Maške je zasluzio, svaka cast svima, nikad nije bila jaca konkurencija al je zasluzio, po mom misljenju.phillies je napisao/la: ↑26 svi 2026, 09:41I ko ce ponijeti titulu, zna li se? Hoce li se gledati ko je najvise puta bio igrac utakmice na glasanju?Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑26 svi 2026, 00:24 Kad bi se i nagrada "Ponos Čelika" dodijelila protiv Igmana, valjalo bi. Il na proslavi da ne bude puno revijalno na tekmi![]()
Ovako statisticki, Masic je prvi kandidat + megafon![]()
NK Čelik
-
Luis Nazario da Lima
Re: NK Čelik
10 KM clanska za citavu godinu, pricat o tome je i smijesno. Prilikom učlanjenja u klub automatski dodati podstavku sa kvadraticem i "x" upisati da se uclanjujes i u Robijase. Uz clansku kluba, dobijas i Robijasa, isao na jug ili ne time si dao podrsku jednoj dobroj prici.FRLegioen je napisao/la: ↑26 svi 2026, 22:31Ove polusezone sam više puta bio na jugu nego na istoku.Ko nije član Robije neka se učlani,pa otišao na jug samo kad je derbi ili na svaku tekmu.Momci stvarno rade prave stvari,koordinacija sa zapadom je svaki put sve bolja,sve za dobrobit kluba i bolje atmosfere .Biće dobar dernek,svi na jug!PonosniSmogovci je napisao/la: ↑26 svi 2026, 22:08Tako ste i za Sarajevo govorili. Za jug ne beri brige.![]()
Odlicna ideja Redbull.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ovu tekmu moramo prekucati posjetom!Na gostovanjima smo svi zajedno,i jug i zapad i istok ,ali moramo omasoviti jug posebno kad pođe PL.Ko se nije učlanio nek se učlani ,trebače mu i za jesenji dio PL.Kad može Mirso,Muho ili ja sa 50 i kusur mogu i mlađi...Redbull je napisao/la: ↑26 svi 2026, 22:5310 KM clanska za citavu godinu, pricat o tome je i smijesno. Prilikom učlanjenja u klub automatski dodati podstavku sa kvadraticem i "x" upisati da se uclanjujes i u Robijase. Uz clansku kluba, dobijas i Robijasa, isao na jug ili ne time si dao podrsku jednoj dobroj prici.FRLegioen je napisao/la: ↑26 svi 2026, 22:31Ove polusezone sam više puta bio na jugu nego na istoku.Ko nije član Robije neka se učlani,pa otišao na jug samo kad je derbi ili na svaku tekmu.Momci stvarno rade prave stvari,koordinacija sa zapadom je svaki put sve bolja,sve za dobrobit kluba i bolje atmosfere .Biće dobar dernek,svi na jug!PonosniSmogovci je napisao/la: ↑26 svi 2026, 22:08
Tako ste i za Sarajevo govorili. Za jug ne beri brige.![]()
Kaže Pločo komentator MY TV pola godine čeka spreman ovaj zadnji prenos kada Čeliku dodjele trofej i kada bude proslava. Tj. sada u nedjelju. Dobar je lik, ima likova iz Sarajeva koji nas baš gotove. Uvijek se sjetim onog Bajraktarevića kako ginuo za Čelik u svome vrijeme.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA