Da, ali kad tek odemo na penale. Očekujem uspavanku od 0:0, osim ako ne zabijemo u prvi 10 min. gol, onda ide uspavnka od 1:0...
NK Čelik
- limvolikce
Re: NK Čelik
Uvijek dođu gosti u civilu na zapad, bar neka porodica od nekog igrača, ali ovaj put ih vjerovatno nećeš ni prepoznati.
Ja se ne sjećam da je Gerila organizovano ikad bila na Bilinom... Mislim, ta grupa je poprilično nevidljiva uvijek bila.
Ocekujem da ce nam igra ponovo biti za qrac. Kao mi nesto hocemo, kao nesto bunarimo, neki centarsutevi gdje je jedan ili dva u sesnaestercu nasa, a njihovi sedam.
Rezultat ce isto sranje biti. Ako mi povedemo igra ce nam ponovo biti za qurac, ali ce oni plesti mrezu oko naseg gola. Nula nula najrealnije. Oni nece, a mi ne znamo. Koga Lukavac ujede, oprezan je i sa Borcem tetovskim.
Rezultat ce isto sranje biti. Ako mi povedemo igra ce nam ponovo biti za qurac, ali ce oni plesti mrezu oko naseg gola. Nula nula najrealnije. Oni nece, a mi ne znamo. Koga Lukavac ujede, oprezan je i sa Borcem tetovskim.
-
Tako je bilo i u Hadžićima s igračem više, nevjerovatno. Nekad se čovjek stvarno zapita šta taj trener i igrači treniraju i kako to uopšte izgleda na treningu.
Bilo kako bilo svi na stadion. Idemo zbog Čelika a ne zbog trenera ili igrača koji su prolazni.
Kod nas bi samo mijenjali trenere, ne postoji sistem i strategija, samo tjeraj trenere kao time cemo nesto postici. Mi kao ciljamo Premijer ligu, a nemamo para da dovedemo Mehica.
Pa bitnija je valjda ova da se prodze i da se pokusa koja para uzet od kupa to jest neka atraktivna domaca tekma sa premijerligasem , a st nama znaci onda za vikend kad nemozemo do vrha nemozemo ni ispast tako da nama izgkeda prvenstvo nije toliko bitnoKakhaKaladze je napisao/la: ↑24 ruj 2024, 21:21Ma nama je realno bitnija utakmica za vikend i zato ocekujem postedu za dobar dio ekipe koja je igrala dosad a da priliku dobiju momci koji nisu toliko igrali. Samim time rezultat nije u prvom planu nego da pokusas izvuci nesto od igraca sa klupe koji dosad nisu blistaliasimdemineri je napisao/la: ↑24 ruj 2024, 21:13Pa očekujem ispadanje iz kupa, jedino ako Travnik nema ama baš nikakve ambicije pa "dolaze izgubiti".
Igrači su u strahu i sumnjam da su se otrijeznili od vikenda, doduše oni igraju kao pijani još od prve utakmice, tako da nema od otrježnjenja ništa.
S druge strane Travnik ima isto pobjeda kao i mi, imaju novog trenera i sumnjam da će im motiva faliti. Neki rani gol Travnika, dovodi ovog puta do skidanja šorceva kamoli dresova.
Mi protiv ove ekipe nismo ošutali na gol, te smatram da su oni iste ako ne i bolje kvalitet od nas, ne plaše se Čelika i ponavljam dolaze s novim trenerom. To su sve neke sitnice koje idu u njihovu korist.
Doduše, ja sam se već fulio par prognoza ovdje na forumu, nadam se da ću i ovaj put.
Nama je najbitnije hocel sutra Kroolj dat neke pare za Celik da se rijese neke trenutne finansiske stvari u klubu.
Važniji je kup, barem postoji neka šansa da dobiješ protivnika gdje se može prodati 4 ili 5000 ulaznica. To nam je ko u ligi 5 domaćih utakmica.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ma kup je kratkorocno rjesenje po meni. Slazem se da ce ti dolazak u kupu donije 5 6 k na stadion ali dugorocno nemas nista od te jedne utakmice. Druga stvar dobijes sljedece kolo kupa lupam Slogu Doboj i izbaci te a nece sloga privuc nista vise nego Travnik. Mala je sansa objektivno da ces prolaskom u kupu dobit tu posjetu jer sam misljenja da imas mozda 3 4 ekipe koje ce privuc tu masu. Nece niko rec uu igramo protiv Igamana, GOSKA itd hajmo na urakmicu a sve te ekipe ce te lagano izbacit. Znam izbacili smo Sarajevo sto ne bi mogli GOSKA al pricamo o nekom realnom scenariju.
Dok s druge strane pobjedom u Rahicu si u vrhu tabele i prilicno sam siguran da u nekom ludom scenariju da si na vrhu tabele pred duele sa Tuzlom STupcanicom i taj dio sezone da ces imat jaku posjetu. Ne kazem da je to realno ali je dugorocnije jer je nama koliko god da treba posjeta od 5 6 k nama je potrebnije da prosirimo bazu navijaca pa da umjesto 1k stalnih imamo hiljadu i po.
Dok s druge strane pobjedom u Rahicu si u vrhu tabele i prilicno sam siguran da u nekom ludom scenariju da si na vrhu tabele pred duele sa Tuzlom STupcanicom i taj dio sezone da ces imat jaku posjetu. Ne kazem da je to realno ali je dugorocnije jer je nama koliko god da treba posjeta od 5 6 k nama je potrebnije da prosirimo bazu navijaca pa da umjesto 1k stalnih imamo hiljadu i po.
Naravno postoji šansa da dobiješ GOŠK, Igman ili da gostuješ prvoligašu što je samo trošak, ali nama je kup donio baš dobru lovu zadnja dva puta i moramo to ganjati.
Evo protiv Radničkog 939 ulaznica, da dobiješ Rahić ništa bolje neće biti protiv Tomislava, a ako izgubiš gore i 500 ulaznica je premija.
Pobjeda u Rahiću je bila imperativ i prije kiksa protiv Radničkog, a sad je sve osim pobjede katastrofa. Odigraš X gore i eto te na 10. mjestu na tabeli, a kad god je bio pritisak naši su kiksali, ne znaju se nositi sa tim. Kad sve useru i kad bude 500 ljudi na tribinama onda će proigrati kao na proljeće prošle godine, kad je svejedno jesi li dobio Zvijezdu u gostima ili ne.
Evo protiv Radničkog 939 ulaznica, da dobiješ Rahić ništa bolje neće biti protiv Tomislava, a ako izgubiš gore i 500 ulaznica je premija.
Pobjeda u Rahiću je bila imperativ i prije kiksa protiv Radničkog, a sad je sve osim pobjede katastrofa. Odigraš X gore i eto te na 10. mjestu na tabeli, a kad god je bio pritisak naši su kiksali, ne znaju se nositi sa tim. Kad sve useru i kad bude 500 ljudi na tribinama onda će proigrati kao na proljeće prošle godine, kad je svejedno jesi li dobio Zvijezdu u gostima ili ne.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Gledajući utakmice slobode,goška,radnika I ostalih ekipa koje se bore za opstanak,po mom mišljenju nisu mnogo jači od ekipa iz FL,sa njima se može igrat definitivno,al to nisu atraktivni protivnici osim slobode,sve ostalo je atraktivno I privlači navijače,ali kako bi završilo? Vjerovatno kao sa zrinjskim. Danas svi na Bilino !
c'mon likČe
Pa ne moramo biti u vrhu, mozemo se borit i za opstanak i to ce privuci ljudi, mozda je to neka skrivena taktikaKakhaKaladze je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 09:09 Ma kup je kratkorocno rjesenje po meni. Slazem se da ce ti dolazak u kupu donije 5 6 k na stadion ali dugorocno nemas nista od te jedne utakmice. Druga stvar dobijes sljedece kolo kupa lupam Slogu Doboj i izbaci te a nece sloga privuc nista vise nego Travnik. Mala je sansa objektivno da ces prolaskom u kupu dobit tu posjetu jer sam misljenja da imas mozda 3 4 ekipe koje ce privuc tu masu. Nece niko rec uu igramo protiv Igamana, GOSKA itd hajmo na urakmicu a sve te ekipe ce te lagano izbacit. Znam izbacili smo Sarajevo sto ne bi mogli GOSKA al pricamo o nekom realnom scenariju.
Sretno danas i ocekujemo pobjedu.
- limvolikce
Ovo se često ponavlja, pa može neko pomisliti da je istina. Dakle, imamo mi te pare, ali problem je što Mehić ne vrijedi tih para, tako da se ne ponavljamo ovdje ko papagaji više.
-
Na kraju krajeva, koliko sam cuo Mehicu je nudjena ista plata i u Vitezu i u Celiku.
Samo sto je Vitez odredjen iznos mu dao odmah na ruke.
Danas 4-5 komada u mrezi Travnika. Citiram se nakon utakmice.
Samo sto je Vitez odredjen iznos mu dao odmah na ruke.
Danas 4-5 komada u mrezi Travnika. Citiram se nakon utakmice.
1. Kolo - Čelik vs Goražde
Zapad - 1283
Istok - 40
Jug - 133
Ukupno KM - 9886
2. Kolo - Čelik vs Jedinstvo
Zapad - 1608
Istok - 125
Jug - 121
4. Kolo - Čelik vs Zvijezda
Zapad - 1169
Istok - 45
Jug - 143
6. Kolo - Čelik vs Radnički Lukavac
Zapad - 815
Istok - 23
Jug - 101
Ukupno KM - 28127
Prosjek KM - 7031.75
Prodanih karti ukupno - 5606
Prodanih karti prosjek - 1401.5
Zapad - 1283
Istok - 40
Jug - 133
Ukupno KM - 9886
Zapad - 1608
Istok - 125
Jug - 121
Zapad - 1169
Istok - 45
Jug - 143
6. Kolo - Čelik vs Radnički Lukavac
Zapad - 815
Istok - 23
Jug - 101
Ukupno KM - 28127
Prosjek KM - 7031.75
Prodanih karti ukupno - 5606
Prodanih karti prosjek - 1401.5
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
-
Razocaran sam brojkama juga i suzdrzat cu se daljeg komentara nek ostane na tome.zjenica je napisao/la: ↑25 ruj 2024, 12:15 1. Kolo - Čelik vs Goražde
Zapad - 1283
Istok - 40
Jug - 133
Ukupno KM - 9886
Zapad - 1608
Istok - 125
Jug - 121
Zapad - 1169
Istok - 45
Jug - 143