Nesto kontam sta i kad se rijesimo svih dugova opet ti treba kes jer kad vidis ostale klubove koliko ulazu, i kako je liga svake godine sve kvalitetnija Bogami treba se dobro zapitat kako i sta.
Na trenutak sam pomislio da pričaš o nekom drugom klubu, a ne o Čeliku ...Allgunsblazing je napisao/la: ↑11 srp 2024, 22:14 Meni samo nisu jasne ove krajnosti iz kojih i u koje mi idemo.
Nije uopste tacno da mi nemamo nikakvog sistema. To je vala cisto omalovazavanje clanova UO i njihovog rada. Izuzmimo par najboljih klubova iz PL, ostali nisu nista organizovaniji od nas, osim sto im je startna pozicija bolja i imaju vise novca, opet zbog startne pozicije.
Imamo mozda i najtransparentniju komunikaciju sa navijacima/medijima drzavi.
Sistem donacija je fantastican i vjerovatno smo klub/navijaci, uz Zelju, sa najvise prihoda, a zakazali smo na kartama gdje se drugi klubovi izvlace.
Brend svakoga dana raste kao i broj sponzora. Igraci su tri koplja iznad ostalih u pogledu kako ih klub oblaci. To sto su danas trenirali u ovom ili onom je sitnica (odnosno se vracamo opet na prvi korak, a to je novac). Momci krenu na gostovanje svi isti kao i clanovi SS.
Sto se tice igraca i tu imamo sistem, mladost. I to je jedini ispravan sistem.
Iskreno, stvarno ne znam sta nasi navijaci to ocekuju. Pa mi smo u zadnje cetiri godine vratili preko 3 miliona KM duga, kako to bez sistema?
Avenija ocekujem tvoju kandidaturu za clana UO na skupstini. Mada iskreno sumnjam da ces se i pojaviti da glasas.
Stvarno fascinantno zvuči, ali to je onaj Čelik za koji se svi borimo.asimdemineri je napisao/la: ↑12 srp 2024, 09:19Na trenutak sam pomislio da pričaš o nekom drugom klubu, a ne o Čeliku ...Allgunsblazing je napisao/la: ↑11 srp 2024, 22:14 Meni samo nisu jasne ove krajnosti iz kojih i u koje mi idemo.
Nije uopste tacno da mi nemamo nikakvog sistema. To je vala cisto omalovazavanje clanova UO i njihovog rada. Izuzmimo par najboljih klubova iz PL, ostali nisu nista organizovaniji od nas, osim sto im je startna pozicija bolja i imaju vise novca, opet zbog startne pozicije.
Sistem donacija je fantastican i vjerovatno smo klub/navijaci, uz Zelju, sa najvise prihoda, a zakazali smo na kartama gdje se drugi klubovi izvlace.
Brend svakoga dana raste kao i broj sponzora. Igraci su tri koplja iznad ostalih u pogledu kako ih klub oblaci. To sto su danas trenirali u ovom ili onom je sitnica (odnosno se vracamo opet na prvi korak, a to je novac). Momci krenu na gostovanje svi isti kao i clanovi SS.
Iskreno, stvarno ne znam sta nasi navijaci to ocekuju. Pa mi smo u zadnje cetiri godine vratili preko 3 miliona KM duga, kako to bez sistema?
Avenija ocekujem tvoju kandidaturu za clana UO na skupstini. Mada iskreno sumnjam da ces se i pojaviti da glasas.
Prelazi u PSG ili je u HSV. Nisam dobro zapamtio, ali znam da je neka "skracenica". Cekaj, cekaj, sjetio sam se.. prelazi u DHL.
To je problem tvoje percepcije. Ja nisam slagao niti uljepsao bilo sta od toga. Sve stoji i sve je uvedeno u zadnje 4 godine.asimdemineri je napisao/la: ↑12 srp 2024, 09:19Na trenutak sam pomislio da pričaš o nekom drugom klubu, a ne o Čeliku ...Allgunsblazing je napisao/la: ↑11 srp 2024, 22:14 Meni samo nisu jasne ove krajnosti iz kojih i u koje mi idemo.