NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
Dini sretno u Maleziji i hvala mu za sve ,valjda ce uskoro bit dolasci i takve vijesti.
Brine me malo ova situacija,ko god misli da je ovo dobro zajebo je se.
- Allgunsblazing
Sad kad krene klub objavljivati pojacanja 
-
convictsHC
Žao mi je Dine, ali šta je tu je. Ponuda koja se ne može odbiti, pogotovo u njegovim godinama.
Zavolili smo ga, a i on nas. Vidjelo se to. Kad uzme keš, uvijek je dobrodošao nazad.
Hvala Dino.
Zavolili smo ga, a i on nas. Vidjelo se to. Kad uzme keš, uvijek je dobrodošao nazad.
Hvala Dino.
-
PatrickBateman
Nevjerovatno koliko nasi navijaci vole da prave dramu od svega. Od zadnje dvije prethodne sezone kad je dosta ljudi pisalo da ispadamo, pa sad do ovih transfera.
Ne postoji na svijetu igrac koji se ne moze zamijeniti, koliko god on dobar bio. Ako mi dovedemo prave igrace, na Telalovica i Kalesica ce svi zaboravit do Bajrama.
Ne postoji na svijetu igrac koji se ne moze zamijeniti, koliko god on dobar bio. Ako mi dovedemo prave igrace, na Telalovica i Kalesica ce svi zaboravit do Bajrama.
Srce, čast i ponos!
-
prisonbreak
Slazem se brat. Al sad je jako tesko dovesti igraca.PatrickBateman je napisao/la: ↑09 sij 2026, 14:43 Nevjerovatno koliko nasi navijaci vole da prave dramu od svega. Od zadnje dvije prethodne sezone kad je dosta ljudi pisalo da ispadamo, pa sad do ovih transfera.
Hvala Dino za sve, sto je neko vec napisao ponuda koja se u njegovim godinama ne odbija i mi tu nismo mogli paritat
Najveci problem trenutno je sto ja na trzistu ne vidim adekvatnu zamjenu i igraca PL kalibra. Ako neko to aktivnije prati volio bih da napise listu potencijalnih veznjaka
Nek ovo babin pročita par puta.a za Bosnu nisam razmišljao, jer sam bio u najboljem klubu.
Najveci problem trenutno je sto ja na trzistu ne vidim adekvatnu zamjenu i igraca PL kalibra. Ako neko to aktivnije prati volio bih da napise listu potencijalnih veznjaka
-
KakhaKaladze
Edin Julardzija iz Sarajeva po meni jedna od opcija, mlad sa iskustvom igranja u PL. Nije top klasa ali sam siguran da moze napraviti razliku u nasoj ligi. Realno ako moze sjedit na klupi u Sarajevu, moze kod nas igrati.cz1945 je napisao/la: ↑09 sij 2026, 14:58 Hvala Dino za sve, sto je neko vec napisao ponuda koja se u njegovim godinama ne odbija i mi tu nismo mogli paritatNek ovo babin pročita par puta.a za Bosnu nisam razmišljao, jer sam bio u najboljem klubu.
Sretno Dino
Hvala za sve
Zao mi je sto ide jer teesko na tržištu ćeš moći naći adekvatnu zamjenu za njega
Ali momak ode da riješi egzistenciju takav mu je bio uslov prilikom dolaska u klub
Svako ide gdje je bolje jbg
Valja sad jos dva 2 minimum veznjaka dovesti
Pored napadača beka
Minimum treba 5-6 novih igrača
Ako vise niko ne ode
Hvala za sve
Zao mi je sto ide jer teesko na tržištu ćeš moći naći adekvatnu zamjenu za njega
Ali momak ode da riješi egzistenciju takav mu je bio uslov prilikom dolaska u klub
Svako ide gdje je bolje jbg
Valja sad jos dva 2 minimum veznjaka dovesti
Pored napadača beka
Minimum treba 5-6 novih igrača
Ako vise niko ne ode
Kakav opraštaj Dine,svaka čast majstore.
Hvala i sretno.
Hvala i sretno.
-
Guest.1945
Hahahah sta je sad stručnjaci?Bitno je da smo mi oborili rekord u 2. Ligi i da smo upisani u historiju.Ej jesmo jad, bjeda i čemer.Tačno se vidi kako je utjecalo na nas igranje po nižim rangovima.
Klub ti odbija ponudu Sarajeva a najmanje se gledalo rivalstvo i ti ne možeš sabrati 2 i 2.Ibretom se nekad ibretim, kao da su pojedinci počeli jučer pratiti općenito fudbal, počevši od toga kakav je zimski prelazni rok, u kojoj smo ligi, pa onda do toga situacija kluba kakav je budzet...
Momcima u klubu se nema ša zamjeriti.Ovo je njihov prvi transfer i odlično su vodili politiku tj. da zaštite klub ali jednostavno nama fali još lisaca unutar kluba i akademije koji će znati prepoznati buduće uzdanice.Ovo je još jedna jedna lekcija,pouka nazovimo kako hocemo,šta znači jaka administracija.
Ovim "realnim" forumašima imaju potez šupčića i momka koji nije iz Zenice, kako se oprašta iz kluba.Ovaj cijeli život u Čeliku i izbriše te, a ovaj 6 mjeseci i oproštaj na najbolji način.
Klub ti odbija ponudu Sarajeva a najmanje se gledalo rivalstvo i ti ne možeš sabrati 2 i 2.Ibretom se nekad ibretim, kao da su pojedinci počeli jučer pratiti općenito fudbal, počevši od toga kakav je zimski prelazni rok, u kojoj smo ligi, pa onda do toga situacija kluba kakav je budzet...
Momcima u klubu se nema ša zamjeriti.Ovo je njihov prvi transfer i odlično su vodili politiku tj. da zaštite klub ali jednostavno nama fali još lisaca unutar kluba i akademije koji će znati prepoznati buduće uzdanice.Ovo je još jedna jedna lekcija,pouka nazovimo kako hocemo,šta znači jaka administracija.
Ovim "realnim" forumašima imaju potez šupčića i momka koji nije iz Zenice, kako se oprašta iz kluba.Ovaj cijeli život u Čeliku i izbriše te, a ovaj 6 mjeseci i oproštaj na najbolji način.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 09 sij 2026, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Volio bi da me ubijede u suprotno,ali u januaru je nemoguće nadomjestiti odlazak 2 ovakva igrača.
Pogotovo mislim za Kalesica,najbolji vezni lige,al jebiga.
Pogotovo mislim za Kalesica,najbolji vezni lige,al jebiga.