Ide on u jedinstvo kod Duvnjaka
Mislim i ja da je to za njega sredina prava
Biti ce sigurno u prvih 11
Sto mu je u ovom trenutku najvažnije da igra konstantno
A u Čeliku teško da bi
Ide on u jedinstvo kod Duvnjaka
Cirkusa od lige i pravila, od 11 igraca u prvih 11, 1 samo iz BiH, i to ovaj U21 ccGuest.1945 je napisao/la: ↑16 vel 2026, 21:44 Šta španci uradise Želji.Pola ih sliku nema.Mogli bi i mi ovako kojeg španca ubost.Dzaba fudbalska nacija.
Samo neka taj dolazak bude dobar zadnji vezni, ranga Amoaha kvalitetom, da barem može biti rotacija/klupa u PL i mi smo na konjuEugen je napisao/la: ↑17 vel 2026, 08:29 Ima jos mjesec do prvenstva ne sumnjam u dolazak još jednog igraca. Ali je posljednjih godinu dana u fazi stagnacije, potrebna mu je promjena sredine, sto ne znaci da se za godinu ili dvije ne moze ili nece vratiti ponovo u Čelik. Nadam se da ce izabrati klub, gdje ce imati veliku minutazu, te da ce pokazati svoj raskosni talenat. Sve najbolje mu zelimo u karijeri jer je momak za primjer i zasluzuje sve najbolje
U ovoj fazi treba potpisat igraca koji ce bit odma al znaci odma u prvoj postavi i da pravi razliku i da moze igrat PL, inece nebi potpisivao nikog dao bi sansu Babicu jer je zasluzio da vidimo jel dzaba onako dominirao u juniorima i da li ima hljeba za PL a imamo i Vardu i Hodzica da uleti kad zatreba.Ovo pisem iz razloga zato sto mislim da i sa ovom ekipom mozemo uc u PL i zato ako cemo potpisat neka to bude zvjer od igraca ili niko jer bacanje para za neke rotacije a imamo svoje momke.Mislio sam na ovakve iz Sirokog i takve slicne njemuTruhlo je napisao/la: ↑17 vel 2026, 09:59Samo neka taj dolazak bude dobar zadnji vezni, ranga Amoaha kvalitetom, da barem može biti rotacija/klupa u PL i mi smo na konjuEugen je napisao/la: ↑17 vel 2026, 08:29 Ima jos mjesec do prvenstva ne sumnjam u dolazak još jednog igraca. Ali je posljednjih godinu dana u fazi stagnacije, potrebna mu je promjena sredine, sto ne znaci da se za godinu ili dvije ne moze ili nece vratiti ponovo u Čelik. Nadam se da ce izabrati klub, gdje ce imati veliku minutazu, te da ce pokazati svoj raskosni talenat. Sve najbolje mu zelimo u karijeri jer je momak za primjer i zasluzuje sve najbolje![]()
Kod: Označi sve
BROJ PRODATIH ULAZNICA: 9.550
Zapad-5618; Istok-1577; Jug-680; Kids-683; Gratis Istok: 92; Sjever-900. Ukupno: 9.550
Zbog preopterećenosti sistema i tehničkih problema, tačan broj skeniranih ulaznica nije moguće objaviti.
Oko 80000 kmphillies je napisao/la: ↑17 vel 2026, 11:49MaloKod: Označi sve
BROJ PRODATIH ULAZNICA: 9.550 Zapad-5618; Istok-1577; Jug-680; Kids-683; Gratis Istok: 92; Sjever-900. Ukupno: 9.550 Zbog preopterećenosti sistema i tehničkih problema, tačan broj skeniranih ulaznica nije moguće objaviti.![]()
![]()