NK Čelik
- limvolikce
Re: NK Čelik
Ne bih sad da kvarim euforiju dolaskom Zukana, imam neko svoje mišljenje o njemu koje ću zadržati za sebe, ali samo ću ovo reći, to što je neko bio reprezentativac ne znači ništa, bilo je takvih i ranije, i kod nas i u drugim klubovima, pa šta? Tek treba da se pokaže kao čovjek i kao čovjek od struke pa da možemo reći kako smo s ovim nešto dobili. (A gdje nam je ono Avdija? Šta je on trebao biti, igrač, stručni štab, dio uprave? - jbg, ja učim iz iskustva, stoga sam i oprezan kod sličnih slučajeva). Nego, samo polako dečki, kad se dokaže, onda euforija. Samo ću spomenuti činjenicu koja mene drži tu na oprezu, on je promijenio 6 klubova u Italiji i 5 u Belgiji, u karijeri više od 20 klubova, nikada se nije mogao u klubu zadržati više od sezone...
Želim sve najbolje svom klubu i želim da sve ovo što pišem budu isprazne moje paranoje, ali imao sam potrebu ovo napisati. Uzdravlje
Želim sve najbolje svom klubu i želim da sve ovo što pišem budu isprazne moje paranoje, ali imao sam potrebu ovo napisati. Uzdravlje
-
I opet se dozvoljava ljudima skrivenim iza tastatura i nikova da javno blate neke od momaka koji se bezrezervno daju za ovu priču.Eugen je napisao/la: ↑20 kol 2024, 22:16Sta ces kad ne zna frajer, najbolje mu je da samo fotka to mu dobro ide, ostalo se provaljuje samoasimdemineri je napisao/la: ↑20 kol 2024, 18:57 Draženeee, Zukanović nije igrao na Svjetskom prvenstvu.....
Čovjek kojeg spominjete ima hiljadu besplatnih radnih sati za klub i ako već imate dobre namjere onda mu se javite privatno na neki od profila koje koristi na društvenim mrežama i skrenite mu pažnju ako je pogriješio.
Najmanje što je zaslužio je da se javno piša po njemu i njegovom radu.
@limvolikce
Ima i toga sto ti pises. Ali i on je sad na nekom svom novom pocetku, u drugoj ulozi, pa vjerujem da ce i on dati 100% sebe i da ima volje za radom. Nadam se samo da ce znati prenijeti svoja iskustva iz inostranstva, nacin rada u svim klubovima u kojim je bio, kao i da ce to nasi mladi momci iskoristiti u svoj napredak, a ne samo da ostane na prici trenera - nekadasnjeg reprezentativca.
Pa, karikiram sad, ako im prica kako Totti nakon treninga ostane jos sat vremena sutajuci slobodne udarce, da ce se povesti tim primjerom pa da i oni pocnu raditi isto. A ne da kazu, jest Totti bio ludak, koji fanatik...ma ne mogu ja to....itd.
Vjerovatno ce donijeti i nesto novo, jer on nije radio treninge po prirucnicima iz 78-e
Uostalom vidjecemo.
Ima i toga sto ti pises. Ali i on je sad na nekom svom novom pocetku, u drugoj ulozi, pa vjerujem da ce i on dati 100% sebe i da ima volje za radom. Nadam se samo da ce znati prenijeti svoja iskustva iz inostranstva, nacin rada u svim klubovima u kojim je bio, kao i da ce to nasi mladi momci iskoristiti u svoj napredak, a ne samo da ostane na prici trenera - nekadasnjeg reprezentativca.
Pa, karikiram sad, ako im prica kako Totti nakon treninga ostane jos sat vremena sutajuci slobodne udarce, da ce se povesti tim primjerom pa da i oni pocnu raditi isto. A ne da kazu, jest Totti bio ludak, koji fanatik...ma ne mogu ja to....itd.
Vjerovatno ce donijeti i nesto novo, jer on nije radio treninge po prirucnicima iz 78-e
Uostalom vidjecemo.
Samo Čelik zenički !!!
Niko se ne pisa po njemu nego pisem ono sto vidim i cujem, njegove fotke su beton i tu je uz klub od kantonalne lige. Isto tako ima svoje limite kao i svi mi u nasim poslovima. Ja bih preporucio vama kao Upravi cim budete u mogucnosti da ga platite svaka utakmica dogovorite cijenu koliko je njegovo fotkanje ne moze citav zivot biti besplatno tako se ne pravi stabilan i jak klub. Isto tako ako nesto ne valja treba stvari nazvati imenom i prezimenom RoberteRobert Jonjić je napisao/la: ↑20 kol 2024, 23:18I opet se dozvoljava ljudima skrivenim iza tastatura i nikova da javno blate neke od momaka koji se bezrezervno daju za ovu priču.Eugen je napisao/la: ↑20 kol 2024, 22:16Sta ces kad ne zna frajer, najbolje mu je da samo fotka to mu dobro ide, ostalo se provaljuje samoasimdemineri je napisao/la: ↑20 kol 2024, 18:57 Draženeee, Zukanović nije igrao na Svjetskom prvenstvu.....
Čovjek kojeg spominjete ima hiljadu besplatnih radnih sati za klub i ako već imate dobre namjere onda mu se javite privatno na neki od profila koje koristi na društvenim mrežama i skrenite mu pažnju ako je pogriješio.
Evo Zukanović i na svoj Instagram objavio fotografije, vidi se da mu ovo znači sve. Hajmo ga i mi malo bombardovati u komentarima da vidi da i nam znači
Da budmo ko ludi turci
Da budmo ko ludi turci
offtopic:
Posto vidim da covjek/ljudi koji rade na Celikovoj stranici prate ovaj forum i usvajaju sugestije koje pisemo (hvala im na tome), evo jos jednog prijedloga, ako je izvodljivo. Moze li se na naslovnici ubaciti sadrzaj "Rezultat zadnje odigrane utakmice i najava slijedece utakmice (datum, mjesto, satnica)" u vidu slike (kao sto ima za "prvi tim" "marketing ponuda" "tabela"...) s tim da ne bi trebala biti klikabilna, vec samo slika.
Isto tako, ako ikako mogu pomoci, na raspolaganju sam.
@Eugen
A i vi brate, nakacili se. Covjek jedan lapsus imao i odmah po njemu.Jbt, da nisam procitao vase postove ovdje, ne bih to ni primjetio.
-----------------------------------------
EDIT: Evo izasle cifre o prodatim kartama za prvo kolo:
NK ČELIK - FK GORAŽDE
ZAPAD
1,283
JUG
133
ISTOK
40
Ukupno: 1,456
Posto vidim da covjek/ljudi koji rade na Celikovoj stranici prate ovaj forum i usvajaju sugestije koje pisemo (hvala im na tome), evo jos jednog prijedloga, ako je izvodljivo. Moze li se na naslovnici ubaciti sadrzaj "Rezultat zadnje odigrane utakmice i najava slijedece utakmice (datum, mjesto, satnica)" u vidu slike (kao sto ima za "prvi tim" "marketing ponuda" "tabela"...) s tim da ne bi trebala biti klikabilna, vec samo slika.
Isto tako, ako ikako mogu pomoci, na raspolaganju sam.
@Eugen
A i vi brate, nakacili se. Covjek jedan lapsus imao i odmah po njemu.Jbt, da nisam procitao vase postove ovdje, ne bih to ni primjetio.
-----------------------------------------
EDIT: Evo izasle cifre o prodatim kartama za prvo kolo:
NK ČELIK - FK GORAŽDE
ZAPAD
1,283
JUG
133
ISTOK
40
Ukupno: 1,456
Samo Čelik zenički !!!
Malo brate mili.. bez obzira na sezonske
Odlican potez uprave dovodjenjem Zukanovica u strucni stab. Nije on igrao nekad davno nego u novije vrijeme i mislim da moze mnogo da doprinese. Bez obzira na sve i sto je igrao u Italiji i sto je nedavno igrao, treba nabaviti knjigu "Metoda treniranja savremenog fudbala" izdanje 2024. Uz njegovo zalaganje, kao i veliko zalaganje mladi odbrambeni igraca (CB, LB, RB) ja vjerujem da ce mnogi postici zavidne karijere, pa mozda se pojavi i neki novi Stam.
-
Vjerujem da Zukanović kao ime, autoritet i bivši veliki igrač može da nam dovede strašnog igrača prije svega u vezni red
Imati ćemo mi mnoge benefite od ovog potpisa Zuke.
Imati ćemo mi mnoge benefite od ovog potpisa Zuke.
- asimdemineri
Ko je šta rekao za Dražena, koga je popljuvao ? Čovjek je više od 15 godina sportski novinar i tu informaciju znaju i ljudi koji se ne bave novinarstvom. To nije lapsus, nego vjerovatno zbog uzbuđenja došlo do greške koja može zvučati kao provokacija, jer je stvarno mnogo hajke bilo u vezi Zukanovićevog svjetskog prvenstva. Dovedeš svjetsko ime u klub, onda na predstavljanju brukaš lokalno, jer on tu ne predstavlja sebe nego klub zajedno sa Zukanovićem.Robert Jonjić je napisao/la: ↑20 kol 2024, 23:18I opet se dozvoljava ljudima skrivenim iza tastatura i nikova da javno blate neke od momaka koji se bezrezervno daju za ovu priču.Eugen je napisao/la: ↑20 kol 2024, 22:16Sta ces kad ne zna frajer, najbolje mu je da samo fotka to mu dobro ide, ostalo se provaljuje samoasimdemineri je napisao/la: ↑20 kol 2024, 18:57 Draženeee, Zukanović nije igrao na Svjetskom prvenstvu.....
Moj username je isti kao i u ličnoj karti tako da ne vidim problem.
Alija Izetbegović Čelik
Što nisi na skupštini izašao i govorio kako treba unaprijedit marketing? Što se ti brineš da li će biti plaćen, šta ako radi iz ljubavi, neće ni marku?Eugen je napisao/la: ↑20 kol 2024, 23:34Niko se ne pisa po njemu nego pisem ono sto vidim i cujem, njegove fotke su beton i tu je uz klub od kantonalne lige. Isto tako ima svoje limite kao i svi mi u nasim poslovima. Ja bih preporucio vama kao Upravi cim budete u mogucnosti da ga platite svaka utakmica dogovorite cijenu koliko je njegovo fotkanje ne moze citav zivot biti besplatno tako se ne pravi stabilan i jak klub. Isto tako ako nesto ne valja treba stvari nazvati imenom i prezimenom RoberteRobert Jonjić je napisao/la: ↑20 kol 2024, 23:18I opet se dozvoljava ljudima skrivenim iza tastatura i nikova da javno blate neke od momaka koji se bezrezervno daju za ovu priču.
I opet, de hajmo popljuvat. Standard. Jbte lapsus takav, ja vidio sliku Zukana i puk'o like, oni se zamaraju šta je napisano u tačku.
Che!
- limvolikce
Dražen i Ivana - sinonim za ljubav i vjernost prema klubu. Mnigi bi se mogli ugledati na njih.
Mnogi su sinonim, ljubav i vjernost pa se ne spominju pustite se te price vise. Svako treba koliko moze pomoci klubu na ovaj ili onaj nacin, a vi koji ne znate prihvatiti pozitivnu kritiku pokrijte se jorganom po glavi jer takvi mozgovi ne vide dalje od nosa
Mi smo majstori za sjebat ipokvarit dobru stvar .
Puatite to ko radi taj i grijesi a nije lako ni pravit interviju jednom Zukanovicu ipak je to fudbalsko ime a uostalom mozda se momak izvinuo Zuki sta mi znamo sta je bilo van kamere uostalom ko god radi za Celik pogotovo iz ljubavi trebe respektovat i ako se sta i desi nepravit od toga bauk.
Puatite to ko radi taj i grijesi a nije lako ni pravit interviju jednom Zukanovicu ipak je to fudbalsko ime a uostalom mozda se momak izvinuo Zuki sta mi znamo sta je bilo van kamere uostalom ko god radi za Celik pogotovo iz ljubavi trebe respektovat i ako se sta i desi nepravit od toga bauk.
Pozitivna kritika nije: "Sta ces kad ne zna frajer, najbolje mu je da samo fotka to mu dobro ide, ostalo se provaljuje samo"
Ovo je cin zavisti ili cega god, nikako argumentovan komentar. Zato bolje da takvi tisu i ne remete atmosferu koju imamo.
Karte i na stadion, limvo likce do bagro
Che!