NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Hoćemo li uspjeti napuniti Bilino polje do posljednjeg mjesta u nedjelju na proslavi?

Anketa traje do: 29 svi 2026, 11:49.

DA
10
36%
NE
3
11%
MORAMO
15
54%

Ukupno glasova: 28

Luis Nazario da Lima

Re: NK Čelik

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

phillies je napisao/la: 26 svi 2026, 09:41
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 26 svi 2026, 00:24 Kad bi se i nagrada "Ponos Čelika" dodijelila protiv Igmana, valjalo bi. Il na proslavi da ne bude puno revijalno na tekmi 😂
I ko ce ponijeti titulu, zna li se? Hoce li se gledati ko je najvise puta bio igrac utakmice na glasanju?

Ovako statisticki, Masic je prvi kandidat + megafon :lol:
Maške je zasluzio, svaka cast svima, nikad nije bila jaca konkurencija al je zasluzio, po mom misljenju.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

FRLegioen je napisao/la: 26 svi 2026, 22:31
PonosniSmogovci je napisao/la: 26 svi 2026, 22:08
Hardzavi je napisao/la: 26 svi 2026, 18:46

Onda teško da jug može biti pun. Nadam se da griješim...
Tako ste i za Sarajevo govorili. Za jug ne beri brige. :?
Ove polusezone sam više puta bio na jugu nego na istoku.Ko nije član Robije neka se učlani,pa otišao na jug samo kad je derbi ili na svaku tekmu.Momci stvarno rade prave stvari,koordinacija sa zapadom je svaki put sve bolja,sve za dobrobit kluba i bolje atmosfere .Biće dobar dernek,svi na jug!
10 KM clanska za citavu godinu, pricat o tome je i smijesno. Prilikom učlanjenja u klub automatski dodati podstavku sa kvadraticem i "x" upisati da se uclanjujes i u Robijase. Uz clansku kluba, dobijas i Robijasa, isao na jug ili ne time si dao podrsku jednoj dobroj prici.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Odlicna ideja Redbull.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Redbull je napisao/la: 26 svi 2026, 22:53
FRLegioen je napisao/la: 26 svi 2026, 22:31
PonosniSmogovci je napisao/la: 26 svi 2026, 22:08

Tako ste i za Sarajevo govorili. Za jug ne beri brige. :?
Ove polusezone sam više puta bio na jugu nego na istoku.Ko nije član Robije neka se učlani,pa otišao na jug samo kad je derbi ili na svaku tekmu.Momci stvarno rade prave stvari,koordinacija sa zapadom je svaki put sve bolja,sve za dobrobit kluba i bolje atmosfere .Biće dobar dernek,svi na jug!
10 KM clanska za citavu godinu, pricat o tome je i smijesno. Prilikom učlanjenja u klub automatski dodati podstavku sa kvadraticem i "x" upisati da se uclanjujes i u Robijase. Uz clansku kluba, dobijas i Robijasa, isao na jug ili ne time si dao podrsku jednoj dobroj prici.
Ovu tekmu moramo prekucati posjetom!Na gostovanjima smo svi zajedno,i jug i zapad i istok ,ali moramo omasoviti jug posebno kad pođe PL.Ko se nije učlanio nek se učlani ,trebače mu i za jesenji dio PL.Kad može Mirso,Muho ili ja sa 50 i kusur mogu i mlađi...
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Kaže Pločo komentator MY TV pola godine čeka spreman ovaj zadnji prenos kada Čeliku dodjele trofej i kada bude proslava. Tj. sada u nedjelju. Dobar je lik, ima likova iz Sarajeva koji nas baš gotove. Uvijek se sjetim onog Bajraktarevića kako ginuo za Čelik u svome vrijeme.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori