NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Hoćemo li uspjeti napuniti Bilino polje do posljednjeg mjesta u nedjelju na proslavi?

Anketa traje do: 29 svi 2026, 11:49.

DA
10
36%
NE
3
11%
MORAMO
15
54%

Ukupno glasova: 28

phillies
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Kontras'88 je napisao/la: 25 svi 2026, 22:43
Guest.1945 je napisao/la: 25 svi 2026, 22:39 Ako je moguće da nam stream ostane što duže nakon završetka utakmice i da ispratimo atmosferu sa stadiona za ove koji nisu u mogućnosti da prisustvuju.
Ovaj gore pise "nadam se da se vise nikad utakmice nece prenositi na yt" zamisli mozga.
Ne zna kako je bit vani i molit Boga da ne steka stream i da uopste ima neki prenos.
Hajd da ti pojasnim. Ako se, ne daj Boze, ponovo budu prenosile utakmice Čelika na youtube-u, to bi znacilo da smo ispali iz PL-a i vratili se u ovu zabokrecinu.
Ako Bog da, od augusta, za Čelikove utakmice nek budu zaduzene samo Arena Sport i MyTv.
Razumijem ja daljinu druze, ali valjda ce se lakse sada dolaziti do Čelikovih utakmica.

Guest1945
Stream treba ostati upaljen sve dok traje dernek na stadionu...
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 25 svi 2026, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Mislim da će MY TV raditi utakmicu u nedjelju zbog dodjele medalja, pehara, Čelika, atmosfere, Bilinog polja, posjete i svega zanimljivog. Treba nam 12 000 da budemo najposjećenija utakmica i u prvenstvu i u kupu ove sezone u svim ligama Bosne i Hercegovine. Večeras Sarajevo Željo delegat 9000. I tamo nekad godinama unazad, ustvari unazad decenijama neki navijaci iz Sarajeva prozvaše nas šabanima.

Na prvom svom derbiju tj večeras kući iskopiraše do u detalj obje akcije Robijaša iz kupa protiv njih upravo. Prvo sa dimnim i parolom, druga za identičnim paljenjem rekvizita na žici..Šabančine iskopirane. :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Kad bi se i nagrada "Ponos Čelika" dodijelila protiv Igmana, valjalo bi. Il na proslavi da ne bude puno revijalno na tekmi 😂
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 25 svi 2026, 23:25 Mislim da će MY TV raditi utakmicu u nedjelju zbog dodjele medalja, pehara, Čelika, atmosfere, Bilinog polja, posjete i svega zanimljivog. Treba nam 12 000 da budemo najposjećenija utakmica i u prvenstvu i u kupu ove sezone u svim ligama Bosne i Hercegovine. Večeras Sarajevo Željo delegat 9000. I tamo nekad godinama unazad, ustvari unazad decenijama neki navijaci iz Sarajeva prozvaše nas šabanima.

Na prvom svom derbiju tj večeras kući iskopiraše do u detalj obje akcije Robijaša iz kupa protiv njih upravo. Prvo sa dimnim i parolom, druga za identičnim paljenjem rekvizita na žici..Šabančine iskopirane. :D
Čelik-Sarajevo 12000 je najposjećenija utakmica ove sezone. Idemo tu prebacit, Čelik - Igman 13000 :grljenje:
Hardzavi

Post Postao/la Hardzavi »

Hoće li i za ovu utakmicu važiti pravilo samo sa clanskom za ulazak na jug?
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Hardzavi je napisao/la: 26 svi 2026, 09:05 Hoće li i za ovu utakmicu važiti pravilo samo sa clanskom za ulazak na jug?
Kao i za svaku drugu.
phillies
12. igrač

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 26 svi 2026, 00:24 Kad bi se i nagrada "Ponos Čelika" dodijelila protiv Igmana, valjalo bi. Il na proslavi da ne bude puno revijalno na tekmi 😂
I ko ce ponijeti titulu, zna li se? Hoce li se gledati ko je najvise puta bio igrac utakmice na glasanju?

Ovako statisticki, Masic je prvi kandidat + megafon :lol:
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 26 svi 2026, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Kontras'88 je napisao/la: 25 svi 2026, 22:43
Guest.1945 je napisao/la: 25 svi 2026, 22:39 Ako je moguće da nam stream ostane što duže nakon završetka utakmice i da ispratimo atmosferu sa stadiona za ove koji nisu u mogućnosti da prisustvuju.
Ovaj gore pise "nadam se da se vise nikad utakmice nece prenositi na yt" zamisli mozga.
Ne zna kako je bit vani i molit Boga da ne steka stream i da uopste ima neki prenos.
To je on rekao jer idemo u PL i da nebi više ispali opet pa da opet strimujemo, a u PL nema streama jer je svaka utakmicama pokrivena TV kamerama.

Al eto apelujem ako može da se i nas poslije utakmice ispoštuje i da stream ostane duže upaljen da i mi koji smo daleko budemo nekako na stadionu.

Vjerujte srce mi se para sto ne mogu biti taj dan na stadionu.Pratim Čelik od kantona preko strima i kad je stream radio i kad je štopao i kad nije radio i eto opet sada moram.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

MY TV bi trebao prenositi protiv Igmana zbog ceremonije dodjele medalja i pehara. Tako su i Stupčanicu prenosili prošle godine, snimali su i tu dodjelu i slavlje.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

R0b je napisao/la: 25 svi 2026, 22:36
Redbull je napisao/la: 25 svi 2026, 22:26 Ljudi kupujte karte na vrijeme :mrgreen:
Riješio :rock:

slika
Kako ne mogu skenirat tvoj kod sebi :D
Ovo nesto nije uredu s tom kartom :mrgreen:
phillies
12. igrač

Uvalili mu dupljak :D
Samo Čelik zenički !!!

Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Valjda neću dosaditi, Bilino polje je ogroman stadion gdje može stati 14 000 ljudi. Vidim i čitam da je cilj pun stadion. Nije to tako jednostavno. I ja ga očekujem ali dnevni termin i dešavanja koja kreću do sutra/neradni dani do subote uvečer će malo istaknuti neke druge događaje u prvi plan od praznika, reprezentacije, LP, zato klub mora maestralan marketing odraditi. I uložiti značajnija sredstva u promociju ove utakmice i pomoci sa nama svima Robijašima da napunimo stadion da svima u regiji i državi pa i sebi pokažemo za što smo se borili i da smo uspjeli. Više se neću ponavljati ali mislim da je već od sinoć što više ugostiteljskih prijateljskih objekata trebalo biti napunjeno fizičkim ulaznicama. Cijele sedmice i na dan utakmice će biti ljetni dani sa oko 30-tak °C tako da moramo to iskoristiti i napraviti crno crveni karneval u nedjelju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Zamorano je napisao/la: 26 svi 2026, 10:08
R0b je napisao/la: 25 svi 2026, 22:36
Redbull je napisao/la: 25 svi 2026, 22:26 Ljudi kupujte karte na vrijeme :mrgreen:
Riješio :rock:

slika
Kako ne mogu skenirat tvoj kod sebi :D
Ovo nesto nije uredu s tom kartom :mrgreen:
Ne možeš to je kopija :D sada idu originalne zlatne

slika
slika
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Proslava je najavljena ima mjesec dana, iskacemo na svakom cosku od plakata po gradu do klixa. Svaki stanovnik Zenica je cuo da ulazimo u premier ligu i da se organizuje proslava protiv Igmana. Pokorili smo ligu, rezultati su tu. Ako ne bude rekordna posjeta u ovom rangu, zakljucak je samo jedan. Sav marketing i sve nase price su nebitne, bitno je samo koja je ekipa s druge strane. Mnogo mojih prijatelja koji povrsno prate fudbal pa samim tim i Celik znaju za utakmicu i proslavu i to je pokazatelj da se doslo do ljudi i da znaju. Dalje od toga se ne moze postici marketingom. Pun stadion ce pokazati da sml tu zbog Celika a ne da nas je privukao protivnik. Ovom utakmicom moramo postaviti standard i nagraditi ljude koji su nas vratili gdje pripadamo, od igraca do uprave. Volio bih da se klub zahvali navijacima, prije svega djeci, podjelom dresova od strane igraca. Mislim da bi svakom djetetu vise znacio dres od igraca kojeg je nosio nego 5 originala iz fan shopa i da bi to ostala uspomena za cijeli zivot. To je investicija od 2 3 hiljade KM da svaki igrac podijeli koji dres djetetu sa tribine kao uspomenu na visegodisnju borbu. Ja ne mlgu zamisliti bolji poklon od tog.
Nedjelja ce brzo doci a time i kraj patnje po nizim rangovima, hajde da svi mi ulozimo zadnji napor pozivanja ljudi kojima Igmani, TOSKovi i Stupcanice nisu atraktivni da dodju jer to necemo raditi dogodine. Zadnji put treba nekog nagovarati. Svi ce doci protiv Zelje i Sarajeva, ali zadnji put nagovori 5 10 ljudi koji nece doci bez tvog poziva i daj svoj doprinos da se stadion napuni.
Odgovori