Rekonstrukcija stadiona "Bilino polje"
Re: Rekonstrukcija stadiona "Bilino polje"
Dzaba se mi ubismo polemisajuci beze, sve ce se znat sad kad se budzeti budu usvajali, grad, kanton , federacija, tek onda cemo znat jel ovo ozbiljno da li ce uopste ova prica ic da li se moze zvrsit u kojem roku i u kojem kapacitetu.Nase zelje su jedno a sta ce se urditi jw nesto drugo i svi imamo ideje kako bi ga uredii sredili renovirali ili pak nanovo izgradili ali to je imovina grada(jbg tako je kako je) i oni ce prvenstveno odlucivat i radit kako zamisle
Re: Rekonstrukcija stadiona "Bilino polje"
Mislim da si se preracunao.sale je napisao/la: ↑19 stu 2025, 06:30Trenutni kapacitet BP moze zadovoljiti potrebe Celika i u slucaju kada zenica prebaci 200 000 stanovnika i kad Celik bude redovno igrao Evropu da kazemo da bude na nivou ZrinjskogAeroMs33 je napisao/la: ↑16 stu 2025, 02:34 Drugovi moji trebat ce i nasem klubu uskoro veci kapacitet
Zivi bili pa vidjeli.
Kad smo u Jugi punili 30 k mozemo i sad 20k sa lakocom
A ugodaj je ne porediv sa svim novim dodatcima na novom stadionu.
Slazem se ipak da treba rjesiti imovinsko pravne situacije ali uopste se ne sikiram jer imamo pravni tim iza kluba i kad bi oni samo namignuli da smo mi tu na gubitku vjeruj mi Zenicani bi taj novi stadion ako treba sutra sravnili sa zemljom .
Opustite se . Abd bit ce dobro sve.
Evo uzmimo jednu hipotetsku situaciju da se nas klub plasira npr preko kupa u evropu i da nam nekim slucajem dode klub s nekim renomeom. Da ne nabrajam neka imena ali koji su magneti za publiku.
Sta mislis dali je bolje finansijski imati stadion od 20 k ili trenutnih 10 k?
Ili zamisli borbu za plasman i evropu u pl i neko hajpovanje polufinala,finala kupa ili kljucne utakmice za plasman u Europu dali bi bilo dovoljno 10 k ili 20 k i koja je razlika u finansijskoj koristi.