliti 5x 100% prilika, da će.biti najagresivniji do sada ovih 9 kola i da će dignuti glavu kada probiju po strani i tražiti dobro postavljene igrače koji će napuniti 16 metara i da neće se povuci i pasti u krizu kako to obično biva ako provedemo 1-0.

Zapad je realno postao apatičan, nikakvom pritiska na gostujucu ekipu nema, jedino reagujemo na nase igrače kada pogrijese i na sudijske greške. Gostujuca ekipa se svaka osjecaj lagadno kao na neutralnom terenu i vrijeme je da se malo počne pritisak praviti pogotovo pred ovu utakmicu za koju ne treba pisati koliko nam pobjeda donosi.

Volim te Čelik, zovite raju. Idemo podrzati klub.

I onog Smajića kod njih treba u prvoj minuti odnijeti u ogradu da ga ne gledam kako mi se šetka i glumi zvijezdu po Bilinom Polju pa nek se zapita gdje je došao. :D

Martinović ako ne raznese svojom snagom i konstitucijom Arnautovića onda ne znam koga će.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Al ovaj Radnicki je toliko losa ekipa, a tri bobe lagano su odnijeli kuci. Koliko nam je samo trebala promjena trenera.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

prisonbreak je napisao/la: 19 lis 2024, 15:10 Al ovaj Radnicki je toliko losa ekipa, a tri bobe lagano su odnijeli kuci. Koliko nam je samo trebala promjena trenera.
Kad procitam ovaj komentar, ja mislim da je Radnicki stvorio 14 prilika, 6 100% sansi i uspjeli uvaljat jedan go. A zapravo jednom presli pola i zabili go. Nemojte vise smarat s tim pricama kako je koja ekipa prelosa. Sto ne napises vidi Gorazde primi 5 komada u Hadzicima? Bilo proslo idemo dalje, manite crnjaka.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Jedine pobjede Rahića i Radničkog su protiv nas i onda ona neznalica iz Modriče priča kako je bila porodica i da on nije krivac za rezultate
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

KakhaKaladze je napisao/la: 19 lis 2024, 15:13
prisonbreak je napisao/la: 19 lis 2024, 15:10 Al ovaj Radnicki je toliko losa ekipa, a tri bobe lagano su odnijeli kuci. Koliko nam je samo trebala promjena trenera.
Kad procitam ovaj komentar, ja mislim da je Radnicki stvorio 14 prilika, 6 100% sansi i uspjeli uvaljat jedan go. A zapravo jednom presli pola i zabili go. Nemojte vise smarat s tim pricama kako je koja ekipa prelosa. Sto ne napises vidi Gorazde primi 5 komada u Hadzicima? Bilo proslo idemo dalje, manite crnjaka.
Pa Gorazde danas vodi 2-0, ata cu napisati kad imaju oke rezultate. Radnickog nije povijedio sam ko nije igrao protiv njih.

Na Bilinom nam uzeli bodove, kako god bilo to je katastrofa za ovu sezonu. Pogledaj tabelu pa vidi koliko znace tri boda protiv Radnickog.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

KakhaKaladze je napisao/la: 19 lis 2024, 15:13
Kad ja procitam tvoj zamislim se da nije Damjanovic iza tog nicka :dislike: kuka opravdava, stas bolan opravdavat svak im uvali 3 ili 4 komada mi nismo 2 sanse da valja napravili ni protiv njin a ni Rahica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Tri boda protiv Radnickog znace da bi sutra igrao za 1 mjesto
Odgovori