Sad ce to Zaimovic razdrmat sve

Kad procitam ovaj komentar, ja mislim da je Radnicki stvorio 14 prilika, 6 100% sansi i uspjeli uvaljat jedan go. A zapravo jednom presli pola i zabili go. Nemojte vise smarat s tim pricama kako je koja ekipa prelosa. Sto ne napises vidi Gorazde primi 5 komada u Hadzicima? Bilo proslo idemo dalje, manite crnjaka.prisonbreak je napisao/la: ↑19 lis 2024, 15:10 Al ovaj Radnicki je toliko losa ekipa, a tri bobe lagano su odnijeli kuci. Koliko nam je samo trebala promjena trenera.
Pa Gorazde danas vodi 2-0, ata cu napisati kad imaju oke rezultate. Radnickog nije povijedio sam ko nije igrao protiv njih.KakhaKaladze je napisao/la: ↑19 lis 2024, 15:13Kad procitam ovaj komentar, ja mislim da je Radnicki stvorio 14 prilika, 6 100% sansi i uspjeli uvaljat jedan go. A zapravo jednom presli pola i zabili go. Nemojte vise smarat s tim pricama kako je koja ekipa prelosa. Sto ne napises vidi Gorazde primi 5 komada u Hadzicima? Bilo proslo idemo dalje, manite crnjaka.prisonbreak je napisao/la: ↑19 lis 2024, 15:10 Al ovaj Radnicki je toliko losa ekipa, a tri bobe lagano su odnijeli kuci. Koliko nam je samo trebala promjena trenera.
Kad ja procitam tvoj zamislim se da nije Damjanovic iza tog nickaKakhaKaladze je napisao/la: ↑19 lis 2024, 15:13Kad procitam ovaj komentar, ja mislim da je Radnicki stvorio 14 prilika, 6 100% sansi i uspjeli uvaljat jedan go. A zapravo jednom presli pola i zabili go. Nemojte vise smarat s tim pricama kako je koja ekipa prelosa. Sto ne napises vidi Gorazde primi 5 komada u Hadzicima? Bilo proslo idemo dalje, manite crnjaka.prisonbreak je napisao/la: ↑19 lis 2024, 15:10 Al ovaj Radnicki je toliko losa ekipa, a tri bobe lagano su odnijeli kuci. Koliko nam je samo trebala promjena trenera.