NK Čelik

bartoli

Re: NK Čelik

Post Postao/la bartoli »

goku je napisao/la: 26 ruj 2024, 17:19 Hladno jucer frajer sa zapada baci svoju sezonsku nekom liku, da bi ovaj usao dzaba… pu jeb*m li vam pleme seljacko!
Narod je stoka
LimVo likČe
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Nista od sljedece sezone nek se sezonske ulaznice izdaju na ime, plus licna karta na uvid pri ulasku.
Srce, čast i ponos!
phillies

Post Postao/la phillies »

PatrickBateman je napisao/la: 26 ruj 2024, 17:45 Nista od sljedece sezone nek se sezonske ulaznice izdaju na ime, plus licna karta na uvid pri ulasku.
Ma ne treba to. Samo redaru dostaviti spisak brojeva sezonskih, i nek kriza kako koji ulazi. To se moze od slijedece domace uraditi. Kad vec brojaci ne rade.

Al da smo stoka, jesmo! :oops:
Samo Čelik zenički !!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Zbog čega brojači ne rade?

Taman sam @zamorana obavjestio da se stalo u kraj rutonjama i ženturačama, a oni zadaju udarce opet :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
goku

Post Postao/la goku »

phillies je napisao/la: 26 ruj 2024, 17:58
PatrickBateman je napisao/la: 26 ruj 2024, 17:45 Nista od sljedece sezone nek se sezonske ulaznice izdaju na ime, plus licna karta na uvid pri ulasku.
Ma ne treba to. Samo redaru dostaviti spisak brojeva sezonskih, i nek kriza kako koji ulazi. To se moze od slijedece domace uraditi. Kad vec brojaci ne rade.

Al da smo stoka, jesmo! :oops:
Sporo bi to islo, ovo s licnom kartom je najbolje!
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Truhlo je napisao/la: 26 ruj 2024, 18:02 Zbog čega brojači ne rade?

Taman sam @zamorana obavjestio da se stalo u kraj rutonjama i ženturačama, a oni zadaju udarce opet :lol:
Imaju neku grešku gdje se barijer sporo otvaraju, za jednu osobu treba 10 sekundi da prođe, kad bi se stavile u funkciju morali bi 3 sata prije utakmice dolaziti.

Reprezentacija ne koristi barijere više, a neka firma iz Rijeke ih je postavljala, tako da vjerovatno se moraju oni zvati da se popravi.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Kakvo bolan spiskovi i krizanje i redari pa nije 1985 godina i mjesecne autubuske karte kad se krizalo i tada ne bi nista bolje bilo ,samo brojaci i da ti otkuca sezonsku kad udjes kao sto su najavili i cao ili stavit redare na ogradu gore neko i da javi ovom drugom redaru dole da fata sezonsku kad neko baci😁😁.Ja to nisam vidio za bacanje ne mogu rec kad nisam.
Ja ne bi dao bratu rodjenom sezonsku da udje tako.
I ovo za Rahic ne znam sta rec osim seljacka politika kluba ,oni ako zele mogu naci cosak i obezbjedit i ove licence su bezveze moras imat gostujucu tribinu posebnu i cao i po svim pravilima 5% mora gost dobit najmanje osim ako nemaju gosti zabranu ali et kod nas moze kako hoces.Nadam se samo da nece ko proslu godiinu nasjest na isto i treba se cuvat onih aviona kao prosle godine kad je nadletio iznad igraca 2 metra 😂😂
Ovo za Fudu i GV vidjet cemo sta ce bit to dok ne dobijes ne trebas ni racunat na to.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Odlicno je sa licnom kartom ali koliko bi i to redari pratili pitanje je i uporedjivali sezonsku i licnu ..Ma brojaci moraju bit u funkciji ako je ikako moguce sve drugo je em sporo em sumnjivo i nesigurno.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

laudrup je napisao/la: 26 ruj 2024, 18:55

Imaju neku grešku gdje se barijer sporo otvaraju, za jednu osobu treba 10 sekundi da prođe, kad bi se stavile u funkciju morali bi 3 sata prije utakmice dolaziti.

Reprezentacija ne koristi barijere više, a neka firma iz Rijeke ih je postavljala, tako da vjerovatno se moraju oni zvati da se popravi.
Možda da klub nađe neko privremeno rješenje sa skenerima, ne znam koliko bi to koštalo, dok se brojači ne poprave.

Nije ni čudo što nam je stadion ko černobil, 8 godina grad ni marku nije uložio u svoju imovinu u centru grada, bitno je da ima 2 miliona za društvene domove po vukoyebinama da idu klipače lagano.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Sto je najgore bio potpisan ugovor u 6 mjesecu od milion maraka izmedju saveza i grada da neće stadion u "takvom" stanju dočekati Evropske velesile poput Njemačke Holandije, Madjarske i dobiješ na kraju kurton po čelu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 26 ruj 2024, 20:32 Sto je najgore bio potpisan ugovor u 6 mjesecu od milion maraka izmedju saveza i grada da neće stadion u "takvom" stanju dočekati Evropske velesile poput Njemačke Holandije, Madjarske i dobiješ na kraju kurton po čelu.
Nije bilo rebalansa :lol: :lol:

I neka nas piša sve redom još 4 godine, simbol grada, Bilino Polje, nije ni klub, kad već mrzi klub iz dna duše, raspada se totalno. Ono što ima od prije nije u stanju izdvojiti godišnje po 100, 200k da se srede brojači, da se barem domaćinski održava to što imamo.

Znači delegacija iz Njemačke lagano u vip pod najlon :pray:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Pa ja pisem o tum sezonskim vec par puta , pa ko je bas bezobrazan mogao bi i prodavati ulaz npr 3km prolaz i tako 10toricu i 30mara , vjeruj ima likova samo da to znaju da moze maksuz bi uzeli sezonsku.
Ja svaku ponesem i licnu reko provjeravace ono nista prodzes lagano ko u dnevni boravak.
Za pocezak licna karta ime prezime i cim prodzes krizaj nema nas hiljade uopste nema to bi fakat moglo
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Truhlo je napisao/la: 26 ruj 2024, 19:56

Možda da klub nađe neko privremeno rješenje sa skenerima, ne znam koliko bi to koštalo, dok se brojači ne poprave.

Nije ni čudo što nam je stadion ko černobil, 8 godina grad ni marku nije uložio u svoju imovinu u centru grada, bitno je da ima 2 miliona za društvene domove po vukoyebinama da idu klipače lagano.
Sve uredu @Truhlo, ali kad je naš klub uložio 1KM u Bilino Polje ? Usrana ograda se ne može ofarbati jbt led. Stepenice na jugu i sjeveru su užas, gore ploča na jugu propala, ma daj. Tu ti ne trebaju nikakvi milioni da to popraviš, bar nešto najosnovnije. Znamo reći stadion je čelikov, a niko qrcem da mrdne da nešto odradi.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

RubikovaKocka je napisao/la: 26 ruj 2024, 20:50
Truhlo je napisao/la: 26 ruj 2024, 19:56

Sve uredu @Truhlo, ali kad je naš klub uložio 1KM u Bilino Polje ? Usrana ograda se ne može ofarbati jbt led. Stepenice na jugu i sjeveru su užas, gore ploča na jugu propala, ma daj. Tu ti ne trebaju nikakvi milioni da to popraviš, bar nešto najosnovnije. Znamo reći stadion je čelikov, a niko qrcem da mrdne da nešto odradi.
Kad klub bude mogao, uložit će i srediti u skladu sa mogućnostima. Imaš duga koji gori preko pola miliona KM, ne znaš hoće li ko počešati mudo jedno jutro i aktivirati blokadu i da trošiš nešto na stadion ne ide.

Bila je akcija koliko se sjećam robija je sredila malo zapad, ali našem stadionu treba 2 miliona da se nadoknadi neodražavanje i ono što se zapustilo zadnjih 10 godina. Farba je kap u moru, šta sve treba.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Sve ja to znam al barem nesto. Farbanje ograde ili eto šaluj nove stepenice izlij fino i onu ploču gore propalu na terasi juga, to je sitnica sto se novca tice, a znači mnogo vjeruj.
Odgovori