NK Čelik

Juzni Front 1988

Re: NK Čelik

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Redbull je napisao/la: 11 tra 2026, 21:35 Cuj oni sjedili i pili i dosli do zakljucka da ce Čelik nastimati utakmicu

🤣🤣🤣
moSa likCe
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Nas. Taj lik je bio i na ogradi protiv Sarajeva, malo bio i vodja i eto tako. Sad je dobio porciju od sekjuritija.
zastava

Post Postao/la zastava »

Nikako da ljudi skontaju da smo mi jebena druga liga i da je ovo maksimum ovih igraca. I da cak i u takvoj konkurenciji oni ovakvi nakucaju 9-10 bodova prednosti.

Sad cemo se ljutiti i necemo dolaziti na utakmice jer ce nas neko za godinu naderati u PL. Vjerovatno ako se to ne desi, onda necemo dolazit i ljuticemo se jer ce nas neko naderati u evropi ako budemo ovakvi

Koji smo mi fenomeni.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

kirat410 je napisao/la: 11 tra 2026, 22:00 Bruka, onakve golove primiti ko amateri teski. Mašetić neprepoznatljiv, Babić crko u 60. minuti, Hora pogubljen.

Suđenje na nasu stranu, da dovedes stranca na tekmu i budala bi pomislila da je prodano.

Ovim stavom mi bod necemo moci iscupati ekipama koje su trenutno top 6 u PL. Ako sta uberes protiv Posusja, Radnika il ekipe iz rsa to ti je to.

Sta je ba ovo na zapadu, prvo kontam da nisu neki iz Gračanice provokatori, onda gledam haman je "naš"?
Zastitari iz AE pretukli dole momka,a zapad u napad uradio svoje pretukli njih.
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Ako je bilo kakvih popuštanja kod bilo kojeg igrača večeras, neka uprava odreaguje i odstrani odmah iz ekipe.Dvije prebitne utakmice idu sada, tu ako rješimo u svoju korist ja ću reći da je gotovo.Idemo dalje idemo još jače.
slika
Blatusa

Post Postao/la Blatusa »

RubikovaKocka je napisao/la: 11 tra 2026, 22:04 Nas. Taj lik je bio i na ogradi protiv Sarajeva, malo bio i vodja i eto tako. Sad je dobio porciju od sekjuritija.
Haj ne lupetaǰ,ti znas ko je vodja bio
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

+10 :rock:
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Naše navijače na našem stadionu ne smije niko udarati!!!
Guest.1945

Sklonit ove kurtone iz AE.Prebit nako covjeka i provodit nako silu gdje je ni policija ne provodi i glumit specijalca napuhanog to ne ide.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Nisam bio na zapadu pa nemojte odma skocit na mene. Ne znam covjeka licno al svaki put kad sam ga sreo na tribini s nekim se raspravljao natezao i bio na granici tuce. Znaci sigurno 3 4 situacije ove godine da sam ga zapamtio po tome. Ne znaci da nije u pravu za ovo danas al et ja govorim po cemu sam ga ja zapamtio. Kad udari tuk na utuk neko izvuce deblji kraj. Svakako da nam ovo ne treba na nasem stadionu da jedni drugima razbijamo glave. Sekjuritiji su kurceviti, on ocigledno nije saburli i eskalira to jako brzo.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Rezultat stvarno nebitan, eto imamo plus 10+ nije niko kapacitet da nas stigne. Ali stvarno frustrira ovo da se ovoliki stres i nervoza bukvalno iz nicega prave. Krenuvsi od nase predstave na terenu nakon 2:0 pa do ovog sranja na tribinama.

Za ove sto pisu da je prodano, i Arsenal je prodo danas eto nek se zna
Srce, čast i ponos!
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Prvo covjek je slomio nogu!
Automatski to djeluje na sve igrace do vece pauze,pa je tako i bilo. Nije se mogao niko prepoznati kako nasi tako i njihovi,tako da prvo poluvrijeme nije mjerilo nikakvo!
Drugo poluvrijeme je tanko tako da je realno nerijeseno!
O igracima moze se svasta pisati ali je uglavnom sve receno.
Ne dovede li se 12tak igraca koji mogu iznjeti PL uz ovih 10tak koji se mogu sad izabrat da rotiraju nema se sta traziti u PL. Mi smo usli u PL,jer niko NE ŽELI UCI!!!
Ne sikirajte se previse oko ulaska ;)
Jel Durmo konacno ima 3 zuta kartona? Ima li neko da zna,za mustuluka je :D ako ne brani sledece kolo Durmo!
Bufon

Post Postao/la Bufon »

Palačkić izgubio snagu nakon pola sata,doslovno se vukao po terenu, bilo ko je bolji od njega, meni se čini da se Mašetić udebljao i postao trom. Mašić i Amoao pretrcali po 20km.
Utakmica za zaboravit.
Olovo dolazimo 💪💪💪
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Povreda je dosta pokvarila ritam utakmice.

Nadam se da Jenjic nema neku jebeni platu, dosta ljudi sa formu ono moze odigrati.

Trener za kuraac izmjene napravio.

Pa nisu ga sekjuriti pretukli, bar kako sam ja vidio.
Guest.1945

PatrickBateman je napisao/la: 11 tra 2026, 22:26 Rezultat stvarno nebitan, eto imamo plus 10+ nije niko kapacitet da nas stigne. Ali stvarno frustrira ovo da se ovoliki stres i nervoza bukvalno iz nicega prave. Krenuvsi od nase predstave na terenu nakon 2:0 pa do ovog sranja na tribinama.

Za ove sto pisu da je prodano, i Arsenal je prodo danas eto nek se zna
Nije čovjek reko prodala uprava komplet nego pojedini igraci radi odnosa.De čitajte malo.Izgledaš prvih 15 minuta ko Arsenal imaš 2:0, poslje toga pola igraca nije znalo primit loptu i 2:2.Nakon toga primaš go i gubiš 3:2, Regoje miran prekrstio ruke ne progovara.Svako sa strane bi ti reko ovo su nastimali.Ljudi zadnji na tabeli, mi prvi i imaš vec +9 a trener ko karina.Jel ili nije ne znamo ali vecina zna da nece ostati u Čeliku i onda je sve moguce.Ovo je na sve ličilo samo ne na utakmicu.
Odgovori