Na jednog keca vuku tri…jole je napisao/la: ↑28 vel 2026, 12:44Koga će sad izvuć onda...AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑28 vel 2026, 11:47 Žao mi Sablje. Džabe se ponadao. Šta mu majmuni uradiše.
FK Željezničar
-
PatrickGerhardt
Re: FK Željezničar
- Lokomotifa
Sa ovom šutnjom bi čovjek rek'o da su ovi naši iz Uprave misteriozni. A ja se bojim da su samo nesposobni.
Vjerovatno Nijaz kalkulira, boji se kolapsa, jer sutra će Sanin njega pitati gdje je sportski rezultat. Nijaz je nakon trenera prvi sljedeći u lancu odgovornosti.
Trebalo je jutros osvanuti sa trenerom pa ko god bio, da se čovjeku daju dva dana da fino pripremi Zrinjski.
Vjerovatno Nijaz kalkulira, boji se kolapsa, jer sutra će Sanin njega pitati gdje je sportski rezultat. Nijaz je nakon trenera prvi sljedeći u lancu odgovornosti.
Trebalo je jutros osvanuti sa trenerom pa ko god bio, da se čovjeku daju dva dana da fino pripremi Zrinjski.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Bolje je trenera imenovat poslije Zrinjskog, nema smisla sad, ko god dođe šta će postić jednim treningom
- PlavaPorodica
Sto imam filing da ce Maksimovic osvanut 
Vara te osjećaj za filing.
- AmarAmarOsimOsim
Strpljenja i sabura ljudi. Kad se klub oglasi imaću šta da napišem na tu temu. Ne kontam kako ljudi imaju toliku slobodu da pišu da je neko trener. Samo su nanijeli štetu klubu i našem ratniku. Fakat mi je žao, ljudi mu čestitaju, članci se pišu a on se jadnik nada i čeka. Žalosno. Još gore mi je što ljudi napadaju po klubu. Gdje piše da mora biti tačno što portal napiše? Naučeni da kupimo informacije sa portala prije nego se klub oglasi pa je sad problem. Dok se klub ne oglasi - ništa. Rečeno je na desetine puta da se samo čeka press služba i da se prate stranice kluba.
Još sinoć sam rekao da se sačeka sa komentarima oko šsš. Čak sam i par puta u toku dana napisao da ništa još nije riješeno i da se sačeka. Ako ćemo realno da je Sablja klub bi se oglasio i ne bi dopustio da se manipuliše. Drugo, utakmica je u ponedjeljak, još jedan trening ima do utakmice, da je Sablja sigurno bi bio tu. Barem da se na mišiće i na psihu pokuša pobijediti utakmica čak i u slučaju da ne bude pored klupe nego na tribini. To bih rekao i da nemam info.
Još jednom baš mi je žao Sablje i šta mu majmuni sa člancima uradiše. Jadno. Barem će neka poruka da ostane da je tačno samo onda kada se klub oglasi.
Nadam se da ću da proguram Camaja u klub sa pisanjem po forumima. I danas odličan. Bio je učesnik kod gola.
Još sinoć sam rekao da se sačeka sa komentarima oko šsš. Čak sam i par puta u toku dana napisao da ništa još nije riješeno i da se sačeka. Ako ćemo realno da je Sablja klub bi se oglasio i ne bi dopustio da se manipuliše. Drugo, utakmica je u ponedjeljak, još jedan trening ima do utakmice, da je Sablja sigurno bi bio tu. Barem da se na mišiće i na psihu pokuša pobijediti utakmica čak i u slučaju da ne bude pored klupe nego na tribini. To bih rekao i da nemam info.
Još jednom baš mi je žao Sablje i šta mu majmuni sa člancima uradiše. Jadno. Barem će neka poruka da ostane da je tačno samo onda kada se klub oglasi.
Nadam se da ću da proguram Camaja u klub sa pisanjem po forumima. I danas odličan. Bio je učesnik kod gola.
Od utakmice sa Slogom me nikako ne prolazi neki bijes ali ne na igrače, igru ili na rezultat već na tzv. "Stručni štab" koji nam sjedi na klupi i sve predstavnike kluba koji su bili uz teren i koji su gledali kako nas cigani tuku. Takvu bezvoljnost i bezmu@ost ne pamtim da sam vidio na našoj klupi.
Nadam se da će sljedeći trener znati kako se neke stvari trebaju raditi uz liniju. Budi gospodin na presici, na intervjuima ali brate budi ratnik i namazan kad si na terenu ili uz liniju...
Nadam se da će sljedeći trener znati kako se neke stvari trebaju raditi uz liniju. Budi gospodin na presici, na intervjuima ali brate budi ratnik i namazan kad si na terenu ili uz liniju...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
PatrickGerhardt
Znači napravili smo puni krug i izbor pao na trenera koji nas ne prvobitno treba preuzeti ? 
Je li stigao na Grbavicu?
-
PatrickGerhardt
Nadam se da Gušo ne ostaje već je tri trenera ispratio. Bolje Čiču zadržati.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑28 vel 2026, 16:49Kako sam skontao veceras sa pomocnicima, iz trenutnog NSS ostaje jedan
-
PatrickGerhardt
Ako sam dobro skontao nijedan od njih dvojica nece ostati, a ni hajrudinLevin je napisao/la: ↑28 vel 2026, 17:06Nadam se da Gušo ne ostaje već je tri trenera ispratio. Bolje Čiču zadržati.PatrickGerhardt je napisao/la: ↑28 vel 2026, 16:49Kako sam skontao veceras sa pomocnicima, iz trenutnog NSS ostaje jedan
- PlavaPorodica
Savo?PatrickGerhardt je napisao/la: ↑28 vel 2026, 16:30 Znači napravili smo puni krug i izbor pao na trenera koji nas ne prvobitno treba preuzeti ?![]()
-
PatrickGerhardt
PlavaPorodica je napisao/la: ↑28 vel 2026, 17:17Savo?PatrickGerhardt je napisao/la: ↑28 vel 2026, 16:30 Znači napravili smo puni krug i izbor pao na trenera koji nas ne prvobitno treba preuzeti ?![]()