NK Čelik

Koga bi ste voljeli vidjeti kao prvo pojačanje zimskog prelaznog roka?

Anketa traje do: 17 pro 2025, 15:52.

Sadik Šrijelj
2
20%
King Emanuel
2
20%
Petar Bojo
0
Nema glasova.
Đani Salćin
0
Nema glasova.
Bujazid Hegić
6
60%

Ukupno glasova: 10

KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

Cinvict35 je napisao/la: 10 pro 2025, 15:50
KakhaKaladze je napisao/la: 10 pro 2025, 15:14
Cinvict35 je napisao/la: 10 pro 2025, 12:31

Nidxe veze komentar za malu djwcu iz vrtica jbt pa normqlno ako mekog dovedes kao pojacanje da ces ga platit vise nego ove sto imas pod uslovom da je iz PL ili da je iz Hrvatske lige ili sl.
Pa sta ti mislis nadogradit ekipu i dovest igraca za 2 ili 3 milje ( predpostavljam da je to najveca plata u klubu), e dovesces ali malo sutra.Ti kao radnik ako radis za platu 1000km a dovede gazda inzinjerq koji ce svu proizvodnju unaprijedit normalno da ce imat 3 puta vecu platu a ti ima da sutis i radis i pokazes se i onda trazis vecu platu.Nekontam te nikako zar mislis da se ima sta bunit Marin Vardo Ali ili Durmis pa i Delic i drugi kad dovedes igraca 3 puta boljeg a i platis ga 3 puta vise.Nema emocija kvalitet ako hoces dovest ima da ga platis a ovi sto su tu ako misle da mogu bolje ima klubova nek idu
Pa poredis babe i zabe, ja sam ti rekao za isti posao pa ti ovo poredjenje radnik i inzinjer ne pije vode.
Recimo ovako, dovedes xy PL krilo za 6 hiljafa i na prve tri utakmice njegov ucinak bude jedna asistencija lupam. Ja da sam Sero rekao bih sto on ima 6 hiljada isto doprinosi kao i ja. Hpcu i ja barem 3 i po. Ovo bas pretjerujem al nadam se da shvatas moju poentu. Ne desava se ovo normalno preko noci nit instant nego se stvori netrpeljivost. Drugacije je kad imas 10 igraca sa 5 6 k platom pa je ta razlika na nivpu ekipe manja. Normalno da se nece Ali Durmis i Vardo bunit kad oni nisu ni u trenutnom rosteru presudan faktor.
I taj neko ko dodje i uzme vecu lovu mora opravdat tu lovu. Ja ne kazem da ne vrijedi neki pl igrac 5 milja al on tih 5 milja mora opravdat i zbog navijaca a jos vise radi hemije u ekipi da ne nastane razdor. Na kraju dana smatram da u ovoj ligi niko ne treba da ima 6k taman da Messi dodje. Dodji uzmi tricu ove sezone, sljedece kad budemo u PL dobit fes bolji ugovor i to je po meni pravac kojim treba da idemo. Nema mi smisla davati toliku platu nekome za ovu ligu bez obzira sto taj neko vrijedi taj movac. Napravit vu ti analpgiju. Jak inzinjer u Sarajevu i jak inzinjer u Zenici nemaju istu platu jer okruzenje diktira platu a ne sama firma. Tako vrijedi i za nas, bez obzira sto ti vrijexis 6k, mi igramo drugu ligu u kojoj je 6k astronomska plata.
Ne da mi se raspravljat oko toga ako hoces pojacanje za PL( Regoje kao i svi u klubu su rekli da hoce igraca koji je prevagu u ovoj ligi a da ima kvalitet igrat u PL) takvog nema ispod 6 milja i to ako bude htio doc u ovu ligu ili bilo koji bas kvalitetan igrac morqs se iskesat i gotovo.
Neka ti TRUHLO pojasni on bolje barata podacima plata 5 ili 6 milja je nista sad to svaki igrac Rudara i Radnika Posusja ima
Ne kazem ja da nema u Rudaru il Radniku nit da taj igrac ne vrijedi. Nego ti kazem da imas igraca nekoliko u prvoj postavi koji igraju non stop a plata im nije ni 1.5k. I mozemo mi diskutovat jel neko vrijedi il ne vrijedi al je sasvim prirpdno da sam ja nezadovoljan ako igram stalno i dajem svoj maksimum za 1.5k i da mi dodje neko i ima 4 puta vecu platu od mene. To je sva poenta price. Ne kazwm ja da PL igrac ce doc za 2k nego ti govorim koliko je rizicno dovest nekog radi odnosa u ekipi. Tebi da dodje u firmu radnik i radi na papiru isti posao kao i ti, al je bolji radnik od tebe ne bi rekao sigurno pa dobro nek ima 3 puta vise od mene. Nema teorije. Nek ima 50% vise od mene al 300% ja licno ne bih dlbro prihvatio.
U PL timovima nemas taj problem zato sto nijedan igrac iz prve postave nema ispod 2.5k a kod nas di najplaceniji s tom platom. Ovo nema veze s igracem koji ce doci nego s ekipom koja je vec tu.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

I meni su nove cijene sasvim okej i prihvatljive ali isto tako očekujem bolje uslove i komfor za gledaoce na stadionu. Od čistoće( ne da me čekaju kospice od prosle utakmice, flaše, maramice, papiri, dvojni c) do zašafljivanja i postavljanja nedostajućih stolica, semafora ispravnog, kvalitetnog razglasa, wc, okrecenih prostorija, zidova, brendiranja stadiona da znam da sam na Čelikovom stadionu a ne od FK Hrdje i svega sto se pod normalno podrazumjeva.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

GogoCrkvice je napisao/la: 10 pro 2025, 16:10
Cinvict35 je napisao/la: 10 pro 2025, 15:50
KakhaKaladze je napisao/la: 10 pro 2025, 15:14

Pa poredis babe i zabe, ja sam ti rekao za isti posao pa ti ovo poredjenje radnik i inzinjer ne pije vode.
Recimo ovako, dovedes xy PL krilo za 6 hiljafa i na prve tri utakmice njegov ucinak bude jedna asistencija lupam. Ja da sam Sero rekao bih sto on ima 6 hiljada isto doprinosi kao i ja. Hpcu i ja barem 3 i po. Ovo bas pretjerujem al nadam se da shvatas moju poentu. Ne desava se ovo normalno preko noci nit instant nego se stvori netrpeljivost. Drugacije je kad imas 10 igraca sa 5 6 k platom pa je ta razlika na nivpu ekipe manja. Normalno da se nece Ali Durmis i Vardo bunit kad oni nisu ni u trenutnom rosteru presudan faktor.
I taj neko ko dodje i uzme vecu lovu mora opravdat tu lovu. Ja ne kazem da ne vrijedi neki pl igrac 5 milja al on tih 5 milja mora opravdat i zbog navijaca a jos vise radi hemije u ekipi da ne nastane razdor. Na kraju dana smatram da u ovoj ligi niko ne treba da ima 6k taman da Messi dodje. Dodji uzmi tricu ove sezone, sljedece kad budemo u PL dobit fes bolji ugovor i to je po meni pravac kojim treba da idemo. Nema mi smisla davati toliku platu nekome za ovu ligu bez obzira sto taj neko vrijedi taj movac. Napravit vu ti analpgiju. Jak inzinjer u Sarajevu i jak inzinjer u Zenici nemaju istu platu jer okruzenje diktira platu a ne sama firma. Tako vrijedi i za nas, bez obzira sto ti vrijexis 6k, mi igramo drugu ligu u kojoj je 6k astronomska plata.
Ne da mi se raspravljat oko toga ako hoces pojacanje za PL( Regoje kao i svi u klubu su rekli da hoce igraca koji je prevagu u ovoj ligi a da ima kvalitet igrat u PL) takvog nema ispod 6 milja i to ako bude htio doc u ovu ligu ili bilo koji bas kvalitetan igrac morqs se iskesat i gotovo.
Neka ti TRUHLO pojasni on bolje barata podacima plata 5 ili 6 milja je nista sad to svaki igrac Rudara i Radnika Posusja ima
Mora se iskesat ali moras nagradit najbolje igrace s pribliznim platama i ugovorima,nemoze doci neki prosjecan igrac premier lige imati 6 milja a nasi najbolji po 2,5 bolje je osigurati Masica,Hodzica,Smajlovica ,Masetica s igovorima na 3 godine dat im bolje uslove isto tako Šeru,Horu,Kalesica,Durmu povecat da bidi zadovoljni nego dovesti npr.nekog Salčina i dati mu platu 5,6 milja a on sanja da se vrati u Sarajevo,po meni su bolje ne tako izvikani igrači ovaj King iz Pazara potpisat ga na 3+,Hegica isto tako i jos neki mladi ima ih nego polovne zvjezdice
E to se tako i treba uradit povecat plate pojedinim igracima naravno i tako kad se udze u PL jos povecat ko ostane i ko zasluzi,a ako hoces pojacanje tu moras i platit, kratko i jasno
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Almir2018 je napisao/la: 10 pro 2025, 16:38
Guest.1945 je napisao/la: 10 pro 2025, 16:25 Odlične cijene i odlično što će u budućnosti sjever biti otvoren da se pruži prilika i onima koji imaju manja primanja a žele da dođu na stadion.
Ako uđemo u pl akobogda za domaće navijače zaboravi sjever to će biti gostujuca tribina
Bit će kad ti dolaze Manijaci i Horde zla.Ovo ostalo ne može ih se 50 sakupit i nema smisla komplet tribinu zatvarati samo za goste Ni mi gdje god budemo išli nećemo dobiti tribinu sem na Koševu, a kako stvari stoje haman da će se igrati fudbal samo za domaću publiku.Sa Sarajevom i Željom bi gledao kompenzaciju uvijek karta za kartu.Dogovor između klubova prije početka sezone, ja tebi ti meni.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Guest.1945 je napisao/la: 10 pro 2025, 16:59
Guest.1945 je napisao/la: 10 pro 2025, 16:25 Odlične cijene i odlično što će u budućnosti sjever biti otvoren da se pruži prilika i onima koji imaju manja primanja a žele da dođu na stadion.
Ako uđemo u pl akobogda za domaće navijače zaboravi sjever to će biti gostujuca tribina
Bit će kad ti dolaze Manijaci i Horde zla.Ovo ostalo ne može ih se 50 sakupit i nema smisla komplet tribinu zatvarati samo za goste Ni mi gdje god budemo išli nećemo dobiti tribinu sem na Koševu, a kako stvari stoje haman da će se igrati fudbal samo za domaću publiku.Sa Sarajevom i Željom bi gledao kompenzaciju uvijek karta za kartu.Dogovor između klubova prije početka sezone, ja tebi ti meni.
Sarajevo, Zeljo, Borac, Zrinjski, Velez, Siroki Brijeg, pa i Sloga Doboj...imaju organizovane navijacke grupe one ce vjerujem najaviti dolazak na BP. Samim tim i MUP trazi (zbog lakseg obezbjedjivanja) da tribina bude za gosujuce navijace i da nemaju kontakta sa domacom publikom. Jedino Radnik iz Bijeljine i novi PL iz RS-a mozda nece imati navijace koji bi dosli na gostovanje.
Ne kazem da se ne moze organizovati (primjer su utakmice reprezentacije) ali onda bi trebalo angazovati dosta vise policije.

PS. Sto se tice cijena ulaznica i clanskih, ocekivano povecanje. Jbg, tako je kako je, ne moze se gledati PL a placati kao Centar.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

phillies je napisao/la: 10 pro 2025, 17:11
Guest.1945 je napisao/la: 10 pro 2025, 16:59

Sarajevo, Zeljo, Borac, Zrinjski, Velez, Siroki Brijeg, pa i Sloga Doboj...imaju organizovane navijacke grupe one ce vjerujem najaviti dolazak na BP. Samim tim i MUP trazi (zbog lakseg obezbjedjivanja) da tribina bude za gosujuce navijace i da nemaju kontakta sa domacom publikom. Jedino Radnik iz Bijeljine i novi PL iz RS-a mozda nece imati navijace koji bi dosli na gostovanje.
Ne kazem da se ne moze organizovati (primjer su utakmice reprezentacije) ali onda bi trebalo angazovati dosta vise policije.

PS. Sto se tice cijena ulaznica i clanskih, ocekivano povecanje. Jbg, tako je kako je, ne moze se gledati PL a placati kao Centar.
Svim tim navedenim mozes dat dio sjevera do zapada ili istoka. Jedino ce ti doc manijaka koji mogu napunit sredinu sjevera ovo ostalo komotno pod stari semafor. I na grbavici si odvojen samo specijalcima i ogradom pod zdenkom, ne vidim razlog da im dajes citav sjever.. jbg s tim ces uskratiti klubu sigurno 100-200 hiljada po polusezoni
Dize se prasina
Odgovori