Marin po meni igrač utakmice, toliko centarsuteva i prodora;
Neke izmjene ipak ranije, Vardo je trebao zabiti, ali nedostajalo je srece.. Sijamija moze bolje, ali dao je gol i moze napadač biti, krilo tesko;
Utakmica se igra 90. minuta, falila su nam dvojica igrača, Smajlović se povrijedio, poremetio koncepciju, Mašić isto nije mogao početi, puno problema i na kraju preokretom slaviš, to pokazuje karakter ekipe. Nismo mi Real Madrid, ali igramo srcem i do zadnje minute. Momcima treba podrška, a ne pametovanje jer su dokazali da su najbolji i tako će ostat do kraja!Guest.1945 je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:14Kakvi bolan miševi.Prvo poluvrijeme ti nemaš konkretan šut na gol i dobijaš poklon gol, poslje toga imaš posjed od 70 i nesto procenata, a Tomislav opasan bio kao i mi,a sreća ono ofside bio kad je Šero gore pogriješio svojom solažom.Da su dali tu gol, izgubili bi.Eugen je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:05 Strucnjaci i misevi u rupama, ljudi su bili bez poraza kuci, poveli danas, mi se vratili, drugo poluvrijeme 80 posto posjed na našoj strani, izmjene pravovremene, nadam se da je Smajlovic ok, da nije teza povreda jer cemo imati tu velikih problema zbog u 21 igrača. Svaka čast momci i navijačima naravno na ovakvoj brojci
Ma i Bojan je cudan. Ovo je vise sretno nego spretno.Redbull je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:24 Samo Palackica umjesto Delica i eto jos jedan u-21 igrac u prvom timu.
Sero nije djaba na klupi, ali ne ide ni ovo da npr. vezni ide na krilo i onda izgubis ga i u vezi i na krilu. Bekovi nam igrali krila u ovoj utakmici.
Kinga isto probat, bar pola sata protiv slobode kuci, ovu utakmicu nas mozda zeznula rana povreda Smajlovica. Ali sad dolazimo i do vjerovanja u Burekovica, ako sta sa Smajlovicem bude ozbiljno, sta onda? Opet Masetica zrtvovati, koji odlicno igra na stoperu.
Bas je slabo odradjen prelazni rok, Jenjic igrac manje, Delicu prednost ispred njega.
Protiv Slobode Durmo, Hodžić, Horić, Sivac, Popović, Palačkić,Vardo, Jamaković, Amoah, Sijamija i Mašić. U drugom pol zavisi od rezultata uvesti Delića, Jenjića, Kinga, Mašetića, eventualno Babića, imamo izbora.Redbull je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:24 Samo Palackica umjesto Delica i eto jos jedan u-21 igrac u prvom timu.
Sero nije djaba na klupi, ali ne ide ni ovo da npr. vezni ide na krilo i onda izgubis ga i u vezi i na krilu. Bekovi nam igrali krila u ovoj utakmici.
Kinga isto probat, bar pola sata protiv slobode kuci, ovu utakmicu nas mozda zeznula rana povreda Smajlovica. Ali sad dolazimo i do vjerovanja u Burekovica, ako sta sa Smajlovicem bude ozbiljno, sta onda? Opet Masetica zrtvovati, koji odlicno igra na stoperu.
Bas je slabo odradjen prelazni rok, Jenjic igrac manje, Delicu prednost ispred njega.
Ako ko ima podršku imaju oni, tako da ne baljezgaj.Nisu oni krivi nego Regoje.Pogledaj utakmicu i sa Travnikom.Eugen je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:17Utakmica se igra 90. minuta, falila su nam dvojica igrača, Smajlović se povrijedio, poremetio koncepciju, Mašić isto nije mogao početi, puno problema i na kraju preokretom slaviš, to pokazuje karakter ekipe. Nismo mi Real Madrid, ali igramo srcem i do zadnje minute. Momcima treba podrška, a ne pametovanje jer su dokazali da su najbolji i tako će ostat do kraja!Guest.1945 je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:14Kakvi bolan miševi.Prvo poluvrijeme ti nemaš konkretan šut na gol i dobijaš poklon gol, poslje toga imaš posjed od 70 i nesto procenata, a Tomislav opasan bio kao i mi,a sreća ono ofside bio kad je Šero gore pogriješio svojom solažom.Da su dali tu gol, izgubili bi.Eugen je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:05 Strucnjaci i misevi u rupama, ljudi su bili bez poraza kuci, poveli danas, mi se vratili, drugo poluvrijeme 80 posto posjed na našoj strani, izmjene pravovremene, nadam se da je Smajlovic ok, da nije teza povreda jer cemo imati tu velikih problema zbog u 21 igrača. Svaka čast momci i navijačima naravno na ovakvoj brojci