NK Čelik

Ko treba na gol protiv Stupčanice?

Anketa je završila: 15 tra 2026, 10:28.

Durmo
4
12%
Šutković
29
88%

Ukupno glasova: 33

Almir2018

Re: NK Čelik

Post Postao/la Almir2018 »

Crkvice88 je napisao/la: 16 vel 2026, 18:57 Sretno Aliju, imam neki osjecaj da ce zavrsit u Jedinstvu kod Duvnjaka, sto bi mi licno bilo i drago. Tamo bi imo prostora za napredak i bio bi im jedan od kljucnih igraca
Ide on u jedinstvo kod Duvnjaka
Mislim i ja da je to za njega sredina prava
Biti ce sigurno u prvih 11
Sto mu je u ovom trenutku najvažnije da igra konstantno
A u Čeliku teško da bi
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Ma kakav Gorki i njihova 3 igrača sve je to mrka kapa,doveli par igrača tih nekih a idalje im igraju igraci od 150 godina,de ba bježi.
Ova godina je naša godina I ako Bog da bez ikakvih većih problema ulazimo tamo gdje nam je i mjesto.
I samo da se nadovežem na priču oko Jenjica,nekako mi prvi utisak nije bas najpozitivniji al čekat cemo ligu kako bi mogli nesto više reći za njega.
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Svaka čast za story na fb,naježio sam se sav.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Šta španci uradise Želji.Pola ih sliku nema.Mogli bi i mi ovako kojeg španca ubost.Dzaba fudbalska nacija.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Guest.1945 je napisao/la: 16 vel 2026, 21:44 Šta španci uradise Želji.Pola ih sliku nema.Mogli bi i mi ovako kojeg španca ubost.Dzaba fudbalska nacija.
Cirkusa od lige i pravila, od 11 igraca u prvih 11, 1 samo iz BiH, i to ovaj U21 cc
Takvi klubovi nikada nece opstati.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ima jos mjesec do prvenstva ne sumnjam u dolazak još jednog igraca. Ali je posljednjih godinu dana u fazi stagnacije, potrebna mu je promjena sredine, sto ne znaci da se za godinu ili dvije ne moze ili nece vratiti ponovo u Čelik. Nadam se da ce izabrati klub, gdje ce imati veliku minutazu, te da ce pokazati svoj raskosni talenat. Sve najbolje mu zelimo u karijeri jer je momak za primjer i zasluzuje sve najbolje
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Famos Vojkovici klub iz sredine tabele 1.lige RS-a, igra im Kenan Saric sto je bio nekad kod nas, mislim da im je u ovom prelaznom roku stigao Kenan Landzema sto je dao gol za nas u probnoj utakmici nedavno na K.polju. Onako solidna ekipa, idealna da Bojan i Jusa isprobaju neke takticke varijante
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Evo i mene :D Uletih u sorcu jer drugacije nisam mogo :D
Hvala administraciji na brzoj intervenciji isto mi je omogucila da mogu opet da lajem ko cojk :mrgreen:
Sto se tice baklji,paljenja i kazne protiv Sarajeva sad sve to ima i drugu stranu medalje! Robijasi jesu palili to stoji ali?
Sad ko je ofarbao i iscrtao hodnik za igrace gdje su svlacionice? Ko ce ofarbati cijeli tunel za izlazak igraca na teren (farbanje,krecenja i crtanje brutalnih grafita)
Ko je sredioi i uredio onako lijepo zapad? Opet ti Robijasi!
Kad su sve to tako mocno uradili e onda nek su i sa bakljama ocejifili,halal im bilo od mene!
Gledo sam tekmu na Areni posto sam bio u EU brutalna atmosfera je bila. E sad posto sam u Zenici i vidio sam sta su uradili Robijasi sa uredjenjem hodnika,zapada i svega ostalo moze se reci da je to jos brutalnije!!!
Idemo dalje i jace ;) Jucer u fan shopu cetvero stoji u radu za uclanjenje al zanimljivo mi redic napravljen i ljudi cekaju da se uclane...Svaka cast ljudi!
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 17 vel 2026, 08:29 Ima jos mjesec do prvenstva ne sumnjam u dolazak još jednog igraca. Ali je posljednjih godinu dana u fazi stagnacije, potrebna mu je promjena sredine, sto ne znaci da se za godinu ili dvije ne moze ili nece vratiti ponovo u Čelik. Nadam se da ce izabrati klub, gdje ce imati veliku minutazu, te da ce pokazati svoj raskosni talenat. Sve najbolje mu zelimo u karijeri jer je momak za primjer i zasluzuje sve najbolje
Samo neka taj dolazak bude dobar zadnji vezni, ranga Amoaha kvalitetom, da barem može biti rotacija/klupa u PL i mi smo na konju :grljenje:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Gdje je onaj rob što je skautirao veznjake? Kakav je Marin Ćalušić, bio rotacija u Širokom, U21 ima BiH državljanstvo, 19 godina zadnji vezni.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 17 vel 2026, 09:59
Eugen je napisao/la: 17 vel 2026, 08:29 Ima jos mjesec do prvenstva ne sumnjam u dolazak još jednog igraca. Ali je posljednjih godinu dana u fazi stagnacije, potrebna mu je promjena sredine, sto ne znaci da se za godinu ili dvije ne moze ili nece vratiti ponovo u Čelik. Nadam se da ce izabrati klub, gdje ce imati veliku minutazu, te da ce pokazati svoj raskosni talenat. Sve najbolje mu zelimo u karijeri jer je momak za primjer i zasluzuje sve najbolje
Samo neka taj dolazak bude dobar zadnji vezni, ranga Amoaha kvalitetom, da barem može biti rotacija/klupa u PL i mi smo na konju :grljenje:
U ovoj fazi treba potpisat igraca koji ce bit odma al znaci odma u prvoj postavi i da pravi razliku i da moze igrat PL, inece nebi potpisivao nikog dao bi sansu Babicu jer je zasluzio da vidimo jel dzaba onako dominirao u juniorima i da li ima hljeba za PL a imamo i Vardu i Hodzica da uleti kad zatreba.Ovo pisem iz razloga zato sto mislim da i sa ovom ekipom mozemo uc u PL i zato ako cemo potpisat neka to bude zvjer od igraca ili niko jer bacanje para za neke rotacije a imamo svoje momke.Mislio sam na ovakve iz Sirokog i takve slicne njemu
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Kod: Označi sve

BROJ PRODATIH ULAZNICA: 9.550

Zapad-5618; Istok-1577; Jug-680; Kids-683; Gratis Istok: 92; Sjever-900. Ukupno: 9.550

Zbog preopterećenosti sistema i tehničkih problema, tačan broj skeniranih ulaznica nije moguće objaviti.
Malo :D ;)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

80.000 KM samo od ulaznica.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

phillies je napisao/la: 17 vel 2026, 11:49

Kod: Označi sve

BROJ PRODATIH ULAZNICA: 9.550

Zapad-5618; Istok-1577; Jug-680; Kids-683; Gratis Istok: 92; Sjever-900. Ukupno: 9.550

Zbog preopterećenosti sistema i tehničkih problema, tačan broj skeniranih ulaznica nije moguće objaviti.
Malo :D ;)
Oko 80000 km ;)
Kome malo govno mu :D
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Zamisli PL, gdje sa skupljim kartama moze to ici i do 100k po utakmici i imas u sezoni takvih 5-6 utakmica.
Odgovori