Allgunsblazing je napisao/la: ↑14 lis 2024, 14:21
Grijesis u startu. Nisam blizak ni jednom od clanova UO niti direktoru kluba niti sekretaru. Vecinu ih i ne poznajem licno.
Te izreke si haman cuo kod Fuada? Ja je prvi put cujem i glupa ti je izreka kao i prica koju pricas.
"
A jest majstor navalio na Fuada. Haman si ti ovdje po nekom zadatku.
I da, naravno da cemo ti se smijati kada kazes da je ekipa jaca bila prosle godine kad nije. Vadi se Damjanovic, kao sto se vadio i do sada. Tako se isto vadio da nikada nije Vardu otpisao, a imaju svjedoci njegovim izjavama. Nije samo los trener, nego voli i da slaze."
A jest majstor navalio na Fuada. Haman si ti ovdje po nekom zadatku.
I da, naravno da cemo ti se smijati kada kazes da je ekipa jaca bila prosle godine kad nije. Vadi se Damjanovic, kao sto se vadio i do sada. Tako se isto vadio da nikada nije Vardu otpisao, a imaju svjedoci njegovim izjavama. Nije samo los trener, nego voli i da slaze."
"Nije problem uzeti sve sto nama pripada sa svih nivoa vlasti. Ja nisam protiv toga. Koji ti je osnov sad za ovaj milion? Isto obecanje kao i sto je SDA obecala milion iz kantona pa ne vidim da neko predlaze da se lize dupe SDA kako bismo dobili te pare. Sve sto imamo pravo, TREBAMO i MORAMO uzeti, i moramo imati korektan odnos sa svima."
Druže de se odluči jel treba uzeti pare ili ne treba.Jel treba imati korektan odnos ili ne treba, jel nam gradonačelnik grada rahmetli Smajlovic ili Fuad.
Klub ti je već depolitizovan ili sta je za tebe to?Ali nebitno.Govori ti cijelo vrijeme o zagovaranju, a ne da se trebaš staviti na nečiju stranu.Možeš ti imati korektan odnos koliko hoćeš ali niko ti neće pokucati na vrata i donjeti novac.Dakle sastanak sa svakim ne znaći politika da ulazi u klub.Obećala SDA iz kantona nije ispunila i sad reci eh nema od toga nista j.ebes njih.Fudo htio ugasiti klub bili nekorektni odnosi a uplatio pola miliona, da nije bilo razgovora i pregovaranja ni dan danas nebi dobili taj novac vucali bi se po sudu.Dakle kako oni tebi "obećaju" ti zagovaraš svoje.Fudu ne volim dabogda se ne pomakeo sad, ali moram prihvatiti gorko da je gradonačelnik a uglavi mi je kako da izvućemo novac od njega i da mu približimo klub koliko toliko, ne samo njemu nego svima pa makar bio HDZ.Neka nam ga svi guraju sada, biti cemo stpljivi i doćiće i naših 5 minuta.Što bi rekli moraš ga sad gutati od metra..Ja mogu mislit kako je upravi kada su se sastajali sa njim, ne treb mi niko crtati ali šute i gutaju.Doci ce vrijeme kada stanemo na noge i svima ga zaprdimo.Zašto biti 5 sezona u ovoj ligi kad možeš ranije biti stabilan samo da mudeš mudar.