NK Čelik

Koliki broj gledaoca očekujete na utakmicu Čelik - Sloboda?

Anketa traje do: 27 ožu 2026, 16:02.

<6000
0
Nema glasova.
6000-8000
6
30%
8000-10.000
10
50%
10.000+
4
20%

Ukupno glasova: 20

Hardcoreconvict

Re: NK Čelik

Post Postao/la Hardcoreconvict »

Marin tako centrira, da ljudi sami sebi daju gol 🙈
Marin po meni igrač utakmice, toliko centarsuteva i prodora;
Neke izmjene ipak ranije, Vardo je trebao zabiti, ali nedostajalo je srece.. Sijamija moze bolje, ali dao je gol i moze napadač biti, krilo tesko;
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Guest.1945 je napisao/la: 22 ožu 2026, 15:14
Eugen je napisao/la: 22 ožu 2026, 15:05 Strucnjaci i misevi u rupama, ljudi su bili bez poraza kuci, poveli danas, mi se vratili, drugo poluvrijeme 80 posto posjed na našoj strani, izmjene pravovremene, nadam se da je Smajlovic ok, da nije teza povreda jer cemo imati tu velikih problema zbog u 21 igrača. Svaka čast momci i navijačima naravno na ovakvoj brojci
Kakvi bolan miševi.Prvo poluvrijeme ti nemaš konkretan šut na gol i dobijaš poklon gol, poslje toga imaš posjed od 70 i nesto procenata, a Tomislav opasan bio kao i mi,a sreća ono ofside bio kad je Šero gore pogriješio svojom solažom.Da su dali tu gol, izgubili bi.
Utakmica se igra 90. minuta, falila su nam dvojica igrača, Smajlović se povrijedio, poremetio koncepciju, Mašić isto nije mogao početi, puno problema i na kraju preokretom slaviš, to pokazuje karakter ekipe. Nismo mi Real Madrid, ali igramo srcem i do zadnje minute. Momcima treba podrška, a ne pametovanje jer su dokazali da su najbolji i tako će ostat do kraja!
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Samo Palackica umjesto Delica i eto jos jedan u-21 igrac u prvom timu.

Sero nije djaba na klupi, ali ne ide ni ovo da npr. vezni ide na krilo i onda izgubis ga i u vezi i na krilu. Bekovi nam igrali krila u ovoj utakmici.

Kinga isto probat, bar pola sata protiv slobode kuci, ovu utakmicu nas mozda zeznula rana povreda Smajlovica. Ali sad dolazimo i do vjerovanja u Burekovica, ako sta sa Smajlovicem bude ozbiljno, sta onda? Opet Masetica zrtvovati, koji odlicno igra na stoperu.

Bas je slabo odradjen prelazni rok, Jenjic igrac manje, Delicu prednost ispred njega.
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Ova utakmica mi je dosta slicila na onu protiv Igmana u Konjicu. Drugo poluvrijeme dosta bolje hvala Bogu. Idemo dalje :pivo:

Protiv Slobode pametnije treba, to moramo dobiti.

Volimo te likČe :srce:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Redbull je napisao/la: 22 ožu 2026, 15:24 Samo Palackica umjesto Delica i eto jos jedan u-21 igrac u prvom timu.

Sero nije djaba na klupi, ali ne ide ni ovo da npr. vezni ide na krilo i onda izgubis ga i u vezi i na krilu. Bekovi nam igrali krila u ovoj utakmici.

Kinga isto probat, bar pola sata protiv slobode kuci, ovu utakmicu nas mozda zeznula rana povreda Smajlovica. Ali sad dolazimo i do vjerovanja u Burekovica, ako sta sa Smajlovicem bude ozbiljno, sta onda? Opet Masetica zrtvovati, koji odlicno igra na stoperu.

Bas je slabo odradjen prelazni rok, Jenjic igrac manje, Delicu prednost ispred njega.
Ma i Bojan je cudan. Ovo je vise sretno nego spretno.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Redbull je napisao/la: 22 ožu 2026, 15:24 Samo Palackica umjesto Delica i eto jos jedan u-21 igrac u prvom timu.

Protiv Slobode Durmo, Hodžić, Horić, Sivac, Popović, Palačkić,Vardo, Jamaković, Amoah, Sijamija i Mašić. U drugom pol zavisi od rezultata uvesti Delića, Jenjića, Kinga, Mašetića, eventualno Babića, imamo izbora.

Bureković je završio s Čelikom i profesionalnom karijerom!
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Ova pobjeda će nam mnogo toga donijeti VIŠE OD TRI BODA SAMO, kakva je takva je, sve se promijenilo od kad smo dobili lijevu stranu i kada je Marin prešao na beka, od tada kreću centaršutevi i opasnosti i frka u 16 Tomislava. Posjed lopte 80% u drugom poluvremenu.

Mislim da im je napokon pala sva težina sa leđa nakon ove pobjede i da će letjeti po terenu protiv Slobode. Samo nam je ovakva pobjeda trebala i evo je.

Napunimo Bilino polje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Sero mora igrati pa covjek jedini igrac koji je moze 1v1 napraviti razliku, i danas kad je usao donio je prevagu. Nadam se da nece biti vise eksperimentisanja sa prvim sastavom.

I da Vardo nije igrac za PL, cudna mi cuda
Srce, čast i ponos!
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Durmo
Sivac-Horzic-Horic-Popovic
----Vardo-Amoah----
------Palackic------
Sero-Masic(Sijamija)-Jamakovic

Ovo je za mene win-win.

Ja bih jos uradio, Delica stavio umjesto Palackica ne forsirati bezveze momka na krilu kad nije to, a Sutkovica na gol.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Cestitke Robijasima na navijanju i velikoj brojci na dalekom gostovanju! Sreca povrijedi se Smajlovic i izadje na vrijeme.Evo sanse da zaigra Burekovic :lol: :mrgreen: :tobože: Nadam se da se Smajlovic nece brzo ni vratit u tim! Debeli Vardo nema sta trazit u ovoj ekipi,on je samo obicna vreca govana! Babic tanak igrac,odmah daj forsiraj drugog juniora ovaj Babic veze nema! Ostali igrali ne igralu,zamjenio ih il uveo nove nikakve prevage u igri ne donose. Igra se uzasno presporo,sa bezidjejnim i bezveznim beskonacnim dodavanjima. Zamislite samo ovu ekipu danasnju da igra u gostima protiv Zrinjskog kakav bi rezultat izvukla? Za ovu ligu moze se ovo nekako i prolaziti ali za PL trebas imat najmanje jos 12 solidno dobrih igraca. Sad odmoriti dobro do 01 aprila pa probati konacno pobjediti i na Bilinom ove godine :D U svakom slucaju cestitke igracima na pobjedi!
Kinder_jaje

Post Postao/la Kinder_jaje »

Mnogo losa utakmica taktixki odradjena sa nase strane i sretna tri boda na kraju.
Po meni su ove dvije utakmice obe od Bojana prva pogotovo danas smo kao i napadali i trazili drugi gol ali to je sve jalovo i bez nekog smisla.
Uvijek sam optimista ali ova ekipa mi ne ulijeva neku sigurnost da cemo na kraju proci prvi kroz cilj.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ja vjerujem da ce nam psihicki ova utakmica biti prekretnica, kao u prvom dijelu protiv Bratstva. Kiksali kuci protiv Buducnosti i sljedeca u gostima nam je dala tolika krila. Tako isto i u ovom dijelu sezone, kuci kiks protiv Travnika koji smo morali dobiti i sada se popravili i ovo ce nas nositi do kraja prvenstva.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Eugen je napisao/la: 22 ožu 2026, 15:17
Guest.1945 je napisao/la: 22 ožu 2026, 15:14
Eugen je napisao/la: 22 ožu 2026, 15:05 Strucnjaci i misevi u rupama, ljudi su bili bez poraza kuci, poveli danas, mi se vratili, drugo poluvrijeme 80 posto posjed na našoj strani, izmjene pravovremene, nadam se da je Smajlovic ok, da nije teza povreda jer cemo imati tu velikih problema zbog u 21 igrača. Svaka čast momci i navijačima naravno na ovakvoj brojci
Kakvi bolan miševi.Prvo poluvrijeme ti nemaš konkretan šut na gol i dobijaš poklon gol, poslje toga imaš posjed od 70 i nesto procenata, a Tomislav opasan bio kao i mi,a sreća ono ofside bio kad je Šero gore pogriješio svojom solažom.Da su dali tu gol, izgubili bi.
Utakmica se igra 90. minuta, falila su nam dvojica igrača, Smajlović se povrijedio, poremetio koncepciju, Mašić isto nije mogao početi, puno problema i na kraju preokretom slaviš, to pokazuje karakter ekipe. Nismo mi Real Madrid, ali igramo srcem i do zadnje minute. Momcima treba podrška, a ne pametovanje jer su dokazali da su najbolji i tako će ostat do kraja!
Ako ko ima podršku imaju oni, tako da ne baljezgaj.Nisu oni krivi nego Regoje.Pogledaj utakmicu i sa Travnikom.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Nedelja 13 sati, daleki Tomislavgrad! Druga liga. Broj 1 trenutno u državi

Robijaši Zenica!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija
Policija