NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 26 ruj 2024, 20:41
Avenija je napisao/la: 26 ruj 2024, 20:32 Sto je najgore bio potpisan ugovor u 6 mjesecu od milion maraka izmedju saveza i grada da neće stadion u "takvom" stanju dočekati Evropske velesile poput Njemačke Holandije, Madjarske i dobiješ na kraju kurton po čelu.
Nije bilo rebalansa :lol: :lol:

I neka nas piša sve redom još 4 godine, simbol grada, Bilino Polje, nije ni klub, kad već mrzi klub iz dna duše, raspada se totalno. Ono što ima od prije nije u stanju izdvojiti godišnje po 100, 200k da se srede brojači, da se barem domaćinski održava to što imamo.

Znači delegacija iz Njemačke lagano u vip pod najlon :pray:
I treba da nas jebe, komplet Zenicu da naguzi i raseli. Njegov osjecaj prema simbolima grada Bilinom Polju i Čeliku je jednak mom osjecaju da odem u Vakuf prema nekoj Slogi. Rekao bi im isto maknite mi tu rupetinu Covid 19 arenu :D

Samo ima jedna razlika meni u Vakufu bi rekli ko si ti, idi u pičku materinu odakle si došao pa tamo odredjuj a kod nas došljaka izaberu za prvog čovjeka i gradonačelnika. Zenica ukratko.

@kocka ja sam na starom forumu ss.ba pisao za Čelik da ulozi nesto i sredi sitnice i shvatio sam da sam pogresio, realno gledajući to je nemoguce, treba biti realan, kakav god da je stadion Čelik ima stvarno te dugove, ima plate igrača, nedostatak sredstava i glupo bi bilo da pored saveza i grada koji imaju desetine miliona da Čelik sredjuje nedostatke.

Čelik moze ispostovati da ne trenira na BP da se travnjak oporavi, lobirati kod saveza i grada da ispostuju ugovor npr i to je to.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Zašto savez nije urgirao nikako, da provjeri u kakvom je stanju stadionu?
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Truhlo je napisao/la: 26 ruj 2024, 18:02 Zbog čega brojači ne rade?

Taman sam @zamorana obavjestio da se stalo u kraj rutonjama i ženturačama, a oni zadaju udarce opet :lol:
Jos sam ja goru obavjest dobio da je sin od rutonje bacio s terase zapada drugom dijetu svoju clansku da udje gledat tekmu :) Znaci i rutonjcici se pojavili oca im ebem :mrgreen:
Tesko je iskorijenit zenturace,rutonje i rutonjcice :mrgreen:
FliX

Post Postao/la FliX »

slika

:lol:
Bosanjeros

Post Postao/la Bosanjeros »

Što nam se ovaj nagovori :D
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Eno onaj mafijas preuzima Slobodu koja cw vjerovatno ispast, nemoze ih ni Husic mislim spasit ove god tako da iduce godine ce bas bit je...a 1LF i vjerovatno ce opet Sloboda uc na ovaj ili onaj nacin.Mozemo se mi posvetit stabilizaciji ove i iduce godine pa tek napast 26/27 god.
Mozda je tako i najbolje
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 27 ruj 2024, 11:36 Eno onaj mafijas preuzima Slobodu koja cw vjerovatno ispast, nemoze ih ni Husic mislim spasit ove god tako da iduce godine ce bas bit je...a 1LF i vjerovatno ce opet Sloboda uc na ovaj ili onaj nacin.Mozemo se mi posvetit stabilizaciji ove i iduce godine pa tek napast 26/27 god.
Mozda je tako i najbolje
Nas svakako ne zanima jer ulazimo ove sezone u PL :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Truhlo je napisao/la: 27 ruj 2024, 12:17
Cinvict35 je napisao/la: 27 ruj 2024, 11:36 Eno onaj mafijas preuzima Slobodu koja cw vjerovatno ispast, nemoze ih ni Husic mislim spasit ove god tako da iduce godine ce bas bit je...a 1LF i vjerovatno ce opet Sloboda uc na ovaj ili onaj nacin.Mozemo se mi posvetit stabilizaciji ove i iduce godine pa tek napast 26/27 god.
Mozda je tako i najbolje
Nas svakako ne zanima jer ulazimo ove sezone u PL :rock:
:lol:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Kakva je ovo tema nova na pocetnoj na engleskom.pa gdje admin o cemu ovaj pise ondje.
Jebo turke daleko im kuca od nase a i likovi poput Azmira eto mu Sloboda nek ispuni san tuzlacima a vreme ce pokazat sve a bili rekli Vinko preuzima ,nek im je sretno sa njim😁Ja bas bi volio da ih preuzme i sve njemu daje pa da jednom vide je li dobro ili nije..A mi ucicemo kad bude doso vakat ,imamo mi milion problema dok ne udjemo i sta ces uci ako nemas jos novca da nas ismijavaju i ponizavaju na terenu .
Pobijedite bar taj Rahic obradujte malo navijace i vratite ih na stadion.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Imal neko info hoce li bit stream iz Rahica?
sale

Post Postao/la sale »

BatistutA19 je napisao/la: 27 ruj 2024, 12:28 Kakva je ovo tema nova na pocetnoj na engleskom.pa gdje admin o cemu ovaj pise ondje.
Jebo turke daleko im kuca od nase a i likovi poput Azmira eto mu Sloboda nek ispuni san tuzlacima a vreme ce pokazat sve a bili rekli Vinko preuzima ,nek im je sretno sa njim😁Ja bas bi volio da ih preuzme i sve njemu daje pa da jednom vide je li dobro ili nije..A mi ucicemo kad bude doso vakat ,imamo mi milion problema dok ne udjemo i sta ces uci ako nemas jos novca da nas ismijavaju i ponizavaju na terenu .
Bati, to neki investitor s otoka, hoce da nas kupi :lol:
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Pošto mi ove godine gotovo sigurno ne idemo u PL sljedeća sezona će bit baš zeznuta. Gošk I sloboda vjerovatno ispadaju,a moguće I još jedan klub iz PL,dosta teže će bit uć u PL od sljedeće godine,posvetit se stabilizaciji kluba I za 2 godine pokušat.
c'mon likČe
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nema tu prognoza, danas ćes uci, sutra, iduce godine, za 5,.za 20 godina. Ulaziš kad budeš imao novac tu se sva priča završava.

Do tada idemo klepit Rahiće :grljenje:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
goku

Post Postao/la goku »

Al je fkt nerealno koliko je zapad prljav, pa govna od ptica, ne do Bog nikome…
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

sale je napisao/la: 27 ruj 2024, 12:46
BatistutA19 je napisao/la: 27 ruj 2024, 12:28 Kakva je ovo tema nova na pocetnoj na engleskom.pa gdje admin o cemu ovaj pise ondje.
Bati, to neki investitor s otoka, hoce da nas kupi :lol:
Ne bi vala nijednog investitora da mu das klub i da ne znas posle nista makar nikad ne usli ,naravno treba tu novac i jaki sponzori to je jasno. Ovako neces nikad mislim bez novca uci, ali novac iskljucimo sponzorskim ugovorima jakim a do tada nemas sta mastat o ulasku o nekim igracima ono da igras brzo tecno precizno pas igre neke a do tad izbij i nabij i daj gol 😂😂Nerealni smo jebi ga prvi nekad i ja a znas sve sta i kako ali hajd ti objasni nekom sto nece da razumije ,pobijedis na fb 30 komentara ,odigras nerijeseno ili izgubis 1000 komentara.
Odgovori