Nadam se da ces podnijeti krivicnu prijavu protiv ljudi iz uprave. Ipak su ti dokazi cvrstiZenicaokamog je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:37 Svaku utakmicu ja idem, da se razumijemo.
Hahaha kako si naivan, najbolje od svega je sto znas vrijedjati jel? Svaka cast, tvoj domet u zivotu je to. I tu cu zavrsiti svaku raspravu s tobom.
Ja sam izasao prije problema, nemoj meni govoriti o problemima i unosenju nemira. Ja samo necu da podrzavam nista takvo. Dovidjenja!
NK Čelik
-
PatrickBateman
Re: NK Čelik
Srce, čast i ponos!
-
Delirijum1988
Dugo nesto jace nisam cuo...hajd momci lagano po bambucu pod ruku pa nastavite negdje te teorije zavjere 
-
Guest.1945
Al Regoje miran stoji skrstenih ruku, nikakve upute nista.
Manite se ljudi vrijeđanja.
Manite se ljudi vrijeđanja.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 11 tra 2026, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
Zenicaokamog
Ne uprava, nego pojedini igraci.PatrickBateman je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:41Nadam se da ces podnijeti krivicnu prijavu protiv ljudi iz uprave. Ipak su ti dokazi cvrstiZenicaokamog je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:37 Svaku utakmicu ja idem, da se razumijemo.
Hahaha kako si naivan, najbolje od svega je sto znas vrijedjati jel? Svaka cast, tvoj domet u zivotu je to. I tu cu zavrsiti svaku raspravu s tobom.
Ja sam izasao prije problema, nemoj meni govoriti o problemima i unosenju nemira. Ja samo necu da podrzavam nista takvo. Dovidjenja!
-
Kinder_jaje
Zali Boze ovog naroda sto dodje i sto niko ne zeli uci u Pl ali ovo je katastrofa ne znam sta kontaju u upravi ali garantujem ako ne dovedu citavu postavu da cemo biti kanta za nabijanje.
-
Guest.1945
I to golema drug.Kinder_jaje je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:44 Zali Boze ovog naroda sto dodje i sto niko ne zeli uci u Pl ali ovo je katastrofa ne znam sta kontaju u upravi ali garantujem ako ne dovedu citavu postavu da cemo biti kanta za nabijanje.
Nece niko da mi sere po glavi i da mi mi vrijedja inteligenciju, svima nama ovdje. I ovaj sabanizam na zapad, sta je ovo koji qurac i ulazak na teren, pa se ganjati sa ovim iz sekjuriti. Sta je to? Jel treba u pl ovako nesto da se desi, da nas kazne samo tako i popisamo se na sve do sad. Ljudi od usta svoje sjece ovdje odvajali i davali za razno razne akcije, spasali, gurali klub na svaki moguci nacin i sad neka ojebina dodje i da sjebe to. Pa jel to normalno.
Sto neko napisa dobro je da i klub vidi kakvih sve retarda ima na tribinama i da sutra kad nas neki rival podere na Bilinom mozemo i bombu ocekivat da neko ubaci.
Treba se na organizaciji radit kao I na svemu ostalom pa ovakvim debilima kad udju na teren dozivotno zabranit ulazak pa nek ide materi svojoj.
Treba se na organizaciji radit kao I na svemu ostalom pa ovakvim debilima kad udju na teren dozivotno zabranit ulazak pa nek ide materi svojoj.
Totalno lose.
Od Regoje do igraca s izuzetkom Masica i Asamoh ovo tankosava
Odbrana danas sa Horom i Hodžić neprepoznatljivo losa.
Durmo ko i uvjek za trece lige et tako izgleda,ove izmjene na poluvremenu lose .
Nemam pojma sto Vardu izbaci na poluvremenu.
Babic nako neznam,Palackic nigdje ga
Trebo je Horica realno izbaciti a Hodiza pustit da igra mada je bio i on los
Sero meni iako je cesto s loptom nekako los igrac za Pl mi nije nikako.
Neznam ajd valjda se sastavi ekipa za Pl ovo sto sam gledo lose
Od Regoje do igraca s izuzetkom Masica i Asamoh ovo tankosava
Odbrana danas sa Horom i Hodžić neprepoznatljivo losa.
Durmo ko i uvjek za trece lige et tako izgleda,ove izmjene na poluvremenu lose .
Nemam pojma sto Vardu izbaci na poluvremenu.
Babic nako neznam,Palackic nigdje ga
Trebo je Horica realno izbaciti a Hodiza pustit da igra mada je bio i on los
Sero meni iako je cesto s loptom nekako los igrac za Pl mi nije nikako.
Neznam ajd valjda se sastavi ekipa za Pl ovo sto sam gledo lose
Zadnja izmjena: AeroMs33, dana/u 11 tra 2026, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
RubikovaKocka
Ma ko god misli da je ovdje sve cisto veceras nije normalan.
Mi nismo klub za PL i kraj price.
Mi nismo klub za PL i kraj price.
-
Zenicaokamog
NE UPRAVA!!!!RubikovaKocka je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:52 Ma ko god misli da je ovdje sve cisto veceras nije normalan.
Pojedini igraci su ti koji su ovo veceras pokusali da rijese u svoju korist i toga treba biti svjestan!
-
Kontras'88
Jesi naporan, samo iskačete, gdje tvoj nick bio u zadnjih koliko 20 utakmica bez poraza?Zenicaokamog je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:52NE UPRAVA!!!!RubikovaKocka je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:52 Ma ko god misli da je ovdje sve cisto veceras nije normalan.
Pojedini igraci su ti koji su ovo veceras pokusali da rijese u svoju korist i toga treba biti svjestan!
Jesu li dali gol iz ofsajda?
Sve neki teoretičari zavjere odjednom kladionice rade.
Sta ce sljedeće biti?
Navikli smo da Zenica ima najviše dušmana u Zenici.
-
Guest.1945
Vidili smo kroz cijelo prvenstvo sta imamo i kolko nam se nesto puta ovo desilo.Nama treba 8-9 igraca za prvu postavu od golmana pa na dalje.Mogu igrati Masic,Amoah ako ostane i Šero.Ovo ostalo sve, odigra jedu dobru tri bude taraba i tako sve.
Odnos pojedinih igraca prema dresu je katastrofa.Koja k.urcobolja na terenu.U glavama vec osvojili PL.
Čovjek vam ne govori za upravu nego igrace.Jel to ne moze par igraca nastimat utakmicu ili trener?Stima se po Liga 5 a ne kamoli u ovom jadu i čemeru.Boli ih tuki,dobra kvota, a svi su svjesni da ih vecina nece ostat u Čeliku nakon par mjeseci.Tako da šta sad uzmu uzeli su.Ja ne tvrdim da je tako ali sve je moguće.Poslije 2:0 pola igraca ne zna hodat, a gledam Regoju miran skrstenih ruku stoji.
Sudija domaćinski sudio, kakav penal i k.urac.
Odnos pojedinih igraca prema dresu je katastrofa.Koja k.urcobolja na terenu.U glavama vec osvojili PL.
Čovjek vam ne govori za upravu nego igrace.Jel to ne moze par igraca nastimat utakmicu ili trener?Stima se po Liga 5 a ne kamoli u ovom jadu i čemeru.Boli ih tuki,dobra kvota, a svi su svjesni da ih vecina nece ostat u Čeliku nakon par mjeseci.Tako da šta sad uzmu uzeli su.Ja ne tvrdim da je tako ali sve je moguće.Poslije 2:0 pola igraca ne zna hodat, a gledam Regoju miran skrstenih ruku stoji.
Sudija domaćinski sudio, kakav penal i k.urac.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 11 tra 2026, 22:02, ukupno mijenjano 3 puta.
Bruka, onakve golove primiti ko amateri teski. Mašetić neprepoznatljiv, Babić crko u 60. minuti, Hora pogubljen.
Suđenje na nasu stranu, da dovedes stranca na tekmu i budala bi pomislila da je prodano.
Ovim stavom mi bod necemo moci iscupati ekipama koje su trenutno top 6 u PL. Ako sta uberes protiv Posusja, Radnika il ekipe iz rsa to ti je to.
Sta je ba ovo na zapadu, prvo kontam da nisu neki iz Gračanice provokatori, onda gledam haman je "naš"?
Suđenje na nasu stranu, da dovedes stranca na tekmu i budala bi pomislila da je prodano.
Ovim stavom mi bod necemo moci iscupati ekipama koje su trenutno top 6 u PL. Ako sta uberes protiv Posusja, Radnika il ekipe iz rsa to ti je to.
Sta je ba ovo na zapadu, prvo kontam da nisu neki iz Gračanice provokatori, onda gledam haman je "naš"?