I treba da nas jebe, komplet Zenicu da naguzi i raseli. Njegov osjecaj prema simbolima grada Bilinom Polju i Čeliku je jednak mom osjecaju da odem u Vakuf prema nekoj Slogi. Rekao bi im isto maknite mi tu rupetinu Covid 19 arenuTruhlo je napisao/la: ↑26 ruj 2024, 20:41Nije bilo rebalansa
I neka nas piša sve redom još 4 godine, simbol grada, Bilino Polje, nije ni klub, kad već mrzi klub iz dna duše, raspada se totalno. Ono što ima od prije nije u stanju izdvojiti godišnje po 100, 200k da se srede brojači, da se barem domaćinski održava to što imamo.
Znači delegacija iz Njemačke lagano u vip pod najlon
Samo ima jedna razlika meni u Vakufu bi rekli ko si ti, idi u pičku materinu odakle si došao pa tamo odredjuj a kod nas došljaka izaberu za prvog čovjeka i gradonačelnika. Zenica ukratko.
@kocka ja sam na starom forumu ss.ba pisao za Čelik da ulozi nesto i sredi sitnice i shvatio sam da sam pogresio, realno gledajući to je nemoguce, treba biti realan, kakav god da je stadion Čelik ima stvarno te dugove, ima plate igrača, nedostatak sredstava i glupo bi bilo da pored saveza i grada koji imaju desetine miliona da Čelik sredjuje nedostatke.
Čelik moze ispostovati da ne trenira na BP da se travnjak oporavi, lobirati kod saveza i grada da ispostuju ugovor npr i to je to.