NK Čelik

sale

Re: NK Čelik

Post Postao/la sale »

KakhaKaladze je napisao/la: 14 lis 2024, 13:19 Ma ne znam vala meni su malo besmislene te price nek je zdrav klub pa makar nikad ne igrali prvu ligu. Ne vidim sta je poenta, zdrava je i Nemila pa sta ima od toga. Slazem se da se ne treba posto poto jurisat za prvom ligom al to da je prihvatljivo da imamo zdrav klub i igramo drugu ligu dugorocno je nenormalno razmisljanje. Mislim sta za 15 godina pricam unucima ee sine moj mi smo ti velikan druge like i cisti smo i imamo klub u svom vlasnistvu, vodit ce tebe dedo na derbi protiv gornjeg rahica. I da ne budem pogresno shvacen, okej je jos 3 4 godine bit u ovoj ligi al sve preko toga meni je glupost ili totalni neuspjeh.
Pa ako ces se voditi tom logikom, onda mozes reci igrali smo PL 20 godina i sta ima od toga ?
Nije klub samo ona utakmica jednom sedmicno. Zar ne bi ti volio da taj tvoj unuk sutra ima neke bolje uslove za treniranje, da ti kao dedo ne moras placati tamo nekom treneru da bi tvoj unuk igrao u prvom timu ili voditi unuka u drugi grad jer nema gdje u Zenici trenirati.
A sto se tice lige, treba igrati ligu za koju imamo kapacitet, tj pruzi se koliko si dug.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

:mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 14 lis 2024, 15:55, ukupno mijenjano 4 puta.
sale

Post Postao/la sale »

Cinvict35 je napisao/la: 14 lis 2024, 15:05
Allgunsblazing je napisao/la: 14 lis 2024, 13:59 Za tih par godina cemo pricati kada dodju. Skupstina ima pravo izabrati sta god zeli. Ovaj sistem ili traziti jakog covjeka ili bilo sta drugo na svijetu. Svako dodje, predstavi svoje i to je to.

Kako nemas informacija? Pogresno shvatas kad kazem nas klub. Nas klub znaci da imas pravo doci na skupstinu i predloziti bilo koju tacku i pitati bilo sta. Nije realno ocekivati da ce nas klub svakoga dana informisati o svakoj situaciji sto se desi u klubu. To je jednostavno nemoguce. O svemu vecem nas informisu redovno.

Tvoj je problem sto vise vjerujes jednom Damjanovicu, a pokazao sam da laze, nego momcima u UO. Ne pricamo ovdje o svecima, ali to su momci kojima sam ja barem dao svoj glas i svoje povjerenje. Do sad nisu ni jednom pokazali da rade suprotno interesu kluba i ja nemam razloga da sumnjam u njihov rad. Sta se ima kod nas gurati pod tepih? Pa svi znamo da nismo u zavidnoj finansijskoj situaciji i da radimo sa 10% mogucnosti svaki mjesec.

Nije problem uzeti sve sto nama pripada sa svih nivoa vlasti. Ja nisam protiv toga. Koji ti je osnov sad za ovaj milion? Isto obecanje kao i sto je SDA obecala milion iz kantona pa ne vidim da neko predlaze da se lize dupe SDA kako bismo dobili te pare. Sve sto imamo pravo, TREBAMO i MORAMO uzeti, i moramo imati korektan odnos sa svima.
Nisam mislio nikad predat klub politici ili neato slicno naravno nego kao stokazes uzet i pritiskat da dobojemo sto vise kesa i budzeta bilo kojeg nivoa vlasti.
Drugo pod jakim covjekom mislim , da ostane svee ovako socios sve ali npr dodze neko ili neki direktor ili privatnik i kaze ok reklamirat cu firmu svoju dacu te neke vece pare 200k ali hocu i ja sa vama u upravu i dacu svake god jos 100k i sad mi trebamo takve ljude odbit koji zele reklamu ali isto tako da nesto i odlucuju i da osiguraju napredak i jos bolju reklamu i uspjeh.
Ovo sto Bati pise ili bilo ko da ce neko dat vece pare za sponzortsvo samo onako (preko 20k ili max 50k) to je iluzija i veoma malo takvih firmi ima da imaju takvog sluha za sport tesko tesko.
Firme ne daju pare za sponzorstvo jer imaju nekog sluha za sport, nego daju iz interesa. Ja tebi novac a ti meni broj pregleda i sl.
A isto tako i taj tvoj direktor privatnik ne daje iz neke ljubavi, nego daje jer vidi neki interes dat cu 200 000 a zaradit cu 300 000.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

slika

Hajmo sociosi srijeda 18:00h, 700 sezonskih, 1300 prodanih ulaznica, delegat će navući još 500 za 2500 u zapisniku da odbranimo 4. mjesto u državi :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Allgunsblazing je napisao/la: 14 lis 2024, 14:21 Grijesis u startu. Nisam blizak ni jednom od clanova UO niti direktoru kluba niti sekretaru. Vecinu ih i ne poznajem licno. :srednjak:

Te izreke si haman cuo kod Fuada? Ja je prvi put cujem i glupa ti je izreka kao i prica koju pricas.
"
A jest majstor navalio na Fuada. Haman si ti ovdje po nekom zadatku.

I da, naravno da cemo ti se smijati kada kazes da je ekipa jaca bila prosle godine kad nije. Vadi se Damjanovic, kao sto se vadio i do sada. Tako se isto vadio da nikada nije Vardu otpisao, a imaju svjedoci njegovim izjavama. Nije samo los trener, nego voli i da slaze."
A jest majstor navalio na Fuada. Haman si ti ovdje po nekom zadatku.

I da, naravno da cemo ti se smijati kada kazes da je ekipa jaca bila prosle godine kad nije. Vadi se Damjanovic, kao sto se vadio i do sada. Tako se isto vadio da nikada nije Vardu otpisao, a imaju svjedoci njegovim izjavama. Nije samo los trener, nego voli i da slaze."

"Nije problem uzeti sve sto nama pripada sa svih nivoa vlasti. Ja nisam protiv toga. Koji ti je osnov sad za ovaj milion? Isto obecanje kao i sto je SDA obecala milion iz kantona pa ne vidim da neko predlaze da se lize dupe SDA kako bismo dobili te pare. Sve sto imamo pravo, TREBAMO i MORAMO uzeti, i moramo imati korektan odnos sa svima."
Druže de se odluči jel treba uzeti pare ili ne treba.Jel treba imati korektan odnos ili ne treba, jel nam gradonačelnik grada rahmetli Smajlovic ili Fuad.

Klub ti je već depolitizovan ili sta je za tebe to?Ali nebitno.Govori ti cijelo vrijeme o zagovaranju, a ne da se trebaš staviti na nečiju stranu.Možeš ti imati korektan odnos koliko hoćeš ali niko ti neće pokucati na vrata i donjeti novac.Dakle sastanak sa svakim ne znaći politika da ulazi u klub.Obećala SDA iz kantona nije ispunila i sad reci eh nema od toga nista j.ebes njih.Fudo htio ugasiti klub bili nekorektni odnosi a uplatio pola miliona, da nije bilo razgovora i pregovaranja ni dan danas nebi dobili taj novac vucali bi se po sudu.Dakle kako oni tebi "obećaju" ti zagovaraš svoje.Fudu ne volim dabogda se ne pomakeo sad, ali moram prihvatiti gorko da je gradonačelnik a uglavi mi je kako da izvućemo novac od njega i da mu približimo klub koliko toliko, ne samo njemu nego svima pa makar bio HDZ.Neka nam ga svi guraju sada, biti cemo stpljivi i doćiće i naših 5 minuta.Što bi rekli moraš ga sad gutati od metra..Ja mogu mislit kako je upravi kada su se sastajali sa njim, ne treb mi niko crtati ali šute i gutaju.Doci ce vrijeme kada stanemo na noge i svima ga zaprdimo.Zašto biti 5 sezona u ovoj ligi kad možeš ranije biti stabilan samo da mudeš mudar.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

sale je napisao/la: 14 lis 2024, 15:39
Allgunsblazing je napisao/la: 14 lis 2024, 13:59 Za tih par godina cemo pricati kada dodju. Skupstina ima pravo izabrati sta god zeli. Ovaj sistem ili traziti jakog covjeka ili bilo sta drugo na svijetu. Svako dodje, predstavi svoje i to je to.

Kako nemas informacija? Pogresno shvatas kad kazem nas klub. Nas klub znaci da imas pravo doci na skupstinu i predloziti bilo koju tacku i pitati bilo sta. Nije realno ocekivati da ce nas klub svakoga dana informisati o svakoj situaciji sto se desi u klubu. To je jednostavno nemoguce. O svemu vecem nas informisu redovno.

Tvoj je problem sto vise vjerujes jednom Damjanovicu, a pokazao sam da laze, nego momcima u UO. Ne pricamo ovdje o svecima, ali to su momci kojima sam ja barem dao svoj glas i svoje povjerenje. Do sad nisu ni jednom pokazali da rade suprotno interesu kluba i ja nemam razloga da sumnjam u njihov rad. Sta se ima kod nas gurati pod tepih? Pa svi znamo da nismo u zavidnoj finansijskoj situaciji i da radimo sa 10% mogucnosti svaki mjesec.

Nije problem uzeti sve sto nama pripada sa svih nivoa vlasti. Ja nisam protiv toga. Koji ti je osnov sad za ovaj milion? Isto obecanje kao i sto je SDA obecala milion iz kantona pa ne vidim da neko predlaze da se lize dupe SDA kako bismo dobili te pare. Sve sto imamo pravo, TREBAMO i MORAMO uzeti, i moramo imati korektan odnos sa svima.
Nisam mislio nikad predat klub politici ili neato slicno naravno nego kao stokazes uzet i pritiskat da dobojemo sto vise kesa i budzeta bilo kojeg nivoa vlasti.
Drugo pod jakim covjekom mislim , da ostane svee ovako socios sve ali npr dodze neko ili neki direktor ili privatnik i kaze ok reklamirat cu firmu svoju dacu te neke vece pare 200k ali hocu i ja sa vama u upravu i dacu svake god jos 100k i sad mi trebamo takve ljude odbit koji zele reklamu ali isto tako da nesto i odlucuju i da osiguraju napredak i jos bolju reklamu i uspjeh.
Ovo sto Bati pise ili bilo ko da ce neko dat vece pare za sponzortsvo samo onako (preko 20k ili max 50k) to je iluzija i veoma malo takvih firmi ima da imaju takvog sluha za sport tesko tesko.
Firme ne daju pare za sponzorstvo jer imaju nekog sluha za sport, nego daju iz interesa. Ja tebi novac a ti meni broj pregleda i sl.
A isto tako i taj tvoj direktor privatnik ne daje iz neke ljubavi, nego daje jer vidi neki interes dat cu 200 000 a zaradit cu 300 000.
Cekaj sad jbg pa zar nije isto firma direktor privatnik pa to je jedno te isto samo vise naziva.
Kakvi pregledii sl nema nas 1000 stalni.
Znaci ovako je dajte pare mi cemo samo trazit, trazit dajj mi cemo trosit i to je to i dacemo neku reklamu u 1LF koju niko negleda a vi nama 500k za 4 god.
Ako je to cilj malo sam skeptican.
Objasnio sam niko nece veci kes a da nema neku korist, dok je POSTENO I TRANSPARENTNO ja nemam problema sa tim
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Zasto nam ga iko mora gurati? Da dodjemo u PL? I da nam ga onda guraju ostali klubovi? Obecao, slagao, sta je klub njemu lose i uradio? Klub ima izuzetno korektan odnos, Robijasi nemaju i ne trebaju imati.

Uzeti sve na sta imas pravo. Nikakva uvlacenja i ostala sranja. Nismo do sad, ne moramo ni sada. Malo strpljenja, nema potrebe za zurbom.
sale

Post Postao/la sale »

Cinvict35 je napisao/la: 14 lis 2024, 16:00
sale je napisao/la: 14 lis 2024, 15:39
Cekaj sad jbg pa zar nije isto firma direktor privatnik pa to je jedno te isto samo vise naziva.
Kakvi pregledii sl nema nas 1000 stalni.
Znaci ovako je dajte pare mi cemo samo trazit, trazit dajj mi cemo trosit i to je to i dacemo neku reklamu u 1LF koju niko negleda a vi nama 500k za 4 god.
Ako je to cilj malo sam skeptican.
Objasnio sam niko nece veci kes a da nema neku korist, dok je POSTENO I TRANSPARENTNO ja nemam problema sa tim
Nemam ni ja problem dok je posteno i transparentno, al gdje su ti ljudi? Ja sad evo dole prolazio pored stadiona, kad sretnem neku dvojicu onako izgledaju pismeno odjelo ovo ono, reko trebal sta pomoci, kad govore evo ponijeli oni po 200 000, traze gdje je uprava.
Nego ti fino napravi plan nadji 10 ljudi koji ce donijeti po 200 000 sjest u upravu, predlozi na skupstini i to je to.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Daleko smo mi od toga da ce neka jaka firma tako uletit ali naravno sve transparentno po statutu i normalno da niko tako nece dat a da nema zarade.Imamo mi jake firme i sad ali slabi ugovori sponzorski..Ovo je ljubav sto mi radimo koji bi mozda prezivjeli Zeljo,Velez,Sarajevo,ovi bi se svi ugasili ostali a za veci iskorak ne moze samo ljubav ali treba dat vremena ovome a i upravi naravno puna podrska ali to nas ceka u narednih par godina.
Puno smo mi to preskocili rano je za ove teme ali to je taj put neki.
I ja se nadam protiv Tomislava 2000 gledalaca i uz boziju pomoc dobit nekako.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Koje sivilo na stadionu strahota! SIVA BOJA ubi.Ovo treba na ljeto ba ljudi sve ofarbat u crno crveno svanuo bi stadion 50% odmah. @Avenija je ba u pravu da mu se gadi ova siva boja na stadionu nisam toliko ni primjecivo al ovo je strasno ruzno. Cuj sivo,ebo majku hajmo ba se organizovat na ljeto pa ga svega ofarbat po svom čejifu! Ova emisija MYTV dobra i ovaj klip od švabe al sivilo ubi,fuj!
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ako kome večeras treba jug ima viška,neka se javi u PP.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Zamorano je napisao/la: 14 lis 2024, 18:01 Koje sivilo na stadionu strahota! SIVA BOJA ubi.Ovo treba na ljeto ba ljudi sve ofarbat u crno crveno svanuo bi stadion 50% odmah. @Avenija je ba u pravu da mu se gadi ova siva boja na stadionu nisam toliko ni primjecivo al ovo je strasno ruzno. Cuj sivo,ebo majku hajmo ba se organizovat na ljeto pa ga svega ofarbat po svom čejifu! Ova emisija MYTV dobra i ovaj klip od švabe al sivilo ubi,fuj!
Da ne ispadnem šupak i cinkara i da ne postavljam privatni razgovor, poslao sam poruku Vici na IG zašto dopusta da se brukamo sa svlačionicama i zasto nema najavljene rekonstrukcije stadiona, predstavio se fino kao gradjanin Zenice gdje mi je čovjek kulturno odgovorio i detaljno. Plaćen je projekat TOTALNE rekonstrukcije Bilinog Polja koji ce savez sa gradom uskoro realizovati tako da nisu htjeli ulagati u BP prije lige nacija jer će 90% stvari na stadionu biti zamijenjeno i da su svi procesi u toku ili pri kraju.

P.s. odgovorio je da budem 100% precizan KOMPLETNA rekonstrukcija cijelog stadiona a ne TOTALNA kao što sam ja napisao.

Tako da ga neće biti potrebno kreciti i farbati :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Pa što ne javi ranije da si jaran sa Vicom :lol: Yebo ba stadion, nek nam sredi u federalnom savezu da nam delegira ovog iz Mostara svako kolo, čovjek nas pripazio u Tuzli i u Hadžićima ko da smo Borac :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
sale

Post Postao/la sale »

Avenija je napisao/la: 14 lis 2024, 18:16
Zamorano je napisao/la: 14 lis 2024, 18:01 Koje sivilo na stadionu strahota! SIVA BOJA ubi.Ovo treba na ljeto ba ljudi sve ofarbat u crno crveno svanuo bi stadion 50% odmah. @Avenija je ba u pravu da mu se gadi ova siva boja na stadionu nisam toliko ni primjecivo al ovo je strasno ruzno. Cuj sivo,ebo majku hajmo ba se organizovat na ljeto pa ga svega ofarbat po svom čejifu! Ova emisija MYTV dobra i ovaj klip od švabe al sivilo ubi,fuj!
Da ne ispadnem šupak i cinkara i da ne postavljam privatni razgovor, poslao sam poruku Vici na IG zašto dopusta da se brukamo sa svlačionicama i zasto nema najavljene rekonstrukcije stadiona, predstavio se fino kao gradjanin Zenice gdje mi je čovjek kulturno odgovorio i detaljno. Plaćen je projekat TOTALNE rekonstrukcije Bilinog Polja koji ce savez sa gradom uskoro realizovati tako da nisu htjeli ulagati u BP prije lige nacija jer će 90% stvari na stadionu biti zamijenjeno i da su svi procesi u toku ili pri kraju.

P.s. odgovorio je da budem 100% precizan KOMPLETNA rekonstrukcija cijelog stadiona a ne TOTALNA kao što sam ja napisao.

Tako da ga neće biti potrebno kreciti i farbati :lol:
Sad ce članak SportBC saznaje :lol:
Odgovori