Ide tabela
+17
Kakva dominacija
Nevjerujem da je iko ikada napravio veću razliku pa i kada se igralo 32 kola ranije a ne na ovih samo 26.

Da nam je neko rekao na pocetku sezone da ce ovako zavrsiti hehe.
Počeo si kao one rutonje na zapadu samo da pljuješ,opusti se bolan idemo u PL uživajAvenija je napisao/la: ↑24 svi 2026, 19:46
Najlošiji igrač u historiji Čelika računajući i kanton.
Volio bi vidjeti samo jedno pitanje na pressu ili u bilo kojem intervju-u ali neće niko da kvari ovu fantastičnu i pozitivnu atmosferu pa da pita Bojana po čemu, po kojoj zasluzi iz kojeg razloga, jel mu se nesto duguje pa je uopšte medju 18 igrača Babić a kamoli starter i zbog čega ga forsira? Da cujemo odgovor..
Opet preletim jer se iznerviram i u skoro revijalnoj utakmici ali jebiga ponese me.
Barem nadjem utjehu sto ih više pojedine neću morati gledati u PL.
Ali hajde sada idemo puniti to Bilino polje protiv Igmana, napraviti feštu kako mi to znamo jer slavimo nesto veće od obične titule prvaka lige federacije pa kad dodje pauza onda bez emocija pisati o rješavanju ŠKARTA iz trenutke ekipe.
Od večeras treba krenuti puniti Bilino polje.![]()
Ja ne sumnjam u pun stadion protiv igmana uopsteAvenija je napisao/la: ↑24 svi 2026, 21:14 Bajram, Bosna reprezentacija, finale lige šampiona i naša proslava sve u tri dana. Trebamo dobro guzicu oznojiti da isplivamo u prvi plan i dostojno kako dolikuje pred punim stadionom proslavimo ZADNJIH 6 GODINA uspjeha a ne titulu prve lige FBiH. Ustvari nju usput.