FK Željezničar

Levin

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Levin »

Prejako... Svaka čast...

Samo podrška i ništa drugo...
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 27 vel 2026, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
jole
Global moderator

Post Postao/la jole »

Bersaga je napisao/la: 27 vel 2026, 22:18
PlavaPorodica je napisao/la: 27 vel 2026, 21:56
AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 27 vel 2026, 21:01 Po meni je neophodno da se pronađe sportski direktor u najkraćem mogućem roku. Period od 2.5 mjeseca je dosta dug. Potrebno je da se sportski direktor uklopi u okruženje, da je tu, da prati omladince, da prati seniore, da se stalno komunicira sa UO-om, da se plan spremi, da se pripreme smijernice kako da se dočeka ljetni rok, trener, stručni štab, želje, ideje i tako dalje. To je po meni jedan od prioriteta koji mora da se riješi u najkraćem mogućem roku.

Ja lično smatram da nam treba neko ko je radio to. Nikako neki početnici u tom poslu i imena koja bi radi karijere bila bum samo u člancima. Najbolji je primjer Rahimić. Po meni je najbolje rješenje Mindaugas Nikoličius. Druga opcija mi je sportski direktor Radničkog 1923, ne sjećam mu se imena na nekom podcastu sam ga upratio. Strašan posao radi u Radničkom, posebno sa strancima sa egzotičnih destinacija. Dalje od njih ne bih tražio.
Mene živo zanima k'o Rudaru godinama dovodi igrače iz Afrike,J.Amerike, sad evo iz Andore i Španije..
Santos, Amoah, pa sad ovi yebivjetri..
K'o im je ta šema, jel' neko u klubu, neki posrednik, ili neki menadžer?
Spojite ga sa nama, neka šalje stalno par komada na probu.
Tuga je da Rudar godinama ima bolju "scouting" službu od nas..
Perica je zadužen za ovu garnituru. Znam da su prethodnih godina u Prvoj ligi manjeg BH entiteta bili navukli dosta Argentinaca.
Neke Argentince je doveo Erikov menadžer.
Bersaga

Post Postao/la Bersaga »

Sablja može ali maksimalno do ljeta. Taman koliko traje hajp koji nas može dići. Nema on kapaciteta ako ćemo ganjati nešto više.

Ako ne bude e onda fakat ne znam ko je spreman doći u ovu situaciju.
Levin

Post Postao/la Levin »

Bersaga je napisao/la: 27 vel 2026, 23:24 Sablja može ali maksimalno do ljeta. Taman koliko traje hajp koji nas može dići. Nema on kapaciteta ako ćemo ganjati nešto više.

Upravo sam to htio napisati... Alternative : Ćorić, Kafurić, Maksimović, Janković, Krunić...

Neki su možda uspješniji ali svi su oni rizik.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
WeekendOffender

Post Postao/la WeekendOffender »

Uzimamo Zrinjskog i Stimcu dajemo otkaz
Bersaga

Post Postao/la Bersaga »

Levin je napisao/la: 27 vel 2026, 23:29
Bersaga je napisao/la: 27 vel 2026, 23:24 Sablja može ali maksimalno do ljeta. Taman koliko traje hajp koji nas može dići. Nema on kapaciteta ako ćemo ganjati nešto više.

Upravo sam to htio napisati... Alternative : Ćorić, Kafurić, Maksimović, Janković, Krunić...

Neki su možda uspješniji ali svi su oni rizik.
Ne možeš biti pametan. Ja sam lično od Tune čuo priče o Ćoriću, ako je tačno onda on ne smije više biti opcija nikad više. Meni je djelovao kao rega lik, razgovarali smo na druženju i sretao sam ga i na Otoci, ljubazan čovjek, sad opet haj znaj šta je tu istina. Klafurić zna izvući situaciju a ovi ostali ništa, Maksimović samo ove polusezone Posušje i Sloga, ne zna se gdje je lošiji bio. Krunić vodi reprezentaciju ali svakako bar po meni loša opcija kao i Janković. Starčević što je vodio Krupu je ozbiljniji od njih.
AhmedNurudin

Post Postao/la AhmedNurudin »

Dobro Dželo reče da sačekamo. Ne znam stvarno otkud ovoliko mahale oko Kluba a ponadali smo se da je to iza nas. Iskreno da sam na mjestu nekoga iz Kluba razmislio bi o oduzimanju akreditacije pojedinim medijskim kućama i portalima, ovo već prelazi u bezobrazluk. Sablji uvijek dobrodošlica.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Odgovori