NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Hoćemo li uspjeti napuniti Bilino polje do posljednjeg mjesta u nedjelju na proslavi?

Anketa traje do: 29 svi 2026, 11:49.

DA
10
36%
NE
3
11%
MORAMO
15
54%

Ukupno glasova: 28

Avenija
Policija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

slika

Ide tabela :mrgreen: , nema prekidanja tradicije.

+17

Kakva dominacija :tobože: , mislim da će i taj rekord pasti ili je pao.
Nevjerujem da je iko ikada napravio veću razliku pa i kada se igralo 32 kola ranije a ne na ovih samo 26.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 24 svi 2026, 20:15 slika

Ide tabela :mrgreen: , nema prekidanja tradicije.

+17

Kakva dominacija :tobože: , mislim da će i taj rekord pasti ili je pao.
Nevjerujem da je iko ikada napravio veću razliku pa i kada se igralo 32 kola ranije a ne na ovih samo 26.
Da nam je neko rekao na pocetku sezone da ce ovako zavrsiti hehe.

Ovdje nas pojedinci na polusezoni plasili sa Realom iz Olova i sa Barsom iz Tuzle a na kraju mozemo i 20 bodova pobjec drugoplasiranom.
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

IMG_20260524_202433.jpg
IMG_20260524_202433.jpg (237.99 KiB) Pogledano 240 puta.
Evo prikaz najboljih strijelaca ove sezone :D
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Avenija je napisao/la: 24 svi 2026, 19:46
Brotherze je napisao/la: 24 svi 2026, 19:28
zjenica je napisao/la: 24 svi 2026, 19:17 Babic katastrofa živa... rijetko koji duel je dobio, milion grešaka, i to nije samo ovu utakmicu.

I treći gol je ofsajd bio.

Sve u svemu, bravo momci, lagana pobjeda :srce:
danas mozda I najlosiji.

Najlošiji igrač u historiji Čelika računajući i kanton.

Volio bi vidjeti samo jedno pitanje na pressu ili u bilo kojem intervju-u ali neće niko da kvari ovu fantastičnu i pozitivnu atmosferu pa da pita Bojana po čemu, po kojoj zasluzi iz kojeg razloga, jel mu se nesto duguje pa je uopšte medju 18 igrača Babić a kamoli starter i zbog čega ga forsira? Da cujemo odgovor..

Opet preletim jer se iznerviram i u skoro revijalnoj utakmici ali jebiga ponese me.
Barem nadjem utjehu sto ih više pojedine neću morati gledati u PL.

Ali hajde sada idemo puniti to Bilino polje protiv Igmana, napraviti feštu kako mi to znamo jer slavimo nesto veće od obične titule prvaka lige federacije pa kad dodje pauza onda bez emocija pisati o rješavanju ŠKARTA iz trenutke ekipe.

Od večeras treba krenuti puniti Bilino polje. :alkohol:
Počeo si kao one rutonje na zapadu samo da pljuješ,opusti se bolan idemo u PL uživaj 🤣🤣
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Danas 7500, a protiv Igmana ništa ispod 10000 :like:
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Delegat pisao 7,5k dobar dobar
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Ja fkt ne znam kome su u interesu ove napuhane procjene delegata. Pri tome najmanje mislim na nas al evo hajmo bit realni. Klub nam izbaci svaki put broj prodatih i skeniranih ulaznica. Bukvalno nijednom nije procjena bila ni blizu. Razumijem da se moze promasit za hiljadu al mi nije jasno kako se moze duplo promasit. Ev smijem se opkladit da kad klub izbaci nece bjt vise od 3k prodatih/skeniranih. Zelji zatvorene 3 tribine, i ta jedna nije popunjena pise se 3 hiljade. A sama tribina ne prima te 3 hiljade. Ev dodjes kod nas kapacitet 14.500. Odbijes sjever u startu ja mislim da je oko 3 hiljade i znacj da je covjek na covjeku na svim tribinama to je 11500. Jug nek je popunjena jedna cetvrtina cca 750 ljudi a mislim da nema ni blizi al hajd nek bude za nauku. Odbijas jos 2k. Znaci istok i zapad da nema prazne stolice nijedne jedine mozes imat 9.500.
I opet da se ogradim, preuvelicane su brojke svima pa tako i nama i treba da se vodimo time jer je to ipak zvanican podatak. Ali je zabrinjavajuce koliko je to netacno. Sto znaci da se namjenski to preuvelicava da bi BiH fudbal u statistici bio gledan prejako. Dodjes ba tamo lupam Sloga Radnik, 2 fotoreportera i 4 securitya na stadionu, u zapisniku 500 ljudi.
Ovo je pitanje za nas fudbal generalno, sta dobijamo s time sto lazemo sami sebe?
Ja kad vidim izvjestaj Kluba uhvatim se za glavu. Vjerujem da je sviju nas zavaralo milion puta, al onda se zapitam ako je vizualni dojam 2-3k gledalaca ovakav, onda na deugim stadionima nema 500 do hiljadu ljudi u prosjeku. I ocito se to previse lose slika, pa se brojke moraju pojacati. I sve ovo nema veze s nama, sta nas briga jer to nije nase. Mi izbacimk svoj izvjestaj koji je sigurno realniji. Ali vjerujem da i ovo pruza ogroman prostor za malverzaciju. Npr, delegat pisao 7500, mi cemo lrikazat cca 75000KM, a realnost da je cca 30.000KM i otvorio si priliku da se ubaci 45k maraka keša u sistem. Pomnozi sa 20ak kola, jarane milion maraka. Normalno ne kazem da se to kod nas radi niti ce, nego sam 100% siguran da ima klubova koji to rade.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Niste nimalo fer. Da je Amoah onako podvalio loptu Kingu, citao bih ovdje vidi se taj kvalitet, znanje kako je samo podvalio. A ovako posto je Babic, nastavit cemo trend da ga tovarimo. Momak je mlad, imat ce oscilacije kao i svaki mladi igrac. Po vama treba potjerat sve mlade pa cemo dovest pjetlice nek sjede. Nama trebaju 4 U21 igraca za sljedecu sezonu. Minimalno 4. Jel vama logicno dovoditi mlade sa strane koji ce ti traziti ili da igraju ili vece pare nego trenutni da bi dosli. Po meni sve mladje treba ostaviti, ne vidim sta mozes izgubiti. Ako ne zasluzuju nek sjede na klupi i treniraju. Svi oni nece biti teret s platama pa neces nesto epohalno ustediti njihovim odlascima. Babic nije danas odigrao vrhunski, ali je asistencija bila vrhunska i treba pohvaliti.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Sada dobro dobro marketing odraditi, neka raja zna da je sljedeća utakmica "ključna",da će biti slavlja i da nam je potreban pun stadion.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Babic nije bio toliko los koliko pisete, imao je gresaka i frljoka nekih, ali je bio dobar kakvih je losih utakmica imao....asist za Kinga je top, plus lijevom nogom cini mi se. Par dobrih dodavanj, kretanje solidno....poslije se umorio i vidjelo se da ne moze vise.

Po mom misljenju, Durmo najlosiji, frajer nije dodao kako treba loptu bekovima, da Bog sacuva....hvala mu za sve ove godine ali nikad nije bio golman, i vidjet cete kad ode negdje iz Celika, nece nigdje braniti.

Sijamija je zvijer bgmi, sad kada se navikao na ekipu, zvijer....okomit, ima muda, relativno brz, za PL ostaviti. Masetic dobra partija pravo. Jenjic ima nesto, ali mu treba kontinuitet sigurno.

Sve u svemu, odigrali rutinski jos jednu tekmu, lagano dobili, imam osjecaj kad se zadaju ide i sansa, igra nazad je radi org napada i odmora....meni to ne smeta.

Znam da se ne slaze dosta raja, zato kazem, moje misljenje.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Bajram, Bosna reprezentacija, finale lige šampiona i naša proslava sve u tri dana. Trebamo dobro guzicu oznojiti da isplivamo u prvi plan i dostojno kako dolikuje pred punim stadionom proslavimo ZADNJIH 6 GODINA uspjeha a ne titulu prve lige FBiH. Ustvari nju usput.
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Avenija je napisao/la: 24 svi 2026, 21:14 Bajram, Bosna reprezentacija, finale lige šampiona i naša proslava sve u tri dana. Trebamo dobro guzicu oznojiti da isplivamo u prvi plan i dostojno kako dolikuje pred punim stadionom proslavimo ZADNJIH 6 GODINA uspjeha a ne titulu prve lige FBiH. Ustvari nju usput.
Ja ne sumnjam u pun stadion protiv igmana uopste
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Azur Mahmić dobio direktan crveni u 83 minuti da ne igra protiv nas. Lijepi strah :srednjak:
Sabani_Nonda

Post Postao/la Sabani_Nonda »

Imam nekoliko pitanja za forumaše.
Koliko igrača nam treba da ostanemo u premijer ligi?
Koliki budžet je dovoljan za taj cilj?
Ukoliko dodje npr 7-8 novih boljih igrača za premijer ligu je li dovoljno vremena imaju da se uigraju?
Je li ostaje Regoje?
Zna li neko ugrubo (ako to nije tajna) kakav budžet se planira za sljedeću godinu ( koliko od toga dolazi od grada, kantona, koliko od kluba- ulaznice, sponzori i ostalo).
Hvala unaprijed.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cestitke upravi,trenerima igracima na pobijedi zasluzenoj.O utakmici nemam sta samo cu izdvojit odlican potez Jenjica kod treceg gola Sijamija.
Igrace treba pustit nek uzivaju slave svi a kad dodje vreme vidjst cemo koga ce Regoje ostavit.
Laudrup odllcan razglas ,lijepo je vidjet danas da u pola 5 nemas mjesta nigdje niujednom kaficu okolo stadiona,bukvalno sve puno navijaca Celika.
Posjeta odlicna kako je beznacajna utakmjca i Nedelja a protiv Igmana ocekujem i ja 10 k najmanje .
Plus 17 Stupcanici bijezimo ,ja sam rekom drugom 15 da cemo pobjec kad su mnogi pljuvali pojacanja i odlazak Kalesica i Telalovica.
Odgovori