NK Čelik
Re: NK Čelik
Od sudija najvise je azmosferu na stadionu podizao Prolic, a sem Prolica, ja bih spomenuo i Caliju. Od igraca Dedic definitivno i opcenito igraci Sarajeva, pa i Repuh i Granov. Od trenera najvise Amar Osim. Amar Osim je zapamtio i bracu Zadice rahmetli, bas ih spomenuo u nekom intervjuu.
Jebo fudbal realno bez frke galame provokacija, psovki i zajebancije pogotovo na Bilinom Polju. Nije pozorište i nije Island i Malta nego Balkan
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Najluđa provokacija 2000tih je Hrvoje Erceg iz Širokog Moj je qrac veći od tebe, Hrvoje, Hrvoje
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Odakle nam je sudija protiv Gorazda ?
-
Zapad Osimu Amar Amar Osim Osim
na k..cu te nosim nosim
na k..cu te nosim nosim
Poželio sam malo nabrijane atmosfere, možda zadnja da je bila protiv Radnika iz Hadžića, ustane trener njihov pola zapada reži sjedi dole, lete upaljači, kišobrani, kovanice
Ne vjerujem da će protiv Goražda i Jedinstva biti na nož, korektne ekipe, doći će da igraju fudbal, čekamo ove što se valjaju od prve minuta, a pola zapada pobjeglo sa punicinog rođendana na tekmu, nervozno sve
Ne vjerujem da će protiv Goražda i Jedinstva biti na nož, korektne ekipe, doći će da igraju fudbal, čekamo ove što se valjaju od prve minuta, a pola zapada pobjeglo sa punicinog rođendana na tekmu, nervozno sve
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Zenicanin988
-
Suad Nurić iz Gračanice
Najjača scena kad je Edis Mulalić bio trener Želje i tada bio na zapadnoj tribini, sjedi lik misli da je došao u pozorište, a frajer odozgo preko tribina silazi da ga kišobranom udari Morali ga izvesti kroz teren
Joj ono neću nikad zaboraviti, leti od kišobrana, upaljača do ključeva samo što djecu nisu počeli bacati
Joj ono neću nikad zaboraviti, leti od kišobrana, upaljača do ključeva samo što djecu nisu počeli bacati
Ima i do ovog sto zjenica spominje..PonosniSmogovci je napisao/la: ↑14 kol 2024, 18:39Na skupstini je prezentovan momak koji je ispred uprave zaduzen za marketing.
Ovaj pomak u objavama i otkaz Deli je vjerovatno rezultat njegovog rada.
- BatistutA19
Kad jos pricate te anegdote ,moj otac rahmetli ja mislim jedini bio na sjeveru ono ponovljena Celik-Sarajevo 1-3 medju 2500 Hordi Zla ,covjek na poso kreno pa otiso na sjever da mu blize posle sa Sjevera do posla Druga anegdota ona utakmica Celik-Siroki po onoj kisi kad je Celik cini mi se od 0-2 okreno na Jugu 3-2 ili 4-2 Brkic dao golove .Povede Siroki a na Jugu bio i bacio kisobran u stadion od huje pa kad Celik okreno rezultat otiso onda na ogradu od one djece trazit molit da mu vrate kisobran i vratili mu
- BatistutA19
Mislim Gracanica
Anegdota prije rata:Dosle 2 najjace Zvezdine grupe :Zulu W i Red Devils...Druga dimenzija...Kur.eviti bili,neki punk furka,drugi skin heads,a mi tuta frizure iali poslije tekme u Bosnu su bacani,po cesti kod Intera lezali...Kazu nisu ocekivali da rudari ovako biju
2019. kada smo igrali protiv Sarajeva 0-0 na Bilinom, javio mi se prijatelj hordaš da dolazi na Bilino, ali u privatnoj režiji sa svojom rajom. Dogovorimo on i ja kafu prije tekme i tako smo pili do malo pred tekmu. Ja davno kupio sebi kartu za jug a on ode da kupi za sjever. U po frke zove, kaže da nema karti za sjever i za druge tribine osim za jug. Tako da je tu tekmu bio sa mnom na jugu
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."