NK Čelik

FliX

Re: NK Čelik

Post Postao/la FliX »

Od sudija najvise je azmosferu na stadionu podizao Prolic, a sem Prolica, ja bih spomenuo i Caliju. Od igraca Dedic definitivno i opcenito igraci Sarajeva, pa i Repuh i Granov. Od trenera najvise Amar Osim. Amar Osim je zapamtio i bracu Zadice rahmetli, bas ih spomenuo u nekom intervjuu.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Jebo fudbal realno bez frke galame provokacija, psovki i zajebancije pogotovo na Bilinom Polju. Nije pozorište i nije Island i Malta nego Balkan :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Najluđa provokacija 2000tih je Hrvoje Erceg iz Širokog :mrgreen: Moj je qrac veći od tebe, Hrvoje, Hrvoje :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Odakle nam je sudija protiv Gorazda ? :alkohol:
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Truhlo je napisao/la: 14 kol 2024, 20:41 Najluđa provokacija 2000tih je Hrvoje Erceg iz Širokog :mrgreen: Moj je qrac veći od tebe, Hrvoje, Hrvoje :lol:
Ili kad se pjevalo doktorici iz Sirokog Brijega: Nas je Ivo tebe je*ao, doktorko doktorko :lol:
Ivo Istuk trener bio :D
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Zapad Osimu :D Amar Amar Osim Osim
na k..cu te nosim nosim :lol: :lol: :mrgreen:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Poželio sam malo nabrijane atmosfere, možda zadnja da je bila protiv Radnika iz Hadžića, ustane trener njihov pola zapada reži sjedi dole, lete upaljači, kišobrani, kovanice :lol: :lol:

Ne vjerujem da će protiv Goražda i Jedinstva biti na nož, korektne ekipe, doći će da igraju fudbal, čekamo ove što se valjaju od prve minuta, a pola zapada pobjeglo sa punicinog rođendana na tekmu, nervozno sve :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Truhlo je napisao/la: 14 kol 2024, 20:41 Najluđa provokacija 2000tih je Hrvoje Erceg iz Širokog :mrgreen: Moj je qrac veći od tebe, Hrvoje, Hrvoje :lol:
🤣🤣🤣🤣
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

RubikovaKocka je napisao/la: 14 kol 2024, 20:47 Odakle nam je sudija protiv Gorazda ? :alkohol:
Suad Nurić iz Gračanice :grljenje:
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Najjača scena kad je Edis Mulalić bio trener Želje i tada bio na zapadnoj tribini, sjedi lik misli da je došao u pozorište, a frajer odozgo preko tribina silazi da ga kišobranom udari :lol: :lol: Morali ga izvesti kroz teren
Joj ono neću nikad zaboraviti, leti od kišobrana, upaljača do ključeva samo što djecu nisu počeli bacati :pray:
kurton

Post Postao/la kurton »

PonosniSmogovci je napisao/la: 14 kol 2024, 18:39
zjenica je napisao/la: 14 kol 2024, 17:18
phillies je napisao/la: 14 kol 2024, 17:15

Nije proslo ni dva dana, vec su skoro sve sugestije usvojene i popravljene stvari :pray: Respekt za osobu koja radi na web stranici.
Mislim da se vratio u marketing tim momak koji je bio zajedno sa Maidom, i objave na društvenim mrežama su drugačije nego što su bile do nedavno. :D
Na skupstini je prezentovan momak koji je ispred uprave zaduzen za marketing.

Ovaj pomak u objavama i otkaz Deli je vjerovatno rezultat njegovog rada.
Ima i do ovog sto zjenica spominje..
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Kad jos pricate te anegdote ,moj otac rahmetli ja mislim jedini bio na sjeveru ono ponovljena Celik-Sarajevo 1-3 medju 2500 Hordi Zla ,covjek na poso kreno pa otiso na sjever da mu blize posle sa Sjevera do posla 😂😂Druga anegdota ona utakmica Celik-Siroki po onoj kisi kad je Celik cini mi se od 0-2 okreno na Jugu 3-2 ili 4-2 Brkic dao golove .Povede Siroki a na Jugu bio i bacio kisobran u stadion od huje pa kad Celik okreno rezultat otiso onda na ogradu od one djece trazit molit da mu vrate kisobran i vratili mu 😂😂😂
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

RubikovaKocka je napisao/la: 14 kol 2024, 20:47 Odakle nam je sudija protiv Gorazda ? :alkohol:
Mislim Gracanica
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Anegdota prije rata:Dosle 2 najjace Zvezdine grupe :Zulu W i Red Devils...Druga dimenzija...Kur.eviti bili,neki punk furka,drugi skin heads,a mi tuta frizure 😁iali poslije tekme u Bosnu su bacani,po cesti kod Intera lezali...Kazu nisu ocekivali da rudari ovako biju 😁
zjenica

Post Postao/la zjenica »

2019. kada smo igrali protiv Sarajeva 0-0 na Bilinom, javio mi se prijatelj hordaš da dolazi na Bilino, ali u privatnoj režiji sa svojom rajom. Dogovorimo on i ja kafu prije tekme i tako smo pili do malo pred tekmu. Ja davno kupio sebi kartu za jug a on ode da kupi za sjever. U po frke zove, kaže da nema karti za sjever i za druge tribine osim za jug. Tako da je tu tekmu bio sa mnom na jugu :lol:
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Odgovori