NK Čelik
-
strucnjak9
Re: NK Čelik
Bice zanimljivo ispratiti koja 3 igraca U21 ce pocinjati utakmice. Smajlovic i Hodzic su donekle sigurni, ma da Marin po meni dosta bolje izgled na beku od Nedima. Ovaj treci ce se traziti izmedju Babica, Palackica, Jamakovica i Sutkovica. Mislim da ce i strucni stab biti na odredjenim mukama jer koga skloniti da se jedan od njih ubaci? Da stavis Babica, moras izbaciti Horica ili Masetica koji skupa igraju kao sat, a u tom slucaju vratiti Hodzica na stopera. Kad bi igrao Palackic morao bi se zrtvovati Amoah ili Jenjic. Sero, Sijamija, Masic ili King bi se morali zrtvovati radi Jamakovica. Durmo bi morao na klupu zbog Sutkovica. Bojim se da ce se na kraju kola slomiti na Durmi, jer realno najlakse je trpiti U21 golmana u ekipi i mislim da je zato i doveden Sutkovic. Ne smijem ni pomisliti sta ce se desiti u slucaju povreda ili kartona…
Pa da smo 5x nismo to je sad bas prerjerivanje, ima tu ekipa Travnik je isto jaci nego na jesen Stupcanica takodze je jaca nego prvu pilusezonu, sloboda je dovela ili ce zavrsit ev 3 odlicna igraca koja bi imala sigurno mjesta i u nasem sastavu ne kazem da su neki bolji al treba bit oprezan da se ne okliznemo gdjePonosniSmogovci je napisao/la: ↑16 vel 2026, 16:27Zašto ne bi bila precizna?! Sumnjam da je teško izbrojat prodane ulaznice tako da se i ja radujem tom podatku.
Aliju sve najbolje želim ali zadnje dvije godine nije pasa ispravnog dao, a mislim kad se odvoji od svog babe da će ga tek onda krenuti u karijeri.
Smatram da smo bar 5x jača ekipa od sve i jedne u našoj ligi što ćemo dokazati u narednoj polusezoni pa se iskreno nadam da će avenija prestati komentarisati prvi tim/pojačanja nakon što mu se po hiljaditi put začepe usta jer po ko zna koji put dokazuje da veze o životu nema.
-
PonosniSmogovci
Citirat ćemo se za 2 mjeseca kada odigramo utakmice protiv ta 3 kluba.
Pa i ja mislim da smo bolji zbog dosta stvaro ali ima ozbiljni igraca u te 3 ekipe ev gorki je doveo Mehanovica jos ako zavri Mehmedovica i Govedaricu bice ozbiljniPonosniSmogovci je napisao/la: ↑16 vel 2026, 16:51 Citirat ćemo se za 2 mjeseca kada odigramo utakmice protiv ta 3 kluba.
Sretno Aliju, imam neki osjecaj da ce zavrsit u Jedinstvu kod Duvnjaka, sto bi mi licno bilo i drago. Tamo bi imo prostora za napredak i bio bi im jedan od kljucnih igraca
Dize se prasina
Ide on u jedinstvo kod Duvnjaka
Mislim i ja da je to za njega sredina prava
Biti ce sigurno u prvih 11
Sto mu je u ovom trenutku najvažnije da igra konstantno
A u Čeliku teško da bi
Ma kakav Gorki i njihova 3 igrača sve je to mrka kapa,doveli par igrača tih nekih a idalje im igraju igraci od 150 godina,de ba bježi.
Ova godina je naša godina I ako Bog da bez ikakvih većih problema ulazimo tamo gdje nam je i mjesto.
I samo da se nadovežem na priču oko Jenjica,nekako mi prvi utisak nije bas najpozitivniji al čekat cemo ligu kako bi mogli nesto više reći za njega.
Ova godina je naša godina I ako Bog da bez ikakvih većih problema ulazimo tamo gdje nam je i mjesto.
I samo da se nadovežem na priču oko Jenjica,nekako mi prvi utisak nije bas najpozitivniji al čekat cemo ligu kako bi mogli nesto više reći za njega.
Svaka čast za story na fb,naježio sam se sav.
-
Guest.1945
Šta španci uradise Želji.Pola ih sliku nema.Mogli bi i mi ovako kojeg španca ubost.Dzaba fudbalska nacija.
-
Luis Nazario da Lima
Cirkusa od lige i pravila, od 11 igraca u prvih 11, 1 samo iz BiH, i to ovaj U21 ccGuest.1945 je napisao/la: ↑16 vel 2026, 21:44 Šta španci uradise Želji.Pola ih sliku nema.Mogli bi i mi ovako kojeg španca ubost.Dzaba fudbalska nacija.
Takvi klubovi nikada nece opstati.
Ima jos mjesec do prvenstva ne sumnjam u dolazak još jednog igraca. Ali je posljednjih godinu dana u fazi stagnacije, potrebna mu je promjena sredine, sto ne znaci da se za godinu ili dvije ne moze ili nece vratiti ponovo u Čelik. Nadam se da ce izabrati klub, gdje ce imati veliku minutazu, te da ce pokazati svoj raskosni talenat. Sve najbolje mu zelimo u karijeri jer je momak za primjer i zasluzuje sve najbolje
Famos Vojkovici klub iz sredine tabele 1.lige RS-a, igra im Kenan Saric sto je bio nekad kod nas, mislim da im je u ovom prelaznom roku stigao Kenan Landzema sto je dao gol za nas u probnoj utakmici nedavno na K.polju. Onako solidna ekipa, idealna da Bojan i Jusa isprobaju neke takticke varijante
Evo i mene
Uletih u sorcu jer drugacije nisam mogo
Hvala administraciji na brzoj intervenciji isto mi je omogucila da mogu opet da lajem ko cojk
Sto se tice baklji,paljenja i kazne protiv Sarajeva sad sve to ima i drugu stranu medalje! Robijasi jesu palili to stoji ali?
Sad ko je ofarbao i iscrtao hodnik za igrace gdje su svlacionice? Ko ce ofarbati cijeli tunel za izlazak igraca na teren (farbanje,krecenja i crtanje brutalnih grafita)
Ko je sredioi i uredio onako lijepo zapad? Opet ti Robijasi!
Kad su sve to tako mocno uradili e onda nek su i sa bakljama ocejifili,halal im bilo od mene!
Gledo sam tekmu na Areni posto sam bio u EU brutalna atmosfera je bila. E sad posto sam u Zenici i vidio sam sta su uradili Robijasi sa uredjenjem hodnika,zapada i svega ostalo moze se reci da je to jos brutalnije!!!
Idemo dalje i jace
Jucer u fan shopu cetvero stoji u radu za uclanjenje al zanimljivo mi redic napravljen i ljudi cekaju da se uclane...Svaka cast ljudi!
Hvala administraciji na brzoj intervenciji isto mi je omogucila da mogu opet da lajem ko cojk
Sto se tice baklji,paljenja i kazne protiv Sarajeva sad sve to ima i drugu stranu medalje! Robijasi jesu palili to stoji ali?
Sad ko je ofarbao i iscrtao hodnik za igrace gdje su svlacionice? Ko ce ofarbati cijeli tunel za izlazak igraca na teren (farbanje,krecenja i crtanje brutalnih grafita)
Ko je sredioi i uredio onako lijepo zapad? Opet ti Robijasi!
Kad su sve to tako mocno uradili e onda nek su i sa bakljama ocejifili,halal im bilo od mene!
Gledo sam tekmu na Areni posto sam bio u EU brutalna atmosfera je bila. E sad posto sam u Zenici i vidio sam sta su uradili Robijasi sa uredjenjem hodnika,zapada i svega ostalo moze se reci da je to jos brutalnije!!!
Idemo dalje i jace
Samo neka taj dolazak bude dobar zadnji vezni, ranga Amoaha kvalitetom, da barem može biti rotacija/klupa u PL i mi smo na konjuEugen je napisao/la: ↑17 vel 2026, 08:29 Ima jos mjesec do prvenstva ne sumnjam u dolazak još jednog igraca. Ali je posljednjih godinu dana u fazi stagnacije, potrebna mu je promjena sredine, sto ne znaci da se za godinu ili dvije ne moze ili nece vratiti ponovo u Čelik. Nadam se da ce izabrati klub, gdje ce imati veliku minutazu, te da ce pokazati svoj raskosni talenat. Sve najbolje mu zelimo u karijeri jer je momak za primjer i zasluzuje sve najbolje
Gdje je onaj rob što je skautirao veznjake? Kakav je Marin Ćalušić, bio rotacija u Širokom, U21 ima BiH državljanstvo, 19 godina zadnji vezni.