NK Čelik
-
RealMadrid
Re: NK Čelik
-
crnocrvenaarmija
Ko je sljedećiRealMadrid je napisao/la: ↑09 sij 2026, 14:09Dino Kalesić napustio NK Čelik i karijeru nastavlja u Maleziji
![]()
Sretno Dini u Maleziji i hvala mu sto nam je uljepsao predstave naseg Celika u zadnjih pola godine.
- BatistutA19
Guest ne mozes ti njemu dat platu 1000 u profi ugovoru i ocekivat da ce on ostat ali ne mozes mu dat ni vise ni kad nemas.
Jest on tvoj proizvod ali kako ga zadrzat nit mu mozes dat ni nista a naravno da ce otic i svako ce otic za boljem ,kakva ljubav danas .Vidis samo stavke u ugovoru moze otic kad god zeli ako zeli ,znaci ne mozes mu rec sad ides na tribine ko sto su neki pisali.
Sta da nije potpiso ugovor otiso bi ne za vrecu nego za 2 krompira .
Nije mogo klub nista vise uzet a ni sprecit odlazak a imamo i taj procenat moze nama jos doci novca od njeg u buducnosti.Samo se jos pojacat i uci u Wwin ligu.
Jest on tvoj proizvod ali kako ga zadrzat nit mu mozes dat ni nista a naravno da ce otic i svako ce otic za boljem ,kakva ljubav danas .Vidis samo stavke u ugovoru moze otic kad god zeli ako zeli ,znaci ne mozes mu rec sad ides na tribine ko sto su neki pisali.
Sta da nije potpiso ugovor otiso bi ne za vrecu nego za 2 krompira .
Nije mogo klub nista vise uzet a ni sprecit odlazak a imamo i taj procenat moze nama jos doci novca od njeg u buducnosti.Samo se jos pojacat i uci u Wwin ligu.
- BatistutA19
Dini sretno u Maleziji i hvala mu za sve ,valjda ce uskoro bit dolasci i takve vijesti.
Brine me malo ova situacija,ko god misli da je ovo dobro zajebo je se.
- Allgunsblazing
Sad kad krene klub objavljivati pojacanja 
-
convictsHC
Žao mi je Dine, ali šta je tu je. Ponuda koja se ne može odbiti, pogotovo u njegovim godinama.
Zavolili smo ga, a i on nas. Vidjelo se to. Kad uzme keš, uvijek je dobrodošao nazad.
Hvala Dino.
Zavolili smo ga, a i on nas. Vidjelo se to. Kad uzme keš, uvijek je dobrodošao nazad.
Hvala Dino.
-
PatrickBateman
Nevjerovatno koliko nasi navijaci vole da prave dramu od svega. Od zadnje dvije prethodne sezone kad je dosta ljudi pisalo da ispadamo, pa sad do ovih transfera.
Ne postoji na svijetu igrac koji se ne moze zamijeniti, koliko god on dobar bio. Ako mi dovedemo prave igrace, na Telalovica i Kalesica ce svi zaboravit do Bajrama.
Ne postoji na svijetu igrac koji se ne moze zamijeniti, koliko god on dobar bio. Ako mi dovedemo prave igrace, na Telalovica i Kalesica ce svi zaboravit do Bajrama.
Srce, čast i ponos!
-
prisonbreak
Slazem se brat. Al sad je jako tesko dovesti igraca.PatrickBateman je napisao/la: ↑09 sij 2026, 14:43 Nevjerovatno koliko nasi navijaci vole da prave dramu od svega. Od zadnje dvije prethodne sezone kad je dosta ljudi pisalo da ispadamo, pa sad do ovih transfera.
Hvala Dino za sve, sto je neko vec napisao ponuda koja se u njegovim godinama ne odbija i mi tu nismo mogli paritat
Najveci problem trenutno je sto ja na trzistu ne vidim adekvatnu zamjenu i igraca PL kalibra. Ako neko to aktivnije prati volio bih da napise listu potencijalnih veznjaka
Nek ovo babin pročita par puta.a za Bosnu nisam razmišljao, jer sam bio u najboljem klubu.
Najveci problem trenutno je sto ja na trzistu ne vidim adekvatnu zamjenu i igraca PL kalibra. Ako neko to aktivnije prati volio bih da napise listu potencijalnih veznjaka
-
KakhaKaladze
Edin Julardzija iz Sarajeva po meni jedna od opcija, mlad sa iskustvom igranja u PL. Nije top klasa ali sam siguran da moze napraviti razliku u nasoj ligi. Realno ako moze sjedit na klupi u Sarajevu, moze kod nas igrati.cz1945 je napisao/la: ↑09 sij 2026, 14:58 Hvala Dino za sve, sto je neko vec napisao ponuda koja se u njegovim godinama ne odbija i mi tu nismo mogli paritatNek ovo babin pročita par puta.a za Bosnu nisam razmišljao, jer sam bio u najboljem klubu.