Glavni smo kandidat za ispadanje. Ako se mislimo malo trznuti moraju se jos odstraniti Muftic, Deni, Krpic, Cveta, Erick, Sukilovic, Jaganjac. Dragovic mora igrati, krila neka izmisle gurni Kororu, Ibrahima, Jonathana. Nama treba nova krv na terenu. Losa nam je pozicija, atmosfera katastrofa, ali na terenu moraju igrati igraci koji ce trcati, biti motivisani. Hodzic ili Pejic mogu privremeno na stopera igrati. Ako ostanu pobrojani mi gubimo i ovo malo motivisanih igraca.
I ne mozemo igru ganjati. Nama ostaju kontre. Jak defanzivni blok i brza krila. Sto je Adzem u pocetku igrao.
Inace ako ovi ostanu tu, nastave biti standardni. Onda su neke druge igre u pitanju.
Ima li neki razlog zašto se preslo ovdje?
FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Prije svega, pozdrav svima.
Prema svemu sudeci, Savo Milosevic nece sjesti na klupu nasheg kluba. Kako stvari stoje, svakim danom su sve vece sanse da Sanin digne ruke od projekta.
Prema svemu sudeci, Savo Milosevic nece sjesti na klupu nasheg kluba. Kako stvari stoje, svakim danom su sve vece sanse da Sanin digne ruke od projekta.
الحزن يُعِدّكم للفرح.
أيًّا كان ما يأخذه الحزن من قلوبكم، فإن أشياءً أفضل بكثير ستأتي لتحلّ مكانه.
أيًّا كان ما يأخذه الحزن من قلوبكم، فإن أشياءً أفضل بكثير ستأتي لتحلّ مكانه.
Ma mi nemamo igraca u ekipi da valja i nazalost meni ovo mirise na jaku borbu za opstanak. Sreca pa smo skupili do sad nekih bodova jer da nismo, ispali bismo 1/1.
Ostao si bez Madzida kapitena. Foco isto pokazao da je talent i povrijedi se. Lagumdziju ti je otisao koji je kakav god da je, bio standardan godinu dana. I ono najcudnije od svega, otisao ti je Karamarko nakon odradjenih priprema. Sad smo izgubili Cvetu na godinu dana. Ti bukvalno nemas glavne igrace u ekipi.
A na sve to da ne pricam o danasnjoj povredi Mateja gdje niko nista ne radi, momci stali u formaciju a medixinski tehnixari se muci da ubaci ona nosila u hitnu, niko od nasih abila nije ni pomislio da dodje da pomogne. Pa to vise nije ekipa nego skup ljudi koji nemaju pojma a uz to se i ne vole.
Ti imas 3 napadaca koji ne znaju zabiti gol. Nemas krila. Doveo si 2 beka gdje si realno vec imao igrace. Puno potrebnije su bile druge pozicije. Nije mi jasno kako ova ekipa moze ista uraditi u ligi, kako mozemo gol zabiti kad ne stvaramo sanse? I ovog prokopa cemo ugasiti jer ne moze sam igrati, a jedini izgleda kao fudbaler.
Ostao si bez Madzida kapitena. Foco isto pokazao da je talent i povrijedi se. Lagumdziju ti je otisao koji je kakav god da je, bio standardan godinu dana. I ono najcudnije od svega, otisao ti je Karamarko nakon odradjenih priprema. Sad smo izgubili Cvetu na godinu dana. Ti bukvalno nemas glavne igrace u ekipi.
A na sve to da ne pricam o danasnjoj povredi Mateja gdje niko nista ne radi, momci stali u formaciju a medixinski tehnixari se muci da ubaci ona nosila u hitnu, niko od nasih abila nije ni pomislio da dodje da pomogne. Pa to vise nije ekipa nego skup ljudi koji nemaju pojma a uz to se i ne vole.
Ti imas 3 napadaca koji ne znaju zabiti gol. Nemas krila. Doveo si 2 beka gdje si realno vec imao igrace. Puno potrebnije su bile druge pozicije. Nije mi jasno kako ova ekipa moze ista uraditi u ligi, kako mozemo gol zabiti kad ne stvaramo sanse? I ovog prokopa cemo ugasiti jer ne moze sam igrati, a jedini izgleda kao fudbaler.
-
AhmedNurudin
Pa nemam neku informaciju ali vjerovatno odluka kompletnog stručnog štaba. Stvarno su bili kriminalni protiv rudara, doduše ni manje ni više nego ostatak ekipe. Vjerovatno je presudilo, njih raja ne voli hajmo ih skloniti. Ne znam šta misle treneri da sklanjanje igračla donosi, samo strah i kod drugih. Ipak su oni jedno, isti ih sindikat zastupa, povlače se u te klanove i zatvaraju se prema stručnom štabu. To je neki moj zaključak. Samo ako si šukalove igrače sklonio kako onda Osmanović prva postava...Puno upitnika. Vidim niko za Rakića ne pita i on je evidentno sklonjen.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Ne znam. Malo mi je to sve nedorečeno pa i nelogično.AhmedNurudin je napisao/la: ↑26 vel 2026, 01:13Pa nemam neku informaciju ali vjerovatno odluka kompletnog stručnog štaba. Stvarno su bili kriminalni protiv rudara, doduše ni manje ni više nego ostatak ekipe. Vjerovatno je presudilo, njih raja ne voli hajmo ih skloniti. Ne znam šta misle treneri da sklanjanje igračla donosi, samo strah i kod drugih. Ipak su oni jedno, isti ih sindikat zastupa, povlače se u te klanove i zatvaraju se prema stručnom štabu. To je neki moj zaključak. Samo ako si šukalove igrače sklonio kako onda Osmanović prva postava...Puno upitnika. Vidim niko za Rakića ne pita i on je evidentno sklonjen.
-
AhmedNurudin
Btw veliko poštovanje Naidi Subašić. Za razliku od svoje kolegice Merime i ostalih kolega usudila se postaviti pitanje o gruboj igri onom stočaru. To se od drugih nikada nije čulo. Ne sumnjam ja da će nju vučićevo sportsko glasilo korigovati ali djevojka zaslužuje svako poštovanje.
-
AhmedNurudin
Ruku na srce kao i sve od ljetnog prelaznog roka, samo što ona nada koju imamo da će se se samo posložiti polako nestaje nažalost.Levin je napisao/la: ↑26 vel 2026, 01:31Ne znam. Malo mi je to sve nedorečeno pa i nelogično.AhmedNurudin je napisao/la: ↑26 vel 2026, 01:13Pa nemam neku informaciju ali vjerovatno odluka kompletnog stručnog štaba. Stvarno su bili kriminalni protiv rudara, doduše ni manje ni više nego ostatak ekipe. Vjerovatno je presudilo, njih raja ne voli hajmo ih skloniti. Ne znam šta misle treneri da sklanjanje igračla donosi, samo strah i kod drugih. Ipak su oni jedno, isti ih sindikat zastupa, povlače se u te klanove i zatvaraju se prema stručnom štabu. To je neki moj zaključak. Samo ako si šukalove igrače sklonio kako onda Osmanović prva postava...Puno upitnika. Vidim niko za Rakića ne pita i on je evidentno sklonjen.